Jiparis komentáře u knih
Začátek mě téměř odradil.Zločiny pácháné na dětech se mi z duše protiví. Nevěděla jsem, zda z tohohle důvodu knížku neodložím, ale dala jsem ji druhou šanci a nakonec se mi docela líbila.
Jack Reacher je mi sympatický, úvod originální, děj se ale rozbíhal zpočátku velmi pomalu a příběh s ukrytými zásobami mi připadal dost nevěrohodný.
Genetický výzkum je mi velmi vzdálený, ale přesto se kniha dobře četla. Myslím, že etickým dopadům vědeckých pokusů bude třeba věnovat velkou pozornost.
Ikdyz na spionazni romany nejsem, tohle se mi moc libilo. Jen Dominika mi pripadala trochu jako nadprirozena bytost, ale cetlo se pekne.
Zajimave prostredi a namet , ze bychom nekdy v budoucnosti dostali novou sanci.Neuveritelne situace, kdy jsou nalezeny osoby mezi tisici jakymsi vnuknutim.Tomu se nechtelo verit.
Namet z nezvykleho a zajimaveho prostredi. Jen doufam, ze realita neni horsi nez imaginace autora.Nemam rada otevrene konce.
Zajimavy namet, kdy se ani policista nevyhne zlocinu, misty trochu rozvlekle.
Kniha me nenadchla, dalo mi to dost usili prokousat se do konce.
Dobra detektivka se vsim vsudy.Napeti, spletite vztahy, zahady a necekane zvraty.
Dozvedela jsem se mnoho noveho o umelcich z doby normalizace.Souhlasim s nazorem na myslenkovy posun Vaclava Klause. A urcite navstivim Muzeum Kampa.
Zajímavé prostředí, chvílemi se mi zdálo, že chorály i slyším.
Slušná detektivka a zajímavý pohled na problematiku imigrace ve Švédsku.
Jak žít s chybami a hříchy? Jsem trochu skeptická, že se člověk dokáže úplně změnit. Čtení plné námětů k přemýšlení.
Mám ráda napětí až do konce, takže mi vadilo, že jsem od půl knihy věděla, co, kdy , jak a proč.
Čtivé, ale na mé gusto trochu přeagentováno. Je to zázrak mít sousedku, která je vždy k dispozici.
Velmi odvazna a otevrena kniha.Je tezke priznat si predsudky.
tak tenhle příběh se mi hodně líbil. vyrovnat se se ztrátou, žít dál,ale jak když následuje další rána a nakonec obrovské zklamání.
Uf, dočetla jsem. Tolik zbytečných stránek, jedno velké zklamání.