Jita160 komentáře u knih
Na příběh Brantlyeho jsem byla velmi zvědavá. Bylo jasné od začátku že i on má svá tajemství a pokřivenou mysl. Jeho matka si s ním jen pohrávala a chtěla ho využít pro své zvrácené představy a moc. Jenže Brantley ve své temnotě schovával světlo v podobě Saint, kterou takřka vychoval a chránil. Byla oproti němu jak porcelánová panenka.
Jejich vztah byl stejně narušený jako měli i ostatní Králové, ale i na ně po dlouhé drsné cestě čekalo uzdravení pomsta a zvrácená láska .
Přišlo mě, že Amo s tímto pokračování už trochu dochází dech Ale i tak to pro mě bylo opět pekelné čtení se spousty dávných prokletí a tajemstvím.
Wes a Winnie do toho skočili hned o prvních stránek. Žádná omáčka kolem cítili přitažlivost a příležitost tak jim nic nebránilo. Padli do vztahu o který oba nestáli. Jenomže přišel strach.
Wes se začal bát zodpovědností a závazků kór ,když v tomu figurovala i malá autistická dcera Winnie. Přál si pro obě mnohem víc nevěřil si i když Winnie to viděla jinak .
Wes potřeboval čas a pořádnou dávku rad svých kamarádů aby si uvědomil že ony dvě jsou pro něho smysl života.
Amo bych brala za svoji dvorní spisovatelku, protože na jejich příbězích jsem naprosto závislá. Když začnu číst nemůžu přestat zbožňuji to příjemné mrazení ,které na mě z knížky působí.
Vždy originálně temně zvrácené. Zahalené tajemstvím ,hádankami ,krutým týráním a nenávistným sexem a to vše je pro krále pouze předehra k dosažení svých cílů.
V tomto pokračování šlo i o vypořádání se ze ztrátou dítěte a odhalit a pomstít ty co to způsobili.
Konec asi takový jaký bychom těmto dvoum zvráceným bláznům všichni přáli.
Kdo zná Amo tak ví ,že její příběhy,které vycházejí z její představivostí krvácejí po klávesnicích.
Přirovnala bych jí k Quentinu Tarantino. Takže tím varuji ty kdo nesdílejí jejich díla plné násilí.
Po delší odmlce jsem si dala pokračování a opět si Amo pustila žilou abych se na chvíli ocitla v krutém a zvráceném světě.
Máme tu tentokrát dalšího z králů Natea a princeznu Tillii, která celý těžký život žije ve lži. Oni jsou jako benzín a oheň a když se střetnou dojde k výbuchu a lidi kolem nich zasáhnou šrapnely. Rozjíždí se další z her,kteří elitní klub králů vládne. Je plný tajemství, krutosti, bolesti ,lži a zvrácenosti.
Konec otevřený takže v tomto krutém a zvráceném světě ještě chvíli posečkám.
Paní spisovatelka si s tímto
skvělým příběhem opravdu pohrála.. jak s hlavními hrdiny, množstvím emocím, hmatatelnou euforií,pocity, příjemnou intimitou tak i strastmi běžného života.
Neskutečně to umí se slovy a dokáže do knížky vložit plno vřele lásky a provede vás mnoha destinacemi.
Čtení na mě působilo jako by mé srdce dostalo teplou přikrývku a krásně mě zahřálo.
Takže kdo potřebujete knižní teplo tak se pojďte ponořit do hlubokých myšlenek, nezjištěné lásky, ale i pokřivených otcovských priorit.
Čtení Královského podsvětí se pro mě stalo návykovým. Nedalo mě odpočinku ani spánku dokud jsem nedočetla. Prostě potřebovala jsem pochopit tomuto zakázanému vzplanutí,odsouzenému k zániku.
Vztah mezi čistou duší uvězněnou v okovech ve světě zlobí a nespravedlností a jejím temným celoživotním stínem byl naprosto opojný a originální.
Protože tady se z temného prince v žádném případě nestane romantické princátko. Jde si tvrdě za svým cílem i když ví ,že tím způsobí Vivianě ukrutnou bolest a krvácející srdce.
Rozhodně doporučuji tuto tsunami jízdu plnou posedlostí, přitažlivosti,ale i krutosti a touhy po pomstě.
Částečně použiju slova autorky: Vivian posílám výdrž a trpělivost ,Amudisi pusu na čumáček a Kasianovi ,uzdravení jeho zničeného srdce.
Leshiano bylo to skvělé díky :-*
SKVĚLÉ, TEMNÉ, TOXICKÉ ,NAPÍNAVÉ A TÁÁÁK..... VZRUŠUJÍCÍ!!!!
Příběh je přímo napěchován tajemstvím, intrikami a touhou po pomstě.
