juni komentáře u knih
Takový konec jsem nečekala a obrečela ho... Po příběhu Tris a Tobiase se mi bude stýskat. Celá série se mi líbila, i když druhý díl se mi tolik nelíbil. Už se chystám na novou sérii od Rothový Čáry života.
Miluju Doerra, miluju jeho knihy. Moc se mi líbí jeho styl psaní, nikdy nevíte, co čekat a to je na Doerrovi to nejlepší. Už se chystám na knihu O dívce Grace a moc se na ní těším.
Je to první knížka o tohoto autora a první tohoto žánru. Detektivky moc nemusím, ale tahleta mě dostala. I film se mi moc líbil. Už se těším na další knihu od tohoto autora.
Další úžasný díl série. Překvapil mě děj, který se přesouval z jednoho města do druhého (hlavně Praha). Těším se na poslední díl.
Tak tenhle díl mě fakt dostal. Naprosto úžasný a do poslední chvíle napínavý. Jsem ráda, že si nakonec vybrala mého favorita. Nejlepší kniha ze série. Epilog mě chytil za srdce a i mi ukápla slzička (víc než jedna).
Všechny knihy o Harrym jsem si zatím nepřečetla, ale doufám, že se k nim dostanu. Za mě zatím nejlepší díl série (i ve filmovém provedení).
(SPOILER) Od poslední knihy série jsem čekala trochu víc. Jenomže potom jsem si jí přečetla znovu a líbila se mi mnohem víc.
!!POZOR SPOILERY!!
Když Thomas zastřelil Newta (mojí nejoblíbenější postavu knihy), tak jsem brečela. Teresu jsem v prvním díle milovala, v druhým nesnášela a ve třetím jsem brečela, když zachránila Thomasovi život a sama zemřela. Thomase mám ráda a doufala jsem, že skončí s Teresou, ale nakonec skončil s Brandou (postavu, co nemám ráda ani ve filmovém provedení) mě kniha trochu zklamala.
Moc se těším až půjdu do kina na poslední díl série.
Do knihy jsem se nejdříve nemohla začíst. Přečetla jsem asi 5 kapitol a vrátila jí na poličku. Po chvíli, co jsem dočetla všechny knihy, co jsem měla, jsem se k ní vrátila. Příběh jsem přečetla jedním dechem. Nechápala jsem, jak jsem se od této knihy mohla odtrhnou.
Tato knížka se mi strašně líbila. Moc dobře se četla. Doporučuji.
Poslední díl se mi moc líbil. Doporučuji celou sérii.
Knížka se mi moc líbila. Přečetla jsme ji za jedno odpoledne (a noc). Jen se mi na ni nelíbily přepisy korejských slov do češtiny. Znělo to strašně kostrbatě a nevěděla jsme, co co znamená. Lepší by bylo, kdyby tam nechaly původní korejský slova.
Kniha se mi moc líbila. Poslední dobou se zajímá o korejskou kulturu a tato kniha byla velice zajímavá. Přiblížila mi postavení a život žen v Jižní Koreii.
Druhý díl, naprosto skvělý. Nemůžu se dočkat posledního dílu. Doporučuji
Pěkná knížka. I když je pro mladší čtenáře, čtení jsem si moc užila.
Naprosto boží knížka. Miluju ji. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
Tahle knížka mě moc nezaujala. Ze začátku jsem se nemohla začít, ale asi v polovině jsem to překonala. A nakonec jsem ji dočetla, i když jsem jí chtěla odložit.
Tato knížka je smutná a určitě by si ji měl každý přečíst. Zvlášť když je to podle pravdy. Zanechá to ve vás zvláštní pocit. A určitě vám ukápne i slza.