jindrusa komentáře u knih
Sice nejsem moc příznivce tohoto žánru, ale kniha byla napsána čtivě, erotiky ani moc ani málo, tak akorát.
Pro všechny, kdož chtějí poznat blíže život v Saúdské Arábii, určitě zajímavé. Místy bohužel rozvleklé až nudné, ale přesto se mi kniha líbila.
Právě jsem dočetla a opět mně autor nezklamal! A ještě mi autor pomůže v pilování angličtiny, neboť nevydržím čekat na další český díl!!! :-)
Trochu jiná než dvě předešlé, přesto se mi líbila. Nejlepší knihou pro mně ale zůstává nadále Lovec draků.
Tak nějak nevím, jak to slušně popsat. Možná se oba díly měly spíš jmenovat Sex ve Versailles. První díl jsem ještě dočetla, ale tohle se nedalo, tolik hloupých a omezených lidí v jedné knize, to bylo na mně už moc.
Myslím, že nevadilo, že pár částí dopsal někdo jiný, osobitý styl E.Peters to neovlivnilo, jediné, co mi vadilo, byl český překlad, evidentně nezná předchozí knihy. Mistr převleků je zde přeložen jako Setos nikoliv Sutech, kdo nezná ekvivalenty jmen, může být zmaten.
Jinak kniha měla spád, vtip, zápletku, obvyklý zmatek a závěrečné rozuzlení.
Dosti jednoduché čtení, ale když přijde nálada, tak proč ne.....
Tentokrát jsem měla problém se do knihy začíst. Pořádně se rozjela až ve své polovině.
4* za ten šíleně se táhnoucí konec....autorka ve snaze odhalení natáhnout chvílemi bohužel až ke konci nudila...ale to je asi jedině výtka ke knize.
I přes pomalejší rozjezd kniha nabrala spád a hezky vygradovala.
Zajímavé, napínavé, jen ten konec mi přišel už trochu moc.
Fakt jsem se snažila, ale po 100 stranách to nešlo. Těžké zklamání.
První polovina super, za druhou na můj vkus trochu "přislazenou " půlku dávám 4*