Vivian je jen figurka na šachovnici. Jak její rodina, nastávající manžel tak i Temný anděl ji využívají pro svoje hry pomsty.
Ona se snaží pochopit pravidla, ale brání ji v tom city a vášeň, kterou pociťuje ke svému trýzníteli.
Tentokrát jsem opravdu ráda ,že jsem si počkala na oba díle než jsem se pustila do čtení. Je to tak návykové a plné nezodpovězených otázek ,že se okamžitě pouštím do pokračování.
Super doporučuji!!!!
Začátek se jeví jako klasický příběh kdy nenávist a opvržení vede k lásce.
Vzajemné přitažlivosti se nedá odolat.
Přestože pan Darcy párkrát vytáhne Terezu ze svízelné situace měla by před ním utíkat co nejdále.
Rozjíždí se napínavé drama kdy síla lásky a důvěry určuje zda Tereza obstojí v Alexových obchodních nesnázích, kde jí jde o holý život.
Fascinující zakončení tohoto temného erotického thrilleru. Velmi jsem uvítala i postavy z předchozí série ,,Zvrhlý král ", který nám odkryl další rodinná tajemství.
Aurora zaprodala duši ďáblu a tím mu odemkla jeho nedobytný trezor citů.
Opět neskutečná,vzrušující jízda plná odhalení z minulosti, usmíření,odpuštění a hlavně dobrého konce pro tyrana a jeho královnu.
Kdo ujížděl na sérii Royal Elite tak toto volné pokračování si určitě nenechte ujít.
Od prvopočátku je příběh zahalen tajemstvím. Jonathan a Aurora prožívají toxický vztah plný vydávání rozkazů a sexuálních trestů. On je muž,který je zvyklý na válku a mír ho nudí. Je to sadista,majetnický,šílený a naprosto posedlý kontrolou. Jenže ona se postupem času stává závislá na jeho trestech a drsném zacházení. Vtrhla mu do života jako demoliční koule a změna, kterou přináší se nedá zastavit.Aurora je sestra jeho mrtvé ženy a její otec je nejznámější sériový vrah v současné britské historii. Ale před minulosti a tajemstvím se nedá utíkat věčně.
V tomto erotickém drama se,ale odhalení a Šťastného konce nedočkáte takže vzhůru na pokračování.
Jestli máte přečtené předešlé díly ...tak tento pro vás bude zaručeně příjemné překvapení.
Protože Preppyho si nešlo neoblibit...jeho pomyslný motýlek,kšandy,sexy tělo a život na hraně,který miluje skvělý sex,trávu a své přátelé.
V tomto příběhu se vrátíme do doby kdy je King ve vězení a Preppy s Bearem rozjíždí kšefty s marihuanou samy. Do cesty mu vstoupí zničena feťačka, která mu z nějakého neznámého důvodu vnese světlo do jeho temnoty...on je totiž z dětství raněný a nezahojený,nosí v sobě hněv a strach který jen čeká pod povrchem než se zlomí.Tady se potkáme s Preppyho démony a důvody proč se z něho stal zabijácký sráč.
Romanticka linka ...pcheeee o ty si v knihách od této spisovatelky můžete nechat jen zdát. Připravte se na drsný život kde city jsou slabost a podělit se o svoji holku je zákon gangu.
Ale konec ...ten mě rozsekal.
,,Pro většinu lidí je smrt koncem. Pro ně je to začátek."
Pan Spencer ... super žhavé čtení,které jsem si pekelně užila.
Je to příběh o zkrocení zhýralého playboe a naprostého dozrání,nevinné a rozmazlené dědičky.
Ona mu totiž vstoupila do života jako dokonalý anděl a změnila vše co si o sobě myslel,že ví. A on z ní vykřesal silnou, sebevědomou,sexy úspěšnou ženu.
Doporučuji a už netrplivě vyhlížím pokračování Pan Garcia.
Zřejmě jsem měla velké očekávání... obálka mě totiž okamžitě zaujala, ale kniha jako taková mě moc nesedla do noty.
Jako je to milá,humorná a relaxační knížka s originálním seznámením Sally a Joela...ale za mě slabí.
Ty dva spojila nehoda, za vše může zlomený malíček, pak se z nich stávají přátelé na dobu omezenou a jak už to bývá přichází sympatie vzplanutí a nakonec láska.
Často omílaný námět, nic originálního, ale přesto tam autorka vkradla něco navíc. Je to příběh o dvou nemocných srdcích. Jedno patří vrcholovému sportovci Grahamovi, ten nosí v sobě z minulosti neskutečný bordel a to druhé knihovníci Emmaline. Díky jejich nečekanému setkání je donucena uzavřít s Grahamem předstírané manželství. V něm však zahoří okamžitý požár vášně díky kterému se jejich srdce uzdraví.
