jiri77 komentáře u knih
Kniha se mi hodně líbila. Napínavé a má to spád,velmi čtivé. Určitě se někdy pokouknu i po jiných knihách autorky.
Tak tohle mě hodně bavilo. Pět příběhů ,které se navzájem propojí, mě nedovolili se od knížky odrhnout. Přečteno na jeden zátah.
Podle recenzí jsem čekal nějakou knihu ,které mě nepustí ale opak byl pravdou. Je to nudně napsaný thriller ,do kterého jsem se nemohl pořádně začíst. Nedovedl mě udržet v napětí. Děj často zdlouhavý, i když námět příběhu byl skvělý.
Předem musím říct že mám radši od S.Kinga když si můžu přečíst nějaký obsáhlejší hororový román. Povídky mě v poslední době moc neberou ale co je nezkusit. Musím říci že se mi kniha celkem líbila a našel jsem tam opravdu výborné povídky jako - Duna,Letní bouře,Nekrology,Ur. Zato povídky Morálka,Pod psa,Pan Mňamka u mě propadly. Po sečtení celého hodnocení mi vyšlo 3,1 tak dávám tři hvězdičky. Ta obálka je opravdu super,moc se mi líbí.
Taky nechápu že někteří uživatelé dají každé povídce pět hvězd jenom proto že to napsal pan King. Plně souhlasím s uživatelem Terva.
Tak tahle kniha mě dostala na plné čáře. Krásné čtení o hledání sebe samého nutí člověka zamyslet se jestli to co dělá mu stačí ke štastnému životu. Moc se mi líbily rady tetičky Margie. Knihu můžu jen Všem doporučit.
Po přečtení zdejších komentářů a hodnocení jsem se rozmýšlel jestli mám vůbec začít tuhle knihu číst. Naštěstí jsem se nenechal odradit a knihu si přečetl a musím říci že to nebyla taková hrůza jakou jsem očekával, právě naopak. Kniha se mi velmi líbila,je to příjemná oddechovka s prvky ,,hororu-thrilleru'', doplněna fotografiemi které nabudí tu pravou atmosféru.Určitě to není kniha té nejkvalitnější literatury ale člověk taky někdy potřebuje vypnout a táhle kniha mi přišla na lehké čtení naprosto vhod.
Podle recenzí a hodnocení jsem se na knihu hodně těšil ale kniha nesplnila mé očekávání. Začátek knihy je podle mě nezáživný ,děj se mírně rozjede a dokonce jsem se i párkrát zasmál díky Herbertovi Einsteinovi který se stal mou nejoblíbenější postavou knihy a pak nastane konec kterému snad chybí vše. Neříkám že je to špatné čtení ale taková pecka to není. Hodně přeceňovaná kniha.
Další super kniha s Jackem Taylorem ještě pořád abstinujícím, který vyšetřuje vraždu kněze. Opět skvělé vykreslené postavy a konverzace,hlavně mezi Jackem a otcem Malachym mě opět dostaly. Autor nahlédl na stav dnešní církve a změny v Irsku. Konec knihy je opět dech beroucí. Jen tak dál. Už se těším na další příběhy s Jackem :-)
Útlá knižka se silným příběhem ,který dává nahlédnout do života dvou lídí kteří se zůčastní tanečního martonu pomocí kterého se chtějí zviditelnit aby se dostali do filmového průmyslu. Kniha pohlíží na život lidí v americe ve třicátých letech minulého století kdy právě probíhala hospodářská krize. Velmi dobré čtení. Doporočuji :-)
Gulliverovy cesty je podle mě takový dětský pohádkový cestopis i pro dospělé se satirou a kritikou tehdejší společnosti. Kniha byla pro mě chvílemi nezáživná , hodnotím třemi hvězdami ,které jsou tak akorát.
Mrazivý příběh, který se odehrává za velikého horka mě přímo ke knize ,,přibetonoval''. Čte se jedním dechem.
Kniha obsahuje devět výborných povídek o robotech které jsou navzájem dějově propojené,spojující téma jsou tři zákony robotiky.Podle mě jedna z nejlepších povídkových knih které jsem četl.
Jedna z nejlepších knih, kterou jsem četl. Všem doporučuji..
Kdo má rád tohoto autora si opět přijde na své,kniha je pěkně upravená s 187 barevnými fotografiemi.
Opět kniha z této děsivé série mě něco s humorem naučila ,a vůbec mi nevadí ,že je to určené pro děti.
Veselé básničky pro dobrou náladu s krásnými ilustracemi. Knížka se mi hodně líbila.
Pěkná básnická sbírka s krásnými černobílými ilustracemi. Nejvíce mě zaujali básně - Hrozny, Zimní nálada a Vázy.
Velmi zajímavě podaný komiks s poezií Ivana Motýla. Poezie je hodně zaměřena na těžký život lidí v Ostravě.
Pěkně upravená kniha plná poezie ,i když některé básničky se mi vůbec nelíbily.
Jinak jsem rád ,že jsem si knihu přečetl a obohatila můj pohled na poezii.
Slušný a pohodový western se vším všudy. Kniha mě bavila a užil jsem si trochu dobrodružného čtení na léto.