Jita160 komentáře u knih
Tady se potkávají dva rovnocenní hrdinové.
Cole MeCord, majetnický a věčně nabroušený finanční ředitel prožije jednu vášnivou noc s úplně cizí ženou. Jak už se dá předpokládat ona se stává jeho asistentkou. Cole je přesvědčený,že jí zastraší a odradí firemním pravidlem o intimním sbližování zaměstnanců. Jenže Shay je velmi odvážná silná a odhodlaná si tu noc zopakovat. Při zjištění že i Cole je jí naprosto posedlý se rozjíždí zbližování, které připomíná zemětřesení. Jenže Cole je zahalen tajemstvím z krví na rukou.
Závěrečná,zajímavá a nepředvídatelná zápletka je plná bolesti a napětí ,která dala celému příběhu tu pomyslnou třešinku na dortu.
Já si tuto knížku nesmírně užila prostě mě odpálila.
Humor, sarkastické poznámky a naprosto ústní filtr, který Emery postrádala mě neskutečně bavil. Nečekejte nic nového nebo originálního prostě dohodnutý sňatek z oboustrannými výhodami. V této pohádce pro dospělé se ukáže jak dokáže být láska šílená,když je muž ženou posedlý celá léta. Jak jí dokáže naprosto zničit aby si připadala jako mimozemšťan, který havaroval na této planetě. Callum panovačný a majetnické monstrum jí po naprostém zoufalství pak nabídne vše jak na zlatém podnose, peníze díky kterým zachrání své knihkupectví, náklonnost,návykovou přitažlivost a zvláštní vášeň aby mu padla do promyšleného plánu ,který je zahalen tajemstvím.
Viperova cesta pro mě byla celkem hrbolatá.
Přesto ,že mě dala vše co v knihách upřednostňují jako jsou dva protiklady v podobě hlavních hrdinů tak i drsný život motorkářů až bych je nazvala taková swingers parta tak i příjemná dávka sexu, napětí a vzplanutí. Ale jako celek jsem byla až přesycená všemožnýma událostma.
Ne že by se mně to nelíbilo ale v tomto příběhu by pro mě míň znamenalo víc.
,, Spojila je lež oddělila je pravda".
Pokud se dáte do čtení ,,Polibku" určitě musíte mít už přečtený aspoň ,,Sen" abyste se částečně dostali do celého příběhu,který je propletený s Královskou rodinou.
Bella a Smith začínají tam kde skončili takže ve vztahu, který je vždy o bolesti spojený s potěšením. Bella rozjíždí své podnikání a Smith je jako její stín,protože přízrak jménem Hammond stále čeká na svoji pomstu.
Konec docela akční a tvrdý, ale jinak je to převážně o dminantním sexuálním potěšení.
Otevřený konec takže nás zřejmě čeká nekonečna série.
Na pokračování jsem byla neskutečně zvědavá. Opět to bylo velmi těžké, temné a traumatizující. Annie a Harry po únosu spolu zažívají největší zoufalství v podobě kdy mu Annie utíká do vlastního vesmíru strachu ,zoufalství a vzpomínek ,ale i neuvěřitelného štěstí ,když si oba uvědomí ,že něco začínají k sobě cítí. A snad proto,že jim jejich náklonnost málokdo věří se oba velice posunuli a prošli neskutečnou změnou svých povah. Ona je tvrdší, odolnější,bojuje se svými démony a trýznítelem a on měkne a dělá chyby,které se neobejdou bez následků. Upřímně musím říct, že jsem v tomto díle postrádala sexuální intimitu,která si ji zasloužila.
Výjimečně světlými body byly pro mě vedlejší postavy Neil a Jasly, kteří vnesli humor a příjemné rozptýlení.
Začnu asi tím že to bylo prostě... ,,JINÝ".
Absence sexu a romantiky mě vůbec nevadila, protože ho nahradili velmi silné emoce a strach,který je zakořeněný v celém příběhu.
Annie jak 18letá dívka ,která žije v podvládí bratra Romana, který je šíleně agresivní a chladnokrevný manipulátor. Díky psychickému a fyzickému týrání s Annie udělá prázdnou duši, zlomenou ženu a vygumuje z ní čím byla.
Ze začátku vám to nebude dávat úplně smysl ,ale po jejím únosu se začnou odkrývat zvrácené důvody proč je taková jaká je.
