Jita160 komentáře u knih
Pro mě to byla krásná pohádka...Kiernan,vlkouš,vůdce smečky byl úžasný a milující alfa samec.
Do půlky knížky jsem se musela usmívat...jeho boj o získání Jessie,Luny,družky a jeho fialovým koulím byl vážně k :-D:-D:-D
Od samého začátku ji miloval a neskutečně děsil,ale přesto si dokázal získat její srdce.
Ďábel je určitě turbulentní příběh plný nečekaných zvratů.
Ujíždím na hrdinech ,kteří jsou mocní, kteří si přehodí ženu přes rameno a nehledí na to ,že křičí a odporují neboť jeho zájem je to,že mu patří... prostě jeskyní muži.
Různorodost postav a životních stylů dělá celý příběh peprnější.
Mateo je následník motorkářského gangu, je to ďábel ,který nezná slitování ,ale nosí celoživotní masku aby dosáhl v životě co nejvíc potřebuje a tím je svoboda.
Vivien je mafiánská princezna, která je od dětství hlídána a cítí se jako v okovech.
Jejich vztah je zvrácený a trochu nepochopitelný, ona kvůli Mateovi překročí všechny své hranice výchovy a on se postará o to aby se cítila zcela výjimečná.
Skvělá mafiánská knížka!!!
Bylo to dlouhé....joooo!!!!
Vadilo mě to...neee!!!!
Četla jsem někdy něco podobného...asi jooo!!!!
Ale tady to mělo neskutečný spád a hlavně vůbec žádná hluchá místa.
Skvěle žhavé scény a humorné hlášky, které okořenili celou knihu.
Oba hlavní hrdiny jsem si okamžitě zamilovala ti dva si vůbec nic nedarovali. Objevují se tam i dost zavažná temata,ale co mě úplně pohladilo po duši ze Steviiny strany byla velká láska ke čtyřnohým chlupáčům.Chemie mezi nimi byla prostě super. Jak Zanders tak Stévie byly k sobě od začátku neskutečně upřímní což není v knížkách úplně obvyklé..
Krásná hokejová romantika ke které se určitě někdy vrátím.
Už mnohokrát zmiňovaný pracovní vztah ,ale i přesto se kniha četla krásně.
Gemma se dere v právnické firmě na post partnerky. Bojuje za ženy, které musí dokazovat, že jsou stejně dobří právníci jako muži.
Jenže její kolega Ben... je ďábel v obleku ,který jí od prvniho dne sedí na rameni. Znepříjemňuje ji práci ,ale i život samotný.
Ale jak už to v takových knížkách bývá ďábel nakonec padne na kolena a uctívá zem po,které Gemma chodí.
TOHLE BYLO NAPROSTO SKVĚLÉ!!!
Znáte ten typ knížek ,že když se začtete tak už prostě cítíte,že vás to natolik pohltí,že nebudete chtít přestat číst. Příběh je přímo nadupaný vzájemnou chemii jen co se Ema a Matthew poprvé setkají. Nechybí odloučení, bolest,náhodné setkání, šok, který vám přivodí zástavu ,ale i láska k hudbě ,která dokáže léčit. Částečně i milostný trojúhelník, který se neobejde bez velké tragédie.
Neskutečně boží příběh u,kterého jsem snad ani nedýchala.
Má úplně první knížka od této slovenské autorky a rozhodně není poslední.
Všem moc doporučuji!!!!!
Mám podezření ,že nám paní spisovatelka už od začátku této mafiánské série něco tají. Ona je určitě mafiánská princezna, protože přeci není možné vymyslet tak podrobný a rozsáhlý a důmyslný příběh o těchto temných a tvrdých mafiánech. Čeká vás velká dávka napětí,akcí, sexu a i kouzel. Mafiáni jsou pro mě určitě nejoblíbenější knižní hrdinové kde se propírají ty nejodpornější sajrajty, krotí divoké šelmy popravují a mučí odpady společnosti a prožívá se surový a dominantní sex. Ze začátku čtení jsem měla pocit, že se paní spisovatelce už obrušují hrany. :-D:-D:-D. Jenže jsem se spletla!!! Tento závěrečný díl byl mafiánské tango u kterého jsem se pěkně zapotila, pobavila a roztřásla se mi kolena. Vracíme se ke Domericovi muži, který musel opustit svoji životní lásku. Už nevěřil, že je možné zamilovat se znovu. Do života se mu vloupe mladá zlodějka a kouzelnice. Giselle je živelná pohroma.V jejím už tak mladém životě panuje chaos, zmatek s mozkem plný informací díky fotografické paměti. Ta ji ale, dožene do náruče může ,kterého ze srdce nenávidí, ale postupem času ji nenávist dožene k lásce. On totiž není důležitý cíl životní cesty ,ale spolujezdec. Kruh se uzavřel. Všichni hrdinové si sáhli na úplné dno. Přehodnotili životní priority. Teď jsou silnější. Každý našel svého životního partnera s kterým je tento těžký život únosnější..
