JitkaHambi JitkaHambi komentáře u knih

Iluze Iluze Camilla Läckberg

A to mělo být jako co?!!Myslela jsem si, že budu číst zajímavou detektivku(už dle toho vysokého hodnocení), že nahlédnu do světa kouzel a iluzí, ale dostalo se mi pouze knihy, kde Mina a Vincent řeší svoje "fóbie" a rodinné problémy a to pořád a pořád dokola.Všechny postavy mi byli nesympatické a přesně souhlasím s komentářem níže od uživatele Astonius - Mina dostane tip na nějakého mentalistu, hned ho vezmou vyšetřovatelé mezi sebe, chodí do pitevny, na místa činu, ukazují mu fotky, zprávy, no už se raději nebudu dál rozepisovat.Od 350.strany jsem i přeskakovala,( protože mi čtení této knihy přišlo jako ztráta času )a o nic jsem nepřišla.Jsem naštvaná, že jsem utratila peníze za takovou blbinu a už teď vím, že další knihu od Läckberg už nikdy číst nebudu, zvlášť tedy ne pokračování "Mina a Vincent"!

04.11.2022 1 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Mně kniha moc bavila, i když se občas některé postavy (včetně Alice)chovali nelogicky a děj byl prostě těžko uvěřitelný, konec přitaženy za vlasy, ale bylo to napínavé, opravdu mě zajímalo kdo za tím vším je, podezírala jsem úplně všechny :-D
Paris mám ráda, těším se na její další knihu.

23.04.2022 4 z 5

Bez viny Bez viny Charlotte Link

Charlotte je prostě skvělá!Opět úžasná kniha, zajímavá zápletka, moc mě to bavilo od začátku do konce.

29.03.2022 4 z 5

Krvavý pomeranč Krvavý pomeranč Harriet Tyce

Knihu jsem přečetla za neděli!
Tolik zaporáků - nesympatických postav jsem v knize snad ještě nezažila, jediná milá byla Matilda :-)
Ale děj mě fascinoval a nutilo mě to číst dál a dál, abych se dozvěděla jak to celé skončí.

29.11.2021 4 z 5

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Zajímavé, dalo se to, ale že by mě to nějak úplně nadchlo a knihu bych nemohla odložit, to ne.Takový průměr.

06.08.2021 3 z 5

Temná cesta Temná cesta Linda Castillo

Kniha čtivá, ale za mně trochu slabší.A už mi začíná vadit nesmrtelná Kate.Konec vždy takový stejný.

15.03.2021 3 z 5

Sleduje tě Sleduje tě Charlie Gallagher

Za mně takový průměr.Neurazí, nenadchne.

16.02.2021 3 z 5

Maniak Maniak Martina Cole

Já tedy půjdu hodně proti proudu.
Kniha drsná, chvílemi opravdu nechutné popisování všeho a oproti tomu červená knihovna(Kate a Patrick), což na mě působilo hrozně rušivě a přeskakovala jsem stránky.Kniha byla na můj vkus i zbytečně dlouhá a natahovaná.
Souhlasím s komentářem od uživatelky Katerina5544, která vše vystihla úplně přesně.Knihu pošlu dál a jiné od této autorky už číst dál nebudu.

31.12.2020 2 z 5

Slepí ptáci Slepí ptáci Ursula Poznanski

Z knihy "Pět" jsem byla nadšená, z knihy "Hlasy" ještě víc a Slepí ptáci mě maličko zklamali.Kniha se četla opět dobře, ale nesedlo mi tam to prostředí Facebooku a verše mě už chvílemi tak štvaly, že jsem je už ani nečetla :-)Já na ty básničky prostě nejsem :-D Nicméně se jdu vrhnout na Stín a už se moc těším!

07.12.2020 3 z 5

Spolubydlící Spolubydlící C. L. Pattison

Mrazivý thriller?Co na tom bylo proboha mrazivého?:-D Pro mě taková oddechovka při upršeném dni.Neurazí, nenadchne...přečtu a ihned na ní zapomenu.

16.07.2020 3 z 5

První, která zemře První, která zemře Victoria Jenkins

Tak s touhle knihou jsem se neskutečně trápila, vůbec mě nebavila a už jsem chtěla odložit.Ale vydržela jsem a nakonec to nebylo tak špatné, i když žádná velká pecka.Za mně takový průměr.Přečetla jsem a brzy na ní zapomenu.

13.07.2020 3 z 5

Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Jo! Mně to opravdu bavilo!:-)Sice příběh skoro o ničem, ale pro mne dobrá oddechovka.Bavilo mě " koukat" do hlav zoufalých lidí, sdílet jejich osud a " nasávat" atmosféru bláznivých lázní.A od půlky už jsem knihu zhltla na jeden zátah- přišlo mi to i napínavé, zajímalo mě jak to vše dopadne.Takže jo!!!! Já doporučuji!;-) Jsem spokojená.

31.03.2020 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Tak toto bylo velké špatné!
To se teda nepovedlo! Kniha nudná, divně psaná, bez napětí.
Dávám 2* a to teda s bídou.

28.02.2020 2 z 5

Hrob v horách Hrob v horách Hans Rosenfeldt (p)

Tak teda tímhle dílem jsem se musela opravdu pracně " prokousat".Vůbec mě nezajímal detektivní případ, postavy všechny nesympatické, hodně věcí nedávalo ani smysl a nebýt toho, že díly navazují(zajímá mě hlavně Sebastian a Vanja), tak knihu nedočtu ani do půlky.Ale ten konec stál za to.Doufám, že další díl bude stejně dobrý jako ty předchozí dva.

21.12.2019 2 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Přečteno a hned zapomenuto.Nebylo to špatné, ale že by to byla nějaká pecka, to fakt ne.Ta přede mnou mě tedy bavila mnohem více.

27.03.2019 3 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Wow, to bylo zas počteníčko :-) A ten konec??????Už mám všechny knihy od Cartera přečtené a teď doufám, že opravdu brzy napíše pokračování, protože (budu se opět opakovat)Carter a "jeho" Robert Hunter nasadili laťku hooooodně vysoko a já mám problém se do jiných knih začíst :-)

08.02.2019 5 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Mám moc ráda tetování, takže mi kniha fakt sedla :-) Akorát mě tam děsně iritovali všichni policajti! Včetně Francise!Jinak kniha opravdu pěkná a napínavá :-)A pachatele jsem trochu tušila už v půlce :-)

08.01.2019 4 z 5

Zpovědi podezřelé Zpovědi podezřelé James Patterson

Líbil se mi styl psaní, kniha pro mě byla napínavá a konec dost nečekaný.Byla jsem přesvědčená, že je vše úplně jinak :-)

13.10.2018 4 z 5

Žena z kajuty č. 10 Žena z kajuty č. 10 Ruth Ware (p)

Přečteno za jeden večer a jedno dopoledne :-D takže se řadím k příznivcům :-) Kniha mi přišla napínavá, líbilo se mi prostředí lodi, bylo to úžasně popsané, jak kdyby člověk opravdu na té lodi byl.

19.07.2018 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Do stránky 200 to bylo furt dokola a pak se to hezky rozjelo.I když trochu jsem tušila, jak to všecho je.

30.05.2018 4 z 5