judith141 komentáře u knih
První přečtená kniha od této autorky a musím říct... super. Kate mi hodně sedla, děj napínavý, strhující, někdy až brutální, četla jsem chvílemi se zatajeným dechem.
Stránky jsem přímo hltala, nebýt nemocná a neusínat u toho, sjela bych Ďábelské hry za pár hodin. Jízdu Kim a jejího týmu jsem si opravdu užila, řešení dvou případů, prostě perfektní detektivka!
Musím opět poděkovat synovi a jeho školní doporučené četbě. Čte rád nahlas a to byl ten první impuls, slyšet pár stránek a pak už to byla společná jízda! Knihu jsme nahlas četli na střídačku spolu, pokud jeden neměl čas, měl prostě druhý smůlu, domluva byla jasná, jedeme v tom spolu. Co říci... nikdy by mne nenapadlo, že propadnu tomuto literárnímu žánru a že to bude ještě dílo české spisovatelky, které mne tak uchvátí. Každá kapitola je ukončena tak, že nemůžete přestat a musíte číst dál, co se bude dít, co Ilan čeká a už jen to, že stále čekáte, zda Kapitán zjistí, že je Ilan dívka! Také popis budoucnosti, světa Ilan, autorka to dokázala tak, že si ho člověk představuje a přemýšlí o něm, umí si představit dle popisu jednotlivé postavy.
Prostě dávám tuto knihu do mých nej a jdu se ponořit do stránek Faji!!
No páni, další super jízda! Angela to opravdu umí, udrží čtenáře po celou dobu knihy, nutí vás neodcházet od čtení a číst dál a dál. Perfektně propojuje dvě dějové linie, i když jednu upřednostní a konečné řešení? No prostě koukáte s otevřenou pusou. Jen jedno mi pořád nesedí, Kim dostane vždycky nářez, je to přece tvrdá holka a mám ji čím dál víc v oblibě, ale ona nemá zbraň? Celý tým nemá zbraň ani při zásahu?
No, každopádně jdu do další knížky!
Když přehlédnu to, že vyšetřování únosu bylo svěřeno Kim jen z důvodu, že si to matka jedné unesené dívky přála, že je v knize spousta nelogických míst, tak jsem stránky fakt hltala!!
Každopádně únos dítěte, jak už pro rodiče či vyšetřovatele,... raději nepomyslet.
Je to moje první čtení od Angely Marsons a musím říct, že se mi to moc líbilo. I když děj byl ke konci hodně "ujetý", knížka se mi velmi dobře četla. A Kim? Proč ne, spousta vyšetřovatelů je zajímavá svou osobností, charakterem, minulostí, neřestí, koníčkem...
Za mě naprosto úžasně napsaný příběh!! Střídání děje před třiceti lety a současnosti perfektně provedené, čtenář si neustále láme hlavu nad tím, co se opravdu stalo, kdo je viník a ne a ne na to přijít. No a když už se dočkáte toho konce, tak je to ...... Prostě si to přečtěte sami a uvidíte!
Moje první přečtená kniha od tohoto autora a musím říct, že mě jeho tvorba hned dostala! Perfektně napsané, děj čtenáře připoutá od začátku do konce. Prostě za mě 1*
Další skvěle napsaný díl, jen ten konec byl na mě až moc rychlý. Každopádně doufám, že bude další díl s Erikou!!
Opět další napínavý díl, který samozřejmě nezklamal. No a jeho konec mě nutí číst okamžitě dál!!
Opět úžasné čtení, dvě dějové linky a perfektně proplétané, tohle se mi hodně líbí!
Opět výborné čtení, asi nemám co dodat, pouze se těšit na další díl!!!
Další perfektně napsaný díl, musím jen chválit. Ale ta Erika... na její povahu a chování si stále zvykám.
Tak další díl zdárně přečten, opět jsem nadšená, zajímavá zápletka, ale ta fyzická odolnost Kate vůči každému " výprasku" už je trochu moc přes čáru. Takže amišské prostředí na nějaký čas opouštím a jdu na jiného autora. Ale určitě se vrátím!!
Nejdřív mi nějak trvalo, abych se vůbec začetla. Ale pak jsem měla problém knížku jenom odložit! Za mě první díl ze série s Willem rozhodně doporučuji!! Vše zamotané, napínavé, děsivé... prostě tak, aby to čtenáře pohltilo.
I když se mi tento díl zdál trochu zdlouhavý, opět se mi velmi líbil. A i když jsem si při čtení říkala, že se Kate po každém " fyzickém konfliktu" .."supermansky" otřepe a pokračuje dál, jsem opravdu hodně zvědavá, jak se bude vyvíjet její životní tajemství!
I když jsem měla hodně velké tušení, kdo v tom má prsty, tenhle díl byl za mě zatím nej!
Tak tenhle díl je za mě asi ten nej!! Jen ten konec jsem musela hodně rozdýchat.
Mít víc času na čtení, asi bych knihu přečetla mnohem rychleji. Laura mi byla velmi sympatická, nesla si s sebou svoje noční můry, místy se až překonávala a když jsem si byla jistá, že vím, kdo za vším stojí, tak jsem se pěkně sekla.