Díky za tuto knižní bombu!!!
Pokud se dáte do čtení ,, Zajatkyně " tak čekejte hrůzy, které se dopouští vyšinutí sadisti na ženě.
Odkrývá se svět, kde se počítá jen moc a peníze, svět kde se prolévá krev stejně běžně jako se pouští voda z kohoutku.... svet násilí a vražd.
Ella je mladá dívka, která je prodána bestií do rukou psychopata. První polovina knížky byla divná a děsivá se spousty nejasností... proč? co? co mu proboha je?
A ta druhá polovina je ten chybějící článek puzzle. Vše dostává smysl důvod a vy pochopíte. Komplikovaný vztah mezi zajatkyní a jejím pánem se dostal do bodu, kdy jí chtěl nejdříve vidět mrtvou a teď by za ní položil život.
Konec otevřený jak velká vrata... Takže opět netrpělivé očekávání dalšího dílu ,, Dokonale špatný".
U Vražedného kafe jsem se neskutečně bavila. Příběh je protkaný černým,sarkastickým humorem, který mě sedl jak vidle do hnoje. Katie a Andy se doslova dokopaly k lásce. Ona majitelka café baru a on nájemný vrah. Katie je milá holka ,ale svým způsobem narušená ,protože se vědomě zamiluje do nájemného vraha z dysfunkční rodinou.. Zbožňuji vtahy kde po sobě házejí nádobím:-D. Skvělé,originální, zábavné a nepředvídatelné.
Vřele doporučuji!!!
Krátká fantasy povídka z pražských ulic. Je plná magie ,čarodějů, kouzel a boje proti zlu. Veronika mladá čarodějka musí ukrást mocný talisman a aniž by tušila že tím uvrhne rodinu do
smrtelného nebezpečí.
Dokáží se jako rodina spojit a vyhrát nad prokletím talismanu?
Kdo frčí na mafiánech ,kteří jsou temní, krůtí a nelítostní tak tato série je přímo pro vás.
Pojďte nahlédnout do šíleného světa podsvětí ,kterému ve finále stejně velí ženy, které drží své muže pevně za koule.
Tuto sérii rozhodně doporučuji!!!
Milý romantický příběh o dvou mladých lidech,kteří si jdou za svými sny a touhami.
Jejich setkání bylo náhodné a spojila je hlavně láska k hudbě.
Vztah byl tak trochu obráceně nejdřív svatba a pak teprv přišla láska.
Nic originálního ani dechberoucího a hlavně vůbec jsem nepoznávala autorčin rukopis.
(SPOILER) Už podle obálky vám musí být zřejmé,že se nejedná o žádné lovestory či procházku růžovou zahradou. A taky,že není,kniha vám nastíní krutý ,strašidelný a děsivý příběh s explicitními sexuálními situacemi a zvrácenými úchylky proto zvažte zda jej číst ,opravdu to čtení není pro každého.
Já si ji,ale užila ne, že by se mně líbily ty hrůzy co se tam popisují,ale udržovala mě v mrazivém napětí a strachu, který se projevoval bušením srdce a z ústy dokořán... bez tekuté odvahy bych jí nedala :-D.
Příběh má tři linky, který se především odehrává ve starém strašidelném viktoriánsko gotickém domě. Ten z dědí mladá spisovatelka Adeline. Ta v něm nachází staré deníky své prababičky ,která byla v domě zavražděná a viník nikdy nebyl odhalen. Začíná se svojí přítelkyní pátrat na vlastní pěst.
U jejího domu se začíná objevovat záhadný,temný a krutý muž, který se stává jejím stalkerem a noční můrou. Jsou jak srážka dvou planet. Přitažlivost dvou duší, které jsou protiklady.
Zade Adeline odkrývá svůj temný a šílený svět ,který řídí. Zaprodal se životu mučením a vražděním bestiálních mužů, kteří si libují ve zvrácených rituálech ,které provádějí na malých dětech.
Konec je cliffhanger-dramatický závěr v tom nejnapínavější momentu.
Takže sakra do prčic musím čekat na pokračování a zatím si zajistit další přísun tekuté odvahy.
Já tuto mafiánskou knížku můžu jen doporučit. Paní spisovatelka touto sérií přispěla do mé oblíbené sbírky.
