Jita160 Online Jita160 komentáře u knih

On On Elle Kennedy

Lowe Story o dvou mužích hokejistech?
Velmi záživné čtení.
Příběh také popisuje jak i v dnešní době se společnost dívá na gaye jako by to snad ani nebyly lide (naprosto nechápu,diskriminace mě vadí)
Příběh byl sexem nabitý,zábavný a přitažlivost,která mezi nima rostla tolik let se nedala zastavit.
Prostě láska na ledu...

Rozhodně Doporučuji.

14.07.2021 5 z 5

Idol Idol Kristen Callihan

Mé romantické srdce zaplesalo.
Krásný,milý,romatický,zábavný a sexem okořeněný příběh .
Která z nás by nechtěla na svém trávníku najít takového vandráka? Jááááá rozhodně.
Z hudebního prostředí mám typ těchto knížek moc ráda,ale upřímně těm super hvězdám nezávidím ani cent.
Jsem vděčná že žiji "NORMÁLNÍ život.
Rozhodně Doporučuji!!!

13.07.2021 5 z 5

Lady Fuckingham Lady Fuckingham neznámý - neuveden

V komentářích se sprostě nevyjadřují,ale tady nemohu prostě jinak.
Tato kniha je pornografie kde se prostě pořád jebe a m*rdá.
Proto to asi není příběh,ale jen popis toho jak se v 19.století bavila smetánka.Přirovnala bych to k swingersparty.
Beatrice je nymfomanka,kurvička,která ojede každého kdo se k ní přiblíží.
Prostě úchylná prasárna, zvrácená, fenomenální.
Krásně se to četlo a mě to nenechalo vůbec chladnou.
Tolik vína už jsem dlouho u žádné knihy nevypila.
...tohle,že napsal Oscar Wilde???????????

07.07.2021 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Chtěla jsem si zpříjemnit dovolenou knížkou,kterou mě půjčila kamarádka.
Ty potvoro co jsi mě to provedla!!!!!
Emoční masakr,jsem moc smutná...nemám ráda knížky s takovým koncem i když vím,že to prostě k životu patří.
Bulim do spacáku a rukav mám úplně promáčený vím ,že tento příběh ve mě zanechá nevratnou vzpomínku na Willa a Louise.
To byla dvojka,která by se za normálních okolností nikdy nepoznala.
Louise je úžasná bytost s obrovským srdcem a Will...?může poděkovat všem svatým,že zrovna ona mu zkřížila cestu,když ta jeho byla u konce.
Krása,láska,bolest a smrt...prostě život.

05.07.2021 2 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

Třetí díl jsem spolkla jak malinu,která mě velmi chutnala a byla táák sladká. Učíte si to zopakují.
Ano tohle můžu to se mě líbí...dominantní zlé muže,které zkrotí je silná kráska.
Celá trilogie byla vzrušující a čtivá.
ROZHODNĚ DOPORUČUJI

03.07.2021 5 z 5

Hříchy Hollywoodu Hříchy Hollywoodu Alessandra Torre

Pro mě hlavní hrdina Koky kohout. Zaujalo vás to?
Kdo potřebuje milý nenáročný příběh dvou rozdílných lidí,které spojil film tak neváhejte.
Sumer velmi chytrá a neústupná žena, které se předsvatebni hostina změnila v peklo,shání prostředky aby zapomněla a ujela vzpomínkám.
Cole jak jinak než bohaty a arogantní blbec,který si myslí že má vše...peníze,slavu a krásnou ženu.Ouha i tací se mohou spléct.
Moc jsem se bavila, doporučuji.

02.07.2021 5 z 5

Van Van Melanie Moreland

Díl od dílu lepší a lepší.
Moreland prostě ví jak pohladit naše romantické duše.
Krásný milostný příběh plný vášně a strachu.
Van krásný,pracovitý a milující obr,který pro svoje holky udělá všechno aby je získal a ochránil.
Olivia svobodná matka a úspěšná návrhářka,která žije jen pro svoje dítě a vztah si nepřipouští.
Velmi dojemný a milý příběh.
ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!
...oslovení zlato miluji.

27.06.2021 5 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Díky Myšce43,která na tuto knížku upozornila a evineckY ,která mě k ní dopomohla jsem neváhala a pustila se do ní.
Tento kniha mě naprosto rozbila nic podobného jsem ještě nečetla a vzalo mě to dech.Nepředvídatelný, úžasný napínavý,sexem nabitý příběh.Mohla jsem si domýšlet jak to je,ale ani v mých nejdivočejších představách jsem byla úplně mimo.
Nechci vůbec nic prozrazovat jen jediné,neváhejte a přečtěte si Černé lži.
Vášnivé čtenářky moc vám děkuji,že tu jste a píšete recenze.
ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!!

