JitkaHambi komentáře u knih
Carter opět nezklamal a nasadil pěkně vysokou laťku.Od té doby co čtu jeho knihy, mám problém začíst se do jiných knih.A vraha nikdy nedokážu odhalit. I v této knize bylo rozuzlení zajímavé a pro mně překvapivé.Už se těším na další díl :-)
O téhle knize jsem vůbec neslyšela, narazila jsem na ní náhodou v knihovně a teda.... paráda! Moc mě bavila.Musim si přečíst další knihy od tohoto autora.
!!!!!!SPOILER!!!!!
Vůbec jsem nepochopila a naštvali mě, proč Katie nechali jen tak samotnou v domě, když věděli, že oba psychopati jsou na svobodě a asi po ní logicky půjdou.No a stejně byla nesmrtelná :-D
Dost nereálné, ale četlo se to dobře :-)Konec pro mě dost překvapivý.
Líbil se mi styl psaní, kniha pro mě byla napínavá a konec dost nečekaný.Byla jsem přesvědčená, že je vše úplně jinak :-)
To bylo něco!Přečteno za neděli!:-)Nemohla jsem se odtrhnout.Sice jsem od půlky měla tušení, kdo za tím vším stojí, ale jistá jsem si nebyla.Opravdu úžasná kniha, doporučuji všem!;-)
Podle vysokého hodnocení a zdejších komentářů jsem čekala něco z čeho si sednu na zadek a přitom kniha byla úplně obyčejná, průměrná detektivka.Už jsem četla mnohem, mnohem lepší.
Perfektní!!!Kniha mi fakt sedla! Dokonale popsané strašidelné prostředí (chvílemi jsem se i bála, což se mi moc nestává u knih), napínavý děj, furt jsem čekala kdy kdo zaútočí a ano, pár nelogičností a chyb kniha měla, ale když jsem se nemohla dokopat k vaření a uklízení, furt jsem chtěla jen číst, tak musím dát plný počet hvězd!:-D
Jsem ráda že LL napsala konečně něco i pro starší generaci.Jeji knihy jsem četla v pubertě a byly super, ale teď už mě nebaví číst trable patnáctiletých, tudíž mi tato kniha fakt sedla.Super oddechovka a hlavně ze života :-)A hlavní hrdinka Laura??? Neskutečně mě štvala!!!:-)
Kniha má velice pomalý, až chvílemi nudný rozjezd, ale radím"vydržte!":-)Pak už jsem se nemohla od knihy vubec odtrhnout.Líbil se mi styl vyprávění všemi hlavními hrdiny, z různých úhlů pohledu.Podle přečtení obsahu knihy na obalu jsem tedy čekala, že příběh bude úplně o něčem jiném(tramvaj tam zas tak velkou roli nehrála), ale i tak to byla pecka!:-)
Přečteno za jeden večer a jedno dopoledne :-D takže se řadím k příznivcům :-) Kniha mi přišla napínavá, líbilo se mi prostředí lodi, bylo to úžasně popsané, jak kdyby člověk opravdu na té lodi byl.
Úžasná kniha!Od půlky jsem se nedokázala odtrhnout a přečetla jsem ji naráz.A konec jsem teda nečekala, byla jsem přesvědčená o někom jiném.
Pro mě nuda, nuda, strašná nuda, několik stran jsem musela úplně přeskočit a zjistila jsem, že jsem o nic nepřišla.Stupidní, nesympatické postavy, děj o ničem, rozjelo se to trochu až ke konci, ale stejně nic moc.Thriller si teda opravdu představuji úplně, úplně jinak!
Ztráta času.
Do stránky 200 to bylo furt dokola a pak se to hezky rozjelo.I když trochu jsem tušila, jak to všecho je.
Neurazí, nenadchne, brzy zapomenu, že jsem ji četla.Od půlky děj předvídatelný,navíc mi ani jedna postava
nebyla sympatická, bylo mi úplně jedno co s nimi bude.Kniha Manželé odvedle se mi líbila mnohem víc.
R.Bryndza opět nezklamal.A tato kniha se mi líbila ze všech jeho knih nejvíce.Úžasně se četla, byla velice napinava.Uz se těším na další :-)
Jsem vděčná kamarádce, že mi knihu půjčila a přemluvila mě k přečtení.Nemohla jsem se odtrhnout a knihu jsem přečetla za 2 večery.
Opravdu super kniha
No jako kniha super, o tom žádná :-) Napínavá, zajímavá, bavila mě, ale dle hodnocení (91% a všichni hodnotili min.4 *) bych čekala mnohem, mnohem větší pecku.Každopádně další díl si rozhodně koupím :-)
Podle mně trochu slabší než předchozí knihy, ale stejně super :-) Už se těším na další pokračování, snad co nejdříve bude :-)
Kniha zajímavá, nenudila mě, ale musím dát pouze 3* a to za spoustu nelogických věcí, které v knize byly a byly do očí bijící.
Buď jsou Švédové opravdu tak jiní, divný, nebo to autor vůbec nedomyslel a uspěchal.
I ten konec mě trochu zklamal.
Ale jo, šanci mu ještě dám a zkusím od něj i další knihy :-)