Milé humorné a sexy čtení.
Za všechno může bradavka,která omylem vyskočila Hallie prezidentově dceři s korzetu. Ona je rozmazlený fracek ,který potřebuje zkrotit?
Její otec jí zajistí chůvu,bodyguarda Ransoma, který ji má postavit do latě. Jenže on je jako kus ledu. Je extrémně narušený bez duše a srdce. Ale nic není jak se zdá . Zjišťuje,že fracek Hallie je labuť se zlomenými křídly a s dysfunkční rodinou. Učí ji znovu žít, poprat se s její poruchou a hlavně vážit si sama sebe. A ona jeho tlačí k tomu aby přes svoji hrdost dokázal ukázat slabost,city a nakonec ji podlehl.
Pokračování Krutý ráj je určitě plnohodnotný. Za mě musím říct že snad i lepší.
Druhý z dvojčat Killian panovačný mafián z kterého se vyklubalo něco úplně jiného. Naráží na drzou zlodějku Juliet. Jejich slovní přestřelky rozbíjejí snad i sklo... boží!!!. V jejich vztahu nelítají Jiskry ale přímo blesky. Killian je blesk a Juliet je hromosvod. Pasují k sobě jak vidle do hnoje jen ona se brání bojí se ale nedokáže odolat jeho nátlaku.
Nakonec ho jeho dominance a ochranářství přesvědčí že přesně on její srdce šampion.
Boží... můžu jen doporučit!!!
Dávné duše je jako když se krása střídá s nádherou.
Mikkaela a Seth jsou dva obyčejní studenti ,kteří měli v osudu se prostě poznat. Proč? Protože jsou si souzeni jsou spřízněné duše a životní lásky.
Příběh je protkaný nadpřirozenem, magií a hlavně láskou tak silnou která přestála i smrt.
Ještě nikdy jsem neměla potřebu napsat tyto čtyři slova, ale díky Nerovi se to změnilo. ,,JÁ TU KNÍŽKU MILUJI", ne jen proto,že se týká mých oblíbených mafiánů ,ale proto ,že příběh byl naprosto strhující,originální, perfektní. Že byl nereálný?... pcheee je mi to u zadku.
Byla plná bolesti, strachu,nebezpečí,ale i krásných citů a vzájemné zakázané přitažlivosti. Z příběhu sála velká krutost i něha zároveň. Je o zlomené ženě a extrémně přitažlivé mafiánů.
Ella je mladá studentka, která je svědkem mafiánské vraždy. Otec,který spáchá vraždu nařídí svému synovi aby s ní navázal vztah a dostal z ní informace zda poznala tváře účastníků. Ona je ,ale velmi uzavřená a nedůvěřivá. Prožívá totiž od svých spolužáků krutou šikanu, ponížení,týrání a mučení. Nero se k ní pokouší přiblížit zasloužit si její důvěru, ale časem zjišťuje ,že jí musí chránit a potrestat všechny ,kteří se na ní napáchali neskutečného utrpení. Díky vraždě která,je spojuje se v nich rozdmýchává emocionální bouře.
Nechci spoilerovat takže končím...Velmi doporučuji mafiánským čtenářským závislákům.Ráda bych uvítala pokračování o Luccovi a Chloé,kteří mě snad zodpoví další dílky skládačky.
,, Dokáže láska porazit sázku"?
Je to příběh o jedné nevhodné pubertální sázce, která naučila dva zlomené lidi milovat. Určitě knižka pro mladší generace ,ale co už taky jsme byli mladí a slepě zamilovaní.
Je to asi jeden z nejpovedenějších bizárů, které jsem od Mallica lll. prozatím četla. Občas se uchyluji k divnoknihám a ty od tohodle spisovatele mě baví asi nejvíce.On dává do svých příběhů úžasnou energii s nekonečnou chlípnou fantasy. Fakt se u nich bavim.Nikdy neopomene ani ,,romantickou " linku i když je prostě neskutečně bizarní.
Setkáváme se tu s existencí různých druhů bájných pohádkových bytostí jako jsou víly,viláci ,skřítci chapadlatci, mořské panny ,elfové,lamie....
Ukazují se nám dva světy,které se nikdy neměli střetnout. Na krátký čas se potkává krásný vilák a tatérka chobotnice.Prožívají nebezpečný,intenzivní,milostný vztah ,kdy jsou obklopeni mafií,vraždami, znásilňování,prostitucí a kanibalismem.
V Mallicových knihách najdete asi vše co patří do bizárů. Co mě asi nejvíce udivuje je schopnost nastínit čtenáři erotické scény mezi tak rozdílnými pohádkovými bytostmi.
V rámci bizárů ,který asi nejsou moc v oblibě je tohle určitě ten z povedených.