Jita160 Online Jita160 komentáře u knih

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Vážně tolik negativních recenzí???
Mě tato série opravdu nadchla,já mohu jen doporučit.

30.04.2021 5 z 5

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Moje úplně první kniha tohoto žánru...
Moc jsem si ji užila,bylo v ní úplně všechno co jsem od erotického románu chtěla číst.
Autorka je rozhodně paní spisovatelka s velkým S.
Četla jsem nespočet knih tohoto žánru a rozhodně ji stavím do předních příček.
Myslím že teto sérii velice uškodila veliká komerce k jmenovanému filmu.Ale můj názor!!!
Rozhodně stojí za přečtení celá třídílná série.

30.04.2021 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Á další arogantní ,namyšlený blbec.Whitney G.je má asi v oblibě a to je moc dobře,protože o nich umí psát úžasné příběhy.Moc jsem si tuto knížku užila jako všechny ostatní,které jsem od ní četla.
Určitě doporučuji!!!!

30.04.2021 5 z 5

S pozdravem Carter S pozdravem Carter Whitney G. (p)

Je zajímavé jak tato autorka umí psát více způsoby.Tento byl velmi milý,romantický a zábavný.Moc se mě líbil i když Turbulence a Důvodné pochybnosti byl naopak drsný,sprostý s nabitým sexem.
Určitě stojí za přečtení,protože co může být krásnějšího než když se do sebe zamilují dva ,kteří spolu prakticky vyrostli a znají se až do morku kosti.

30.04.2021 5 z 5

Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

No páni!!!! Tak to byl úžasný příběh,byla to jak jízda na kole z kopce,hned od začátku byl děj velmi vzrušující a nechtěl vas pustit.Tato autorka patří mezi mé top,protože se nebojí do příběhu dat nejen lásku ,ale i vulgarismu,ponížení a zvrhlost.
Umí to tak,že mě to baví a určitě sáhnu po další její knize.
Takže za mě rozhodně JO!!!!

Nash Nash Jay Crownover

Další krásný příběh plný lásky, vzrušení, přátelství a bolesti.
Moc dobře se mě od této autorky čte,všechny příběhy byly velice poutavé a čtivé.
Všichni Označení muži a jejich osudy mě budou chybět , moc jsem si je zamilovala.
Snad nás autorka nenechá příliš dlouho čekat na pokračování,které si já rozhodně nenechám ujít.

27.04.2021 5 z 5

Rome Rome Jay Crownover

Kapitán Morous a Zvonilka,chaa ti jsou vážně dobří,moc mě bavilo to jejich věčně dohadování a pošťuchovaní.Krasny zamilovaný příběh plný zvratů a démonů minulosti,kteří oba museli překonávat aby konečně našli cestu jeden k druhému.
Když k tomu přidám otevřený konec k dalšímu dílů ?Tak hurá na něj.

24.04.2021 5 z 5

Jet Jet Jay Crownover

Hm...tvrďák,metalista,sexy tělo poseté tetovanim,propíchnuté bradavky a i jiné zajímavé části těla?Tak to je Jef,hvězda pódia do,kterého se není možné zamilovat.
Poutavý a velmi čtivý příběh,který vás vtáhne.Nic v něm nechybí co se týče přitažlivosti, vzrušení,sexu,lásky a sposty trápení mezi ní a Ayden.
Určitě moc doporučuji.

20.04.2021 5 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Wow...to byla vážně paráda.
Která z nás by si ráda nepřečetla o sexy potetovaném, problémovém,namakaném a opercingovanem taterovi, který má na sobě víc inkoustu než holé kůže? Vzrušující příběh,který neměl žádná nudná místa a proto vás to nutilo číst pořád dál a dál, aby jste už konečně věděli jak to mezi Rulem a Shaw dopadne.Celou dobu co jsem knížku četla jsem měla nepříjemný pocit v žaludku,že Rule udělá nějakou obrovskou kravinu....ale to už posuďte sami.
Rozhodně stojí za přečtení.

17.04.2021 5 z 5

Prohnilé království Prohnilé království Erin Watt

Za sérii Royalove moc děkuji.
Byla vše co mě v knihách baví.
Všem ji doporučuji ,nebudete litovat.
Díky Erin Watt.

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Kdybych porovnávala tak možná slabší než předchozí díle,ale nechci.
Takže opět jsem velmi nadšená a poslední díl si určitě nenechám ujít.

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tak to byla vážně knižní jízda se vším všudy.Steve byl manipulátorsky hajzlik jak jsem předvídala,ale až tak?
Celá tato série mě opravdu nadchla a určitě se k ní ještě vrátím,protože byla čtivá a velmi návyková.

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Že byl první díl pecka...tak druhý je bomba.Opět dávám samé hvězdy protože toto je vážně hvězdná série.No a ty konce....to snad není možné.
Vůbec neváhejte a poďte si mě přečíst.

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Co víc napsat...těch hvězd pode mnou je opravdu hodně a já se k nim musím přidat,protože tato knížka je naprosto úžasná, čtivá,zábavná a napínavá ...o to se postaral konec.Jsem ráda,že mám pohromadě všechny díly této skvělé série ,protože jinak bych si ukousala nechty nedočkavostí abych zjistita jak děj bude pokračovat dál.
Určitě moc moc doporučuji,tyto Royalove si prostě musíte zamilovat a Ellu obdivovat.

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Milý a krásný příběh ještě s hezčim koncem pro děti a mládež.A protože nic z toho už nejsem tak mě to úplně nedostalo.Tyto spisovatelky to umí o hodně víc,protože Roylove byla naprostá pecka...tam to mělo neuvěřitelnou energii,vzrušení a nepředvídatelný děj.
Každý hledáme v knihách to své a já to v této bohužel nenašla.

13.04.2021 2 z 5

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Určitě umí psát lepší a poutavější příběhy,ale kdo nemá slebé chvilky?
Tato autorka nas zásobuje takovou zpoustou knih,že žasnu nad tím jestli taky dělá něco jiného než,že píše.
Mě se to líbilo i když to úplně wau nebylo,ale stejně si každou její novou knížku přečtu.Ona prostě ví jak se ramantika píše.Diky

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Netopýrek1985 nejsi jediná čtenářka,které se to líbilo.
Mám tuto autorku moc ráda,protože je určitě mimozemšťan,když píše takové příběhy.
Vždy se těším co si na nás zase vymyslí a vždy mě moc překvapí.

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

To mě fakt bavilo už jen to ,že jsem si mohla vybrat odkud začnu knížku číst...ze předu nebo ze zadu???????
Příběh byl moc pěkný a oba sourozenci mě přirostli k srdci.
Hárt to opět zvládl na 1. pro mě je to od něho asi zatím nejlepší knížka.

Milostná aféra Milostná aféra S. J. Hooks

Bylo to moc pěkný,zábavný,romantický a sexy.Profesor Stephan je horlivý pako...moc mě bavil.Ta jeho nezkušenost a najivita byla vážně zábavna.Bylo osvěžující i to ,že se konečně v nějaké knížce vyměnili role...ona ta zapálená, odhodlaná a velmi zkušená a on,no posuďte sami.
Určitě si zaslouží tento příběh pokračování,ktere si já rozhodně nenechám ujít.

Osvobozená Osvobozená Sylvia Day

Ukončení této naprosto úžasné série hodnotím jako mňam.Moc jsem si to užila a ne jednou...Naprosto doporučuji.

07.04.2021 5 z 5