22.06.2021 5 z 5

Trhni si, Ethane Trhni si, Ethane Whitney G. (p)

Přesně jak píše Zomy....slabé na tu autorku od ,které jsme zvyklé na jiný odvar.
Ze začátku se to ne a ne rozjed,ale nemůžu upřít ,že konec byl fajn.
Libilo se mě to ,ale to nestačí ....já potřebuji to wou !!!!!,které tentokrát nebylo.

15.06.2021 3 z 5

Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák Christina Lauren

Harlow je úžasná,krásná a spontálni ,moc jsem si ji oblíbila už v prvním díle.
To že jim to vyjde s Finnem že začátku vůbec nenasvědčovalo....ale co už ,srdci se poručit nedá a sexy chlapovi taky ne.

Vášnivý svůdník Vášnivý svůdník Christina Lauren

Nejdříve svatba a pak až láska?
Proč ne.Baletka a právník,který osud dal dohromady .Za mě krásný romantický příběh.
Vášnivého jsem četla už dřív,ale je to jak s Božským...ráda se k nim vracím.

Smlouva na lásku Smlouva na lásku Alessandra Torre

PÁNI!!!! tak tenhle příběh měl teda koule.
Sexu je tam opravdu hodně,ale ten děj mě vzal dech.Nemůžu upřít čtivost,zavislos a vzrušení. Milostný trojúhelník,který jsem nečekala byl plný tajemna ,vzrušení a očekávání.
Kdo jedete na stejné vlně erotických románu jako já, tak vůbec neváhejte .
To stojí za váš čas.
Rozhodně DOPORUČUJI!!!!

Božský Božský Christina Lauren

Třešinka na dortu!!!!
Čtivý příběh a super zakončení Božského.
Celou jejich partu jsem si oblíbila.
Epilog neměl chybu.
Rozhodně DOPORUČUJI!!!!!

12.06.2021 5 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Pro někoho bleeee pro mě jéééé.
Pokaždé když vyšlo nové pokračování jsem se těšila co si na nás autorky zase připravili i když je to většinou všechno o jednom tak mě přišel každý příběh jiný.
Ruby mě padla do noty ale s Nailem jsem měla problém....měl ženu na zlatém podnose a nevěděl co s ni????
Rozhodně DOPORUČUJI!!!??

12.06.2021 5 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Jo Božský v jakém kolik provedení mě neskutečně baví.
Hanka byla nevinna fajn holka a Will byl prostě mistr,učitel.
Krásný a čtivý příběh který mě pohladil po duši.

Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Která z nás nemá za sebou škaredý rozchod?Ale ,která po něm potkala Božského cizince????Myslím ,že nás moc nebude....ale přečíst si o Sáře a Maxovi,kteří si prostě vytáhli stejnou kartu bylo úžasný.

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Už je to pár let co jsem Božského četla,ale ráda se k ní vracím.
Je to milé, čtivé,sexy,zábavné a tááá Božské.
Chloe je chytrá a neústupná a Bennett,no prostě arogantní blbec.
Upřímně jsem si to užívala jak to Bennettovi ve finále dala pěkně sežrat.
Ty dva si musíte i po letech prostě pamatovat,protože ta chemie mezi nima byla velmi výbušná.

Neměli bychom Neměli bychom Vi Keeland

Pozvolna vzestupující krásný milostný příběh.
Tato autorka prostě umí...je to sázka na jistotu.Moc jsem se bavila, to jejich vzájemné pošťuchovani a vytáčení bylo osvěžující...prostě super dvojka,vážně jsem se nasmala.
Rozhodně DOPORUČUJI!!!!!

07.06.2021 5 z 5

Návrat do minulosti Návrat do minulosti Tijan (p)

Já si to užila,od začátku až do konce.
Příběh je napínavý,plný zla,krutosti ,zrady,bolesti,vášně ,sexu a nekonečné lasky.Co taky čekat od mafiánske pohádky???.
Pokračování se vyplatilo, odkrylo Emmy minulost a to dalo příběhu další náboj.
Pevně věřím ,že nás autorka nebude dlouho trápit a pošle nám pokračování třeba o Coleu...???

03.06.2021 5 z 5

Vražedné pouto Vražedné pouto Tijan (p)

Tijan opět nezklamala,příběhy o mafianech ji prostě sedí.
První díl byl zajímavý, vzrušující a velmi čtivý,chvílemi jsem zadržovala dech úplně mě pohltil.
Krutý a vražedný Carter je vlastně úžasný a milující muž,který pro svoji lásku Emmu dokáže nemožné.
Ani nevím co mám očekávat od pokračování ,ale upřímně už se na něj celá třesu.
Tak pod do mě!!!!

01.06.2021 5 z 5