jukanek jukanek komentáře u knih

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Bábovky se mi moc líbily. Ze začátku mi trochu dělalo problém skákání ze současnosti do minulosti, ale po pár stránkách se to srovnalo :-) Příběhy se hezky prolínají, někdy až "neskutečně", no třeba to možné je... Knížka je čtivá a chytlavá, jen trochu smutná, ale nemůžeme přece pořád číst jen love story s happy endy :-D

09.10.2016 5 z 5

Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

Tak tahle knizka byla skvela. Nemohla jsem se odtrhnout a cetla dal a dal, zvedava, jak to dopadne. Zajimavy pribeh, zasazeny do jeste zajimavejsiho prostredi. Skleneny dum, ze ktereno ve tme neni uplne videt ven, ale dovnitr velmi dobre ,sam o sobe pusobi na predstavivost. V jedne chvili jsem se i trochu bala kdyz jsem cetla v noci... Moc se mi libila nenapadna poznamka, ktera pozornemu ctenari napovedela, kdo bude ten "zly". Proste bylo tam vsechno, milostny pribeh, napeti, prekvapeni. Cetlo se to samo.

14.06.2016 5 z 5

Sladké nic Sladké nic Jamie McGuire

Hezký a zajímavý příběh, nemohla jsem knížku odložit. Konec je tedy trochu zvláštní, úplně si nejsem jistá jak to uchopit. Ale celkově se mi moc líbila.

07.06.2016 5 z 5

Bezhlavě Bezhlavě S. C. Stephens

Knizka se mi libila. Cetla jsem lepsi, ale i horsi.

31.05.2016 4 z 5

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Tak tohle se mi moc libilo. Je to holcici sladarna, ale to je taky nekdy potreba. Tema padlych andelu bylo velmi zajimave, byla to prvni knizka o andelech kterou jsem cetla, takze jsem nemela srovnani s jinymi. Ale celkove se mi to libilo. Knizku jsem hltala.

Zář Zář Alexandra Adornetto

Holcici sladarna, ale moc pekna. Cetlo se to dobre.

Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

Tahle knizka me naprosto uchvatila, nemohla jsem se odtrhnout. Nadprirozeny svet je tady uzasne popsany a zakomponovany do toho realneho. Romantika, zahada, dobrodruzstvi = cetlo se to samo :-)

Kushielova střela Kushielova střela Jacqueline Carey

Cela trilogie se mi moc libila. Bylo to pro me neco noveho a mile me to prekvapilo. Cely pribeh, postavy a prostredi byli originalni a zajimave. Nemohla jsem se od knizky odtrhnout a kdyz uz jsem ji odlozila, byla jsem nervozni, ze nemuzu cist dal :-)

Temná Raven Temná Raven Sylvain Reynard

Ja mam proste tyhle fantasy romantiky rada. At si mysli kdo chce, co chce. Navic v posledni dobe maji autori ve zvyku psat skoro porna takze tohle bylo mile cteni. Dalsi dil si urcite prectu take.

Bosá královna Bosá královna Ildefonso Falcones

Uzasna, vtahla do deje a nepustila.

Katedrála moře Katedrála moře Ildefonso Falcones

Kniha se mi moc libila, byla moc zajimava a dobre se cetla.

Exodus. (Kniha I-V) Exodus. (Kniha I-V) Leon Uris

Naprosto uzasna knizka.

Ruka Fátimy Ruka Fátimy Ildefonso Falcones

Krasna knizka splnujici vsechno co jsem si predstavovala. Poutave cteni, pri kterem se clovek i neco dozvi.

31.05.2016 5 z 5

Zběsilost Zběsilost Colin Falconer (p)

Naprosto uzasna knizka, nejdriv jsem se bala jestli to bude zrovna pro me (prece jen mam rada romanticke knizky a tahle na to uplne nevypadala), ale byla jsem nadsena.

31.05.2016 5 z 5

Soucit s ďáblem Soucit s ďáblem Colin Falconer (p)

Kniha se mi moc libila, byla to prijemna zmena :-) Uzasne propracovany dej a popis nesmyslnych "hruz" ktere se kdysi dely. Byla to u me uz nekolikata kniha tohoto autora a opet nezklama.