Jonna komentáře u knih
Knihu mám přečtenou už několikrát, teď jsem ji poslouchala jako povedenou audioknihu, a pořád mě nepřestává bavit.
K Beckmanovi si cestu teprve hledám, některé jeho knihy se mi četly obtížně, ale tahle kniha mě oslovila hned. Má to spád, je tam humor i napětí.
Moje druhá kniha od autorky, a opět velice dobrá, takže už na mě v poličce čekají další. Je vidět, že autorka prostředí nemocnice aspoň trochu zná, vztahy na pracovišti v knize vylíčené jsou naprosto přesné, a v různých obměnách existují v každé nemocnici. Stejně jako v Dědině, autorka přesně popsala prostředí i vztahy zdravotnických pracovníků.
Nevím, jestli ještě číst nějakou knihu od tohoto autora. Vážně mě takové to - tady jsem se, já chudák, musel zlít do němoty, tady zase a tady zas..., už moc nebavilo. Reálií a běžného života pomálu. Jeruzalém mě bavil víc.
Jsem překvapena nízkým hodnocením, mně se kniha moc líbila, i když už byl konec tak nějak jasný, a nebyl překvapivý. Nicméně to v tomto žánru není zase tak podstatné.
(AUDIOKNIHA) Musím říct, že jsem ráda, že knihy této série mám jako audio, místy jsou rozvleklé a točí se v kruhu. Na čtení bych asi neměla úplně trpělivost. I tak si dám teď na chvíli pauzu.
Pátý díl byl zase hodně zajímavý, jen to už místy nebylo to pohodové čtení před spaním. Nedávno jsem zjistila, že to není poslední díl, tak se mám zase na co těšit.
Stále mne Anna baví, i když první díl je asi nejlepší. Je to krásná pohodová kniha, která se dá číst i před spaním.
Ze začátku jsem se vůbec nemohla začíst, ale pak už to šlo samo. V rámci žánru dobře napsaná kniha.
Obdivuhodný příběh, poslouchala jsem jako audio a prakticky bez přerušení, tak mě její příběh strhnul. Ráda si to zase zopakuji a nejspíš si koupím i knihu.
Poslouchala jsem jako audio, a velice si to užívala.
Letos jsem si knihu koupila jako audio, a chystám si z toho udělat novou vánoční tradici- poslouchat ji u pečení cukroví a vánoček.
Myslela jsem, že si knihu přečtu, jen abych věděla na co další knihy o rozvoji odkazují, ale nakonec se kniha ukázala mnohem více přínosnější, než jsem myslela. I když s některými názory a řešeními plně nesouhlasím, vzala jsem si z této knihy pár zásadních maličkostí, které mě zase trochu posunuly.
Moc jsem si užila další díl kouzelného poklidného vyprávění. Anna nikdy neomrzí.
Knihu jsem nečetla poprvé, a pořád mě bavila. Nejspíš kvůli přesnému vylíčení toho, jak to kdysi chodilo, jak lidé uvažovali a žili. Nejspíš jsem knihu nečetla naposledy.
Poslouchala jsem jako audioknihu, a opět jsem se zasmála. Někdy mám o důvod víc se smát, neboť bydlím v místě hlavního děje, a bavím se, jak přesně autor vystihuje švédskou náturu.
Dobrá kniha, pomohla mi hodně věcí srovnat v hlavě.
Oddechovka, u které mi vadilo to jen nepřirozené prodlužování toho, kdy jít s barvou ven.
Knihu jsem teď četla podruhé, jelikož jsem zapomněla o čem je. A nedivím se. :-) Dočetla jsem jen silou vůle, naštvaná na spoustu nesmyslů (osmiměsíční dítě běhá, roční plynule mluví, a další dítě během pár měsíců zestárne o několik let apod.) Sbírám odvahu přečíst si druhý díl.
Jako vždy skvělý Hájíček. Líbí se mi, jak umí vtáhnout do atmosféry.