jpatr jpatr komentáře u knih

Kopírák Kopírák Sam Holland

Za mne moc dobré, upřimně jsem to ani nečekal. O to jsem víc potěšen. Rozhodně si od autorky ještě něco přečtu.

19.07.2023 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Moc fajn počtení. Prostě tady ta dvojice mne nikdy nezklamala.

30.07.2022 5 z 5

Blackout: Zítra bude pozdě Blackout: Zítra bude pozdě Marc Elsberg (p)

Perfektní kniha.Jen se podle mne moc mluvilo o Temelínu. Tak jsem si u toho trochu vzpomněl na Rakouské protesty proti Temelínu. Jen o těch Rakouských tam toho moc nepadlo. Jinak kniha moc fajn.

04.01.2019 4 z 5

Dívky z lesů Dívky z lesů Minka Kent

Na začátku trochu zdlouhavé, ale postupně čím dál tím lepší a pak se to muselo dočíst jedním vrzem.

05.10.2023 4 z 5

Dívka pod hladinou Dívka pod hladinou Andrew Mayne

Jako každá kniha od autora, tak i tato mne zaujala a byla fajn.

02.01.2022 4 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Podle mne moc dobré, je jasné že je to věc názoru, ale jak tak koukám, není to jen můj názor.

31.10.2020 5 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Docela zajímavě napsané, určitě si přečtu další knihu od autora.

06.07.2020 4 z 5

Dotyk Dotyk Mark Sennen

Docela mile mne kniha překvapila a rád si od autora přečtu další.

05.05.2020 4 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Jak mile jsem se dal do čtení, nechtělo se mne přestat. Posledních pár desítek stran prostě super.
Moc hezky napsané a jsem zvědav na film.Jarda

08.09.2016 5 z 5

Pustina Pustina Stina Jackson

Docela mne kniha mile překvapila. Upřimně jsem nečekal, že mne takhle zaujme. Rozhodně k přečtení doporučuji. Lepší než číst na internetu hloupé názory, že se to u nás ve státě s pojmem rodině přehání a podobně.

12.01.2023 3 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Prostě a jednoduše perfektní. Hned jsem objednal předešlou knihu Jámy a těším se na další od autorky.

07.07.2021 5 z 5

Přiznání Alana Turinga Přiznání Alana Turinga David Lagercrantz

Někomu se může zamlouvat, ale já čekal od toho víc.

21.08.2020 1 z 5

Lamentace Lamentace Christopher John Sansom

Tento spisovatel mne prostě baví.

22.05.2020 5 z 5

Vlčí proces Vlčí proces Neil Mackay

Na mne trochu moc pobožnosti, ale na tu dobu kdy se to odehrává to sedí. Někdo píše že popravy a jejich popisování šokovalo.ale v tu dobu bohužel dle písemností to tak probíhalo.
Já jsem s knihou spokojen a posledních 80 stran jsem přečetl najednou, proto že mne zajímalo, jak to dopadne. Tak že doporučuji.

12.05.2019 4 z 5

Temný oheň Temný oheň Christopher John Sansom

Celá tato série mne hodně zaujala. Doporučuji.

11.07.2017 5 z 5

Rozpuštění Rozpuštění Christopher John Sansom

Docela zajímavé čtení i z hlediska toho, že se tam objevuje opravdu spoustu osob, které žily a dost se toho i čtenář dozví. Mile mne kniha překvapila a díky tomu se zaujetím čtu i další díl a mám připraven i třetí ze série. Dostal jsem je jako velice hezký dárek.

21.05.2017 4 z 5

Krvavé léto Krvavé léto Jan Bauer

Podle mne docela dobré. Občas mne kaplan lezl na nervy, ale tenkrát to tak asi bylo.

17.05.2023 3 z 5

Výjezdovka Výjezdovka David Urban

Mne moc nezaujala, dlouho nezáživné, jen povídání o nafouknutých mrtvolách a jak je někomu špatně. Čekal jsem mnohem víc.

28.01.2023 1 z 5

Klub zabijáků Klub zabijáků Paul Finch

Hezky se četla a tak nějak se pořád něco dělo. Tak, že si určitě od autora ještě něco přečtu.

05.06.2022 4 z 5

Pusinka Pusinka Sophie Hannah

Knize by stačilo posledních sto stránek, pak to teprve začalo za něco stát, jinak do té doby zbytečně zdlouhavé.

16.03.2022 2 z 5