Začíná válka mafie mezi, kterým je Annie pouhá figurka na šachovnici. Ona sama už nebude vědět ke které straně patří a kdo je přítel a kdo zrůda.
Otevřený konec naznačuje, že její únosce je zároveň jediný kdo ji smí chánit. Snad v pokračování se aspoň částečně rozjede vztah ,který je podle mého nevyhnutelný?
Ke konci roku jsem si nemohla vybrat lepší knihu prostě PECKA!!!!
Za mě to byla milá, rozpustila a romantická knížka.
Tady mají oba hlavní hrdinové pekelně naloženo. Evie utíká se zpackané svatby a Merricka pronásleduje duch minulosti. Padají do vztahu v kterém jsou oba vyděšení jak králíci. Přestože je Evie terapeutka tak do projektu šéf musí nabrat pořádnou dávku trpělivosti a odvahy aby rozehřála Merrickovo chladné srdce plné bolesti.
Jsem otevřená temným a zvráceným knížkám takže ani ,,Šílenství v nás" jsem si nemohla nechat ujít.
Začátek má opravdu slabý rozjezd, ale pak na vás dolehne tajemno, temnota, strach a frustrace, protože prostě nebudete chápat co a proč se děje.
Je to jedna velká šílenost. Devon už šílený je a Raven jí má v sobě zakořeněnou aniž by tušila ,takže jejich vztah nevztah je jeden velký chaos a posedlost
Absence romantické linky je v tomto případě na místě, proto se připravte na těžký příběh plný násilí ,krutosti,pomsty a živočišného dominantního sexu.
Konec je jejich osobní brána do pekla, která si rozhodně zasloužila víc rozvinout a prozradit nám víc důvodů o vyšinuté mysli Devona.
Kdo čte moje recenze tak už ví,že já nejsem příznivec těchto obálek. Nenavnadí mě, nezaujmou mě prostě se mi nelíbí. Přijdou mě jako dětské omalovánky. Na doporučení mé spřízněné knižní děvy jsem se přemohla do čtení. Ach Andy...díky,díky za tento skvost.
,,Kdo z nás má právo určovat co je v životě normální"?
Příběh je o netradičním vztahu o silné ženě a harému pohledných mužů. Bylo to originální,syrové,živočišné,odvážné ,žhavé a hodně otevřené.
Kdo uznává jen monogamii tak ani raději nečtěte,protože je to otevřený milostný vztah ve čtyřech.
Layla hledá přítele, vztah... lásku.
Tři její sousedí se jí nabídnou pomoct najít lásku. Oni sami jsou single a vedou podcast kde otevřeně radí ve vztazích.
Layle se naskytne díky Zackovi, Lukeovi a Joshovi prožít svojí nejtajnější sexuální fantazii... prožít sexuální vztah se třemi muži.
Při čtení si určitě každá najdete svého favorita,s kterým Layla nakonec skončí, jenomže život není o výběru a normálnu, ale o odvaze,touze a lásce.
Pro mě tato knížka byla bonusovým vánočním dárečkem kde se krom skvělého sexu setkáváme i se šikanou,ponižováním, lynčováním, skandálem,ale i na třikrát zlomeným srdcem.
Tak i já přispívám s jedním vánočním románkem abych se trochu navnadila.
Byla to dlouhá cesta a to doslova. Andreowi a Molly trvala 10. let.Molly je grinch a Andrew miluje vánoce se svojí rodinou a vše co k tomu patří. Oba se po dobu 10.
let potkávají na vánoce při cestě letadlem domů do Irska.
Jsou celou dobu nejzvláštnější přátelé,vše o sobě ví ,svěřují se a pomáhají,ale ten desátý rok je pro oba výjimečný. Jakoby se celých těch let pohybovali rychlostí šneků a najednou bum.
Stal se zázrak a to po jednom polibku pod jmelím.
Tento příběh lásky se odehrává na místě kde odpočívají velikáni uměleckých děl.
Sorena a Andres se potkávají za velmi smutných okolností. Je to náhoda nebo předem promýšlený plán?
Sorena je hluboce zamilovaná do Andresova otce, který vede muzeum kde Serena pracuje, on ale vážně onemocní a utajovaný syn Andres nastupuje na jeho místo. Při čtení vám bude jasné ,že Andres je Sorenou úplně posedlý ,jenomže tato posedlo trvá už celé věky.
