Jirka92333

Naprosto skvělé a originální fantasy!!!! Opravdu jsem si to užil. První a druhý díl jsem koupil v akci. U třetího jsem na slevu čekat nevydržel B-).

Velice pěkný westernový román, opírající se o skutečné události. To že jsou hrdinové Češi mě velice bavilo. Význam názvu Jsem Sioux mne až dojal.

Velice realisticky vyprávěný příběh. Byl jsem až zaskočen tvrdostí života mořeplavců. Mohu jenom doporučit.

Velice kvalitní díl. Líbil se mi děj, prostředí, postavy a vše hezky hraje dohromady.

Gordonlord tuto knihu okomentoval velice výstižně. Já hodnotím pěti hvězdičkami protože jsem si knihu užil jako vždycky. Jsem prostě velkým fanouškem Společníků síně :-D.

Kvalitní a velice realistický příběh!!! Za mě velmi dobrá kniha. Těžším se na třetí díl :-)

Další výborný díl ságy!!! Jsem velkým fanouškem fantasy literatury, a v tomhle žánru mám nejradši draky a trpaslíky. Takže pro mě kniha byla jak oblek co vám udělají na zakázku :-D:-D. Navíc jsem se postupem každého dílu stal velikým fanouškem trolobijců. Už teď se těším na další díl.

Za mě úplně skvělá série!!! Každý z dílů jsem přečetl doslova jedním dechem.

R. A. Salvatore mě asi ještě nikdy nezklamal. Je spousta knih co jsem od něj ještě nečetl ale už teď se na ně těším. Lovcovi čepele jsou napínavé a plné akce. A já osobně oceňuji rozmanitost hrdinů jak kladnych tak záporných. Forgotten Realms doporučuji každému kdo si chce přečíst kvalitní fantasy.

Velmi napínavé fantasy plné akce a strhujícího děje!!! Je to teprve třetí kniha co jsem z téhle série přečetl. Ale už teď vím že jsem si Gotreka a Felixe velmi oblíbil.

Na tuhle knihu jsem narazil úplně náhodou při vyklízení jedné státě nemovitosti. A upřímně mě velmi překvapila!! Život eskymáků je zde popsán velmi zajímavě a knihu jsem si užil do poslední stránky. Tvrdý život v tundře ovšem s jakým si osobním nádechem krásy ne jen pro přírodu ale i pro skromnost života.

Tahle kniha je opravdu nedoceněnou literaturou. Jak už se zmiňovali čtenáři dříve. Já dal 4/5 pro dvě slepá místa kdy jsem se opravdu nudil. Začátek cca prvních 60 stran a také doba čekání v horách než se skupina hlavních hrdinů vydá do města sehnat loď. Jinak dobře propracované a záživné čtení. Doporučuji všem fanouškům fantasy jako jsem já :-D:-D

Krásná a smutná kniha. Nakonec poslední kovbojové končí jako poslední indiánští válečníci. Jako atrakce.

Kniha by měla být přejmenována na: V propastech filozofie. Dej takových debata mi unikal, a chyběl mi Halef snažící se každého druhé vyplatit karabáčem.

Krátký příběh. Na oddechnutí, když máte rádi trochu té špionážní a letecké akce. Tak v tom případě je to kniha přímo pro vás. :-D

Velice zajímavé vykreslení tvrdého života a kultury eskymáků a laponců. Na knize mne zaujali rozdíly mezi těmito národy. A také to jak se člověk stane tvrdým když žije v tak tvrdých podmínkách.

Krásný historický román. Samotného mě překvapilo jak dobře se četl.

Emotivní vyprávění!!! Indián jenž se snaží zachránit svůj národ před vyhlazením. Knihu jsem přečetl jedním dechem.

Já se bohužel nepřinutím dát lepší hodnocení. Podle mého názoru byla kniha příliš překombinovaná.

Hezký napsaná kniha. Trochu mi to připomnělo knihu z téhle edice Napoleon z černého ostrova. Ale tenhle příběh byl o něco akčnější. Možná trošku ve stylu italské mafie :-D. Za mne určitě stojí za to přečíst.