Nemohla jsem se od knížky vůbec odlepit. Byl to dráždivý Temný svět plný adrenalinu a sexu.
Někdo se jako mafián narodí a jiný je nucený do něho vstoupit nedobrovolně jen aby ochránil svoje blízké. Byla to jízda plná emocí a nečekaných zvratů až do samotného konce. Ukazuje se že láska ať je v jakékoliv podobě má neskutečnou sílu i nad nejmocnějšími muži podsvětí.
Boží!!!!
Sakra, sakra ,sakra a to bylo jako co??? No zřejmě únik....od normálna do úplně jiného zkaženého světa plného nebezpečí ,adrenalinu ,her, výzev, vzrušení ,vášně a sexu nejen ve dvou.
Za mě rozhodně výbušná kniha, připadala jsem si jak v čekárně u zubaře, kde vás obklopuje všudypřítomný strach a bolest.
Byly momenty ,že se mě srdce rozbušilo závratnou rychlostí,kniha mě nedala oddechnout...takže skvělá pecka ,bomba, paráda.
Prostě skočte a plavte proti proudu.
Doporučuji ,ale ne všem:-D:-D:-D.
(SPOILER) Temný mafiánský román... čekejte oplzlosti,krutost,touhu po pomstě a toxický vztah.
Evelína je mafiánská princezna je členka irského gangu, která je nájemnou vražedkyní a výrobce drog, je neskutečně cynická a krutá.
Do její rodiny a její osobní blízkosti je tajně nasazený federální agent Nick. On je chladný ,okouzlující, bystrý a jeho život se točí jen kolem jeho kariéry. Jeho úkol je jasný získat veškeré informace a hlavně dodavatelé drog.
Jejich sbližování je zprvu nevraživé a nedůvěřivé, ale Evelína v sobě roky nosí rány, které nevyléčila takže Nikova přítomnost jí pomalu nutí cítit i něco jiného než krutost. A federální agent dokáže kvůli takové ženě obětovat svoji kariéru?
Já si knížku nesmírně užila opravdu to bylo pouštní tornádo ale i vzplanutí vášně.
Za mě nejlepší ze všech dílů!!!!
Ponurý příběh zahalený tajemstvím, prokletím, dávným proroctvím a magií....prostě divnokniha.
Odehrává se na temném hradě ,,Nikdyvíc" z kterého vám budou stát chloupky po celém těle. Číši z něho čiré zlo,ale i v něm se odehrává utajovaný, milostný ,bouřlivý vztah mezi profesorem ,, ďáblem Vadem" a duševně nemocnou studentkou ,,čarodějkou Corvinou". On se stává jejím přístavem v moři šílenství,protože ona potřebuje ďábla,který se postaví jejím démonům,protože sama jim čelit nechce.
Budete se cítit zmatení, frustrovaní,podráždění ale i vzrušení protože v Nikdyvíc je tolik tajemství,že je možná lépe když některé z nich nikdy nevyjdou najevo.
Kdo má přečtené předešlé díly tak mu určitě utkvěl v paměti charismatický model Braydon s piercingem na tom správném místě:-D:-D:-D.
Je to muž ,který se vyhýbá závazkům užívá si života a hlavně přízni žen.
Ellie je taková šťoura,ale na ni je pak to rozhodnutí jestli všechno nebo nic.
Skvěle zakončení.
Krásný zamilovaný román s precizně popsanými pocity, které se na vás valí celou knížkou.Výborně podané erotické scény i přesto ,že je prožívá zničující muž ,který trpí velkou bolestí a ztrátou. Příběh byl od začátku zahalen krutým osobním tajemstvím ,které pilot Miles nechtěl prozradit. Ale znovu nelezená důvěra a láska k ženě, která se nechtěla vzdát mu otevřela bolavé srdce ,které znovu začalo bít pro novou životní lásku.
Paráda!!!
TOHLE BYLA NAPROSTÁ PECKA!!!!
Těsné pouto je boží eroticko thrillerový příběh se slibným začátkem a se zdrcujícím odhalením,které vám naprosto vyrazí dech.
Potkáme se tu s velmi bolestným tématem... noční můrou každé ženy.
Budete cítit jak spalující lásku tak i neuvěřitelné utrpení.
Za mě dokonalost!!!!!
V pokračováni to Fiona opět pořádně rozjela....mrcha excelentní.
Emmě a Benovi přidělala spousty vrásek,ale co by to bylo za lechtivou erotickou knížku ,která končí tím nejlepším možným koncem...a žili spolu až navěky :,-)