Při jejich zakázané vášní se odkrývá nejen jejich velká láska k umění a tajemným obrazům ,ale i dávná rodiná tajemství.
Příběh mě naprosto pohltil tak jako všechny autorčiny knihy a kdo už má od ní něco načteno tak ví jak se umí pomazlit s koncem a posadit tu nečekanou třešničku na dort, která dá celému příběhu čtecí kouzlo.
,, Některé věci v našich životech jsou nám před určeny"
Příběh Calluma byl boží!!!
Tento scénář mám moc ráda.
V knize mě nechybělo vůbec nic.. bylo to plné emocí,vášně ,jiskření ,chtíče, akce ale i smutku.
Majitel Černé vdovy ,bývalý boxer je chladný a odtažitý. Ve svém striptýzovém klubu potkává dívku, která nemá zrovna na růžích ustláno. Avery řeší nejenom své finanční problémy, ale i trable s rodiči s bývalým ex a stalkerem. Oba je pohltí neskutečná přitažlivost jenže ani jeden netouží po vztahu a tak se domluví na nezávazném spojení,který zahrnuje pouze tělesné uspokojení. Užívala jsem si jejich oboustranný posun až do bodu kdy si oba museli přiznat ,že sex není to jediné co je k sobě táhne.
Kniha mě úplně pohltila ,krásně se četla i přesto, že konec nebyl přeslazený tak jak to obvykle v knihách bývá....což jsem uvítala.
I já jsem dostala chuť ochutnat čtyři ,,Zvrácené příběhy" a nakouknout prostřednictvím této knihy do zákulisí lidské zkažené mysli.
Protože se považuji za temnou dušičku, tak čtení tohoto žánru je jako voda na můj mlýn.
Pro mě měli tyto díly vzestupující tendenci zkaženosti a prohnilosti.
Připravte se na zneužívání, manipulací, sadismus, zvrhlost, ale i na padlé duše a psychopatickou ženu, která lásku projevila obzvlášť brutálním způsobem. Třetí povídka mě asi zasáhla nejvíc ,ale to nebudu asi jediná.
Sanatorium Darkevil mě pekelně nalákalo,takže ho budu mít v hledáčku.
Kdo přečetl Mílový klub a líbil se mu tak je tato knížka určitě ,,Správný krok".
Opět je plná humoru, romantiky a velké přitažlivosti.
Indigo a Ryan nechtění spolubydlící.
Dva naprostí protiklady.
Ona romantička.
On cynik.
Ona bordelářka.
On posedlý čistotou... ale přesto Indigo je pro Ryana ztělesněním rozptýlení a on zahojil to co někdo jiný zranil.
Moc pěkný a vtipný čtení dostala, jsem svůj balíček lásky .
Tady se karty obrátili, žena opouští muže.
Damian je horkokrevný, arogantní, dominantní manipulátor. Po tříletém vztahu ho opouští jeho životní láska.
Vládla mezi nimi velká přitažlivost a vášeň ,ale i osobní utlačování a zastíňování osobnosti.
Po letech se znovu setkávají a Damien by rád Gabriele připomněl ten plamen, který možná doposud neuhasl. Snaží se jí díky pracovní nabídce dostat do své blízkosti i života.
Kniha je psaná jen ve dvouch liniích jedna je o vábení a sexu a ta druhá o pracovním postu ve farmaceutické koalici.
Ne že by to bylo špatné ,ale na mě to působilo moc předvídatelně,uspěchaně a nerozvinutě.
Konec to trochu vylepšil takže pokračování určitě dám.
Tak tohle bylo naprosto luxusní.
Bylo to jiný,osvěžující,nepředvídatelný,zdrcující a zábavný velmi neobvyklým způsobem. Kniha je plná touhy,zoufalé vášně,zuřivosti a pocitu křivdy.
Máme tu milostný trojúhelník.
Erich a Nora jsou manželský pár vše je naprosto dokonalé až? Erich miluje sex, sex a ještě více sexu. Ale Nora přeze vše, že svého muže miluje ho prostě až tak moc nemusím. Pro záchranu manželství nabídne Erichovi za určitých pravidel milenku. Zdánlivě jasný scénář jenže tady jde o hru kdo z koho???
