JitkaHambi JitkaHambi komentáře u knih

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

První díl se mi líbil víc, ale i tak mě tahle série hrozně baví.
Těším se na další knihu.
!!!Upozornění!!!
Rozhodně se knihy musí číst od začátku, vše hodně navazuje.

17.11.2024 4 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Wow, mám další oblíbence(Nate a Madison jsou mi sympatičtí).A Brody taky :-D
Rozjezd knihy trochu pomalejší, ale od půlky už jsem se nemohla odtrhnout, bylo tam plno zvratů a konec pro mě překvapivý, myslela jsem si, že je vše úplně jinak.
No,pár malých nesmyslů by se tam našlo, ale to je skoro v každé knize.
Jdu si koupit další díl, ten si nemůžu nechat ujít :-)Už se těším na pokračování :-)

24.10.2024 4 z 5

Mráz pod kůží Mráz pod kůží Allie Reynolds

Kniha mohla být klidně o půlku kratší, ale přesto se četla dobře.
Střídá se minulost(co se stalo před 10 lety) a současnost, což mě vždycky u knih dost baví.
Konec tedy dost překvapivý.
Na dlouhé (pod)zimní večery pěkné čtení:-)

21.10.2024 3 z 5

Číslo 20 Číslo 20 Sam Holland

Já nevím no....ve čtvrtce knihy jako bych měla déjá vu, že už jsem tuhle knihu nedávno četla.Pak mi to došlo, o jakou knihu jde(nechci spoilerovat, takže knihu jmenovat nebudu)a zajímalo by mě, kdo koho okopíroval.
Epilog zajímavý, vypadá to, že bude další díl.
Mně osobně se tedy víc líbil Kopírák, byli mi i víc sympatičtí hlavní vyšetřovatelé.

29.09.2024 3 z 5

Balada pro Emily Balada pro Emily Jarmila Stráníková

Zajímavě napsané, 3 dějové linie a ke konci knihy i reálné fotky, to je super nápad a dělá to knihu originální.
Ale že bych se u knihy nějak bála, to ne, chvílemi mi to přišlo až přitažené za vlasy a konec takový uspěchaný.
Ale určitě kniha stojí za přečtení.

24.09.2024 3 z 5

Silnice č. 9 Silnice č. 9 Tina Frennstedt

Kniha mi "ležela" ve čtečce dlouho a až nyní jsem se rozhodla ji přečíst.
Za mě hrozně zdlouhavé, nudné, bez jakéhokoliv napětí a hlavní vyšetřovatelky mi teda vůbec nejsou sympatické a jejich soukromí mě nebaví a nezajímá.Dalo mi práci vůbec knihu dočíst.
Asi už jsem zmlsaná mnohem lepšími krimi knihami.
Další díl už tedy určitě číst nebudu.

16.09.2024 1 z 5

Rodina z podkroví Rodina z podkroví Lisa Jewell

Napínavé, svižný děj, bavilo mě prolínání minulosti a přítomnosti.
Rozhodně stojí za přečtení

12.09.2024 4 z 5

Feťáci Feťáci Eva Dolejšová

Tak to byla síla!Kniha byla psána velice poutavě a bylo mi čím dál víc úzko.
Přečteno za 2 dny a asi budu na tyto příběhy hodně dlouho myslet.
Doporučuji přečíst všem, dala bych tuto knihu jako povinnou četbu dětem na druhém stupni.

23.07.2024 5 z 5

Tíha viny Tíha viny Hans Rosenfeldt (p)

Zase takový napínavý otevřený konec!Ach jo!To máme zase čekat 3 roky??!!
Opět úžasný díl, pořád se tam něco dělo.
Dala bych i 10 hvězd pokud by to šlo:-)

19.07.2024 5 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Bohužel půjdu proti proudu.... sérii s Kim miluju, vždy jsem četla jedním dechem a za 2 dny jsem měla knihu přečtenou, ale tahle mě moc nebavila.
Ta zápletka s Alex, to bylo skvělé, napínavé,ale jinak za mě ne e.
Ale na další knihu se těším, to zas jo :-D

04.07.2024 3 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Sérii s Erikou mám hrozně ráda, ale tento díl mi zas tak úplně nesedl, přišlo mi to takové rozvleklé, ani ne moc napínavé jako předchozí knihy.
Ale na další díl se těším, to zas jo :-)

10.06.2024 3 z 5

Jsem zpět Jsem zpět Brenda Novak

Tento díl mě bavil víc než ten první, chvílemi mi lezl mráz po zádech, bylo to děsivé.A od půlky už jsem se nemohla odtrhnout.
A ten konec?
Doufám, že brzy vyjde třetí díl!

08.05.2024

Noční koupání Noční koupání Megan Goldin

Tak tato kniha mě teda hrozně bavila! Líbil se mi i styl psaní (z pohledu Rachel, Hannah a pak podcast), nemohla jsem přestat číst, zajímalo mě, jak to všechno vlastně dopadne, jaká je pravda.
A ten závěr?Ty bláho!
Těším se na další díl, doufám, že vyjde brzy.

09.04.2024 4 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Skvělé, líbilo se mi to, stejně jako první díl - napínavé, svižné...Těším se na další knihy :-)

24.03.2024 4 z 5

Srdce z ledu Srdce z ledu Jitka Ludvíková

Od knihy jsem nic moc nečekala, koupila jsem si ji do čtečky knih na dovolenou a byla jsem příjemně překvapená.Byl mi i sympatický celý tým z Jindřichova Hradce.
Ráda si přečtu další knihy od této autorky , snad brzy zase něco podobného napíše.

19.03.2024 4 z 5

Ztracené dívky z Willowbrooku Ztracené dívky z Willowbrooku Ellen Marie Wiseman

Tak toto bylo hodně depresivní čtení. Je mi úplně zle, když si představím, že toto se opravdu dělo. Po celou dobu mi bylo úzko, opravdu chudinky děti co musely vytrpět.
Hodně silná kniha, četla jsem ji jedním dechem.

08.03.2024 4 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Pomocnice mě bavila daleko víc, ale tahle kniha je taky velice čtivá. A ten konec?Pro mě velice překvapivý.
Těším se na další knihu od této autorky.

02.03.2024 4 z 5

Jak přežít svého muže Jak přežít svého muže Jana Bernášková

To bylo peklo! Vydržela jsem pouze do 50.stránky.Autorka nezná uvozovky, což mně teda vážně v knize vadilo a ty přitroublé dialogy ani nebudu raději komentovat.
Dávám jednu hvězdu, i když ani pořádně nevím za co.
Ztráta času číst tuhle knihu

22.02.2024 1 z 5

Hra o přežití Hra o přežití David Urban

Ze začátku jsem měla zmatek v postavách a celkově to bylo takové těžko uvěřitelné.A ten konec....no dávám s bídou 3*

06.02.2024 3 z 5

Odvrácená strana mysli Odvrácená strana mysli Kerry Daynes

Naprosto souhlasím s komentářem níže od Nela3812
Kniha vás naláká na strhující děj s těmi nejhoršími psychopaty, brutálními vrahy atd a přitom se jedná jen o autorčině vyprávění, co zažila během své kariéry.Anotace vůbec neodpovídá obsahu a dost mě to zklamalo.
Když už, tak to mohlo být nějak poutavěji popsáno....rozhovory s vrahy atd, přesně jak už opět zmínila i Nela3812.

23.01.2024 2 z 5