Jessica007 komentáře u knih
Knížka se mi líbila. To označení thriller je opravdu nešťastné, ale za sebe jsem ráda, že to thriller není. Je to román - spíš pro ženy. Zaujalo mě téma, na toto téma jsem jinak dosud nic nečetla. Vsuvky o genetice mě bavily a něco mi daly, takže ty jsou za mě plus.
První dva příběhy se mi líbily moc. Každý jiný a z jiného prostředí. Třetí příběh je také jiný a z jiného prostředí, ale ten už zrovna nebyl pro mě, byl napsán syrově, z prostředí zdravotnictví, nemocnic, kdyby nebyl součástí celé knihy, nečetla bych ho. Moc drsně napsaný. Hlavním postavám prvních dvou příběhů jsem fandila, hlavní postavě třetího příběhu jsem opravdu fandit nemohla. Z něj ve mně zůstal i nepříjemný pocit. Ale ty první dva - i jejich konce - super.
Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy - i na základě většinou hezkých hodnocení a komentářů. Trochu mě odrazovalo, že je to žánr fantasy, který skoro nečtu. Ale toto bylo jiné fantasy, než jakého jsem se obávala. Bylo to prostě skvělé. Zrovna mi ta knížka sedla. I filozofická, v podstatě poučná, ale takovým příjemným způsobem. Prostě mě to všechno bavilo a moc oceňuji přesah knížky. Přiměje člověka se zamyslet i nad svým životem a - prostě je ta knížka skvělá a doporučuji.
Klasická knížka pro děti, ke které jsem se dostala až jako dospělá. Krásné myšlenky, svět fantazie, ale na druhou stranu i drsné.
Knížku jsem četla jako -náctiletá, měla jsem 1. vydání, už je to dávno, líbila se mi. Film se mi také líbil.
Kniha se mi hodně líbila, pečlivě propracovaný životopis od narození až do smrti. Je to realistický pohled na Steva Jobse, popisuje jeho dobré i horší stránky. Rozhodně zajímavá kniha.
Krásná kniha, měla jsem ji jako hodně malá a moc se mi líbila říkadla i krásné obrázky. Nyní už je to klasická kniha, je dobře, že se stále vydává.
Hlavně asi tak první třetina knihy je poměrně rozvleklá. Jinak je kniha hezká, pěkné téma a líbil se mi konec.
Velice čtivá kniha, nemohla jsem se od ní odtrhnout, odložila jsem vše, co šlo (i co šlo jen trochu - nebo skoro nešlo), prostě jsem četla, bylo to napínavé, měla jsem tipy na pachatele, samozřejmě ale špatné.
Dnes jsem s autorem doputovala až k oceánu. Bylo to moc pěkné a zajímavé putování. Četla jsem i všechny předchozí autorovy knihy a všechny - včetně této - mám doma v knihovně. Líbily se mi všechny. V této je více různých zamyšlení a osudů či střípků osudů ostatních poutníků, příběhů a příhod ze setkávání s nimi. Bylo to moc příjemné čtení.
Knihu jsem si vybrala do čtenářské výzvy. Bylo to těžké, pro mě takové celkem nepříjemné čtení. Kdybych si knihu nevybrala do výzvy, asi bych ji odložila.
Krásná, dojemná knížka s poselstvím. Viděla jsem i film, který se mi také líbil.
Hezká fotografická publikace. Krkonoše mám moc ráda, moje maminka a rodina z její strany pocházeli z Jilemnice. Jako dítě a pak ještě s dcerou jsme do Krkonoš a Podkrkonoší dost jezdili. Prostě moje i srdeční záležitost.
Výborná kniha o psech. Koupila jsem si ji, jakmile vyšla.
Silný, dojemný příběh. Kniha je krásná, emotivní, i když nevím, zda se to dá napsat o knize, která popisuje hrůzy války, bylo to hrozné, co se dělo. Myslím, že dá, kniha za to nemůže, takže opravdu krásná kniha. Má vysoké hodnocení a kdyby to šlo, dala bych i více než 5 hvězdiček. Láska obou otců k dceři - prostě krásné.
Božena Němcová patří k mým oblíbeným autorkám už od dětství, mládí. Koupila jsem si a přečetla i tuto knížku, moc se mi líbila. Více se mi líbila povídka V zámku a v podzámčí.
Knihu jsem si koupila před hodně lety k tomu, abych opisovala texty kvůli zvýšení rychlosti a přesnosti psaní na stroji. Samozřejmě to nebyla jen tato kniha, ale i ona byla součástí. Psaní na stroji mě velmi bavilo a účastnila jsem se i soutěží. Kniha byla výborná.
Už na základní škole jsem se chtěla naučit psát na stroji - a nejlépe všemi deseti. Psací stroj jsem měla po dědečkovi, knížku mi koupila maminka, je to výborná kniha. Ale opravdu dobře psát na stroji všemi deseti jsem se naučila na střední škole, kde psaní na stroji patřilo k vyučovacím předmětům a u mě patřilo k nejvíce oblíbeným předmětům. Psaní na stroji mě hodně bavilo. Zúčastňovala jsem se i soutěží v rychlostním psaní na stroji a udělala jsem si i státní zkoušku. A v začátcích mě provázela právě tato kniha.