No a konec,snad vám odkryje kdo je v této hře vítěz a kdo poražený?
Doporučuji!!!
Po těžké knížce jsem potřebovala oddechovou četbu, něco hezkého vtipného, milého a láskyplného plus detektivní zápletka jako třešinka na dortu. Vi Kelland mě v tomto žánru zatím nikdy nezklamala.
Celé je to vlastně o tom jak fotbalová hvězda nadbíhá své šéfové, která zdědí klub v kterém hraje. A právě toto dědictví je zahaleno tajemstvím při jehož odhalení se odkrývá zločin,který je důvodem aby oba hlavní hrdinové přehodnotili své dosavadní životy a mohli si užít svoji lásku.
(SPOILER) Jestli se pustíte do čtení ,,Bestie" připravte se na to,že vás to bude bolet. Bylo to příšerný ,flustrující,zmatený,smutný. Byla jsem na příběh neskutečně nasraná bála jsem se a párkrát jsem měla chuť knihu hodit do horoucích pekel. Nepotkáte v příběhu vůbec žádnou kladnou postavu a ani nic pěkného jenom peklo a neskutečné utrpení, týrání a ponížení. Slovo ,,Bestie" tímto příběhem nabralo úplně nový význam a proč ne,vždyť se přece ve světě nedějí jenom pěkné věci,ale i hrůzy... je to prostě život.
Každý máme v sobě nějaký čtecí limit a já mám pocit,že tato kniha ho splnila. Nic podobně zvrhlého a zvráceného jsem doposud nečetla. Ale našla jsem v sobě odvahu a dočetla ji až do konce i když si myslím že se najdou tací,kteří prostě nedočtou... vůbec se jim nedivím.
Pět hvězd dávám paní spisovatelce za odvahu vypustit na svět takovou bombu ale i nápad samotný.
,, Milovat sadistu je sebevražda,jenže já mám pocit,že čím déle s ním jsem tím více mu propadám".
Než začnu předem vás upozorňuji ať si opravdu důkladně přečtete varovná slova autorky,protože vážně nejde o klasický příběh. Kdo už přečetl Inferno tak si myslí,že už ví do čeho jde....ááále jak se jen mýlíte!!! Tady se paní Katka pekelně rozjela...ne jinak utrhla se z řetězu. Pouští do nás silný příběh, který dostane záhul na vaši psychiku i tělo. Řekla bych,že i když se nejedná o sérii určitě vám doporučím si přečíst nejdříve Inferno a pak až Insomnii,protože budete mít větší přehled o světě v kterém se příběh odehrává, ale i sourozencích kterých se to týká. Nedávno jsem četla v jednom komentáři,že komu se líbí takový typ knížek měl by se jít léčit. No, já u lékaře byla a až na zvýšené játraky jsem ready :-D
A teď něco o příběhu...
Je to masakr, síla,zvrácený a nemilosrdný. Saudská Arábie jiná kultura,omezování svobody žen a utrpení v podobě vražd, prodávání a znásilňování...nic není neobvyklého. Až na to, že díky takovému zvěrstvu roztaje i to nejzatvrdlejší srdce sadistického a nenapravitelného děvkaře. I když mezi hlavními hrdiny i po mnoha letech nedobrovolného odloučení šlo především o sex tady se ukazuje neskutečná odvaha a oddanost vůči ,,rodině ,lásce"???
Vážně nechci nic vyzrazovat a tak jenom kdo ujíždí na temných a agresivních příbězích plný krutosti a sexu tak s tekutou odvahou s chutí do toho.
Tato knížka pro mě nemá lichotivou obálku, ale v ní se skrývá příběh,který mě bavil a pobavil.Je o bolesti,zlomeném srdci,nevěře, slovním,fyzickém i finanční týrání, ponižování a fatfobii tj. ( smát se obéznému v posilovně je jako smát se nemocnému v nemocnici).
A pak přichází ta lepší část,projekt!!!
POMSTA KOKOTOVI..
Spojí se pomstychtivé ženské aby dali lekci jednomu právníkovi,vlezprdélkovi , narcismu,arogantnímu blbci.
Jenomže málokdy se plány daří jak by si člověk přál kór když se do pomsty vkrade vzplanutí,vášnivý sex a pomalými krůčky se vplíží nečekaně láska.