kaca3606 komentáře u knih
tak tohle nedočtu, nemám chuť sdílet svůj čas a její příběh. s takovou zoufalkou...Možná se to rozjede, možná to bude fajn, přece je to bestseller ALE Já si nebudu kazit den. mám ráda když mě kniha baví a těší ,ne deptá
úplně zbytečná kniha. Možná jako divadelní hra, docela dobrej nápad , ale kniha k ničemu...
ani po všech přečtených komentářích jsem nečekala ,že ten konec bude fakt tak .... na nic. Tenhle díl byl úplně vycucaný z prstu. Škoda , první dva díly se mi fakt líbily
Rhysand... to je něco pro mně :D Doufám že v dalším díle ho bude víc, jinak by mě to asi tolik nebavilo,autorka všechno moc popisuje.
tenhle díl mně bavil nejmíň! už mám asi dost Maasové, pořád opakuje ty samé slova,věty a každý má nějaké trauma... je to nekonečný seriál, už to není dobré
za mně se mi nelíbila, druhou půlku jsem už četla se sebezapřením
oproti prvnímu dílu byl tenhle hodně napínavý. Skvělé !!! i když začátek mi dal trošku zabrat :)
asi nebudu první ani poslední, kdo si bude připadat ošizený a skvělý příběh, knihu jsem dočetla a jsem trošku naštvaná. myslím si ,že všechno co se nestalo v dvůr mlhy a hněvu ,tak se to stalo v říši bouří, nevím co si mám myslet, ale asi poprvé mě Sarah nenadchla. možná kdybych nečetla dvojku dvorů, byla bych unešená. úplně nejmíň mě bavila Aelin-Celena.Všichni ostatní byli super
páni, parádní kniha. zajímavý příběh, zajímavě napsaná. rozhodně jdu do dalších knih paní Stehlíkové
tak jo, ze začátku můj komentář nebyl vůbec kladný, ale později jsem se do knížky začetla a musím říct že Morfeus mě úplně dostal , a děj vůbec nebyl nudný jako ze začátku :) mám přečtené všechny
skvělá kniha, někdy jsem nechápala text pod nadpisem , a nektere pasaze byly navic. pribeh byl uzasny
nebylo to špatné. ptáci byli tak trošku MOC . Taková vtipně ukecaná kniha , která toho nepopisuje dost. Takže jsem některé věci ani nechápala. Ale byla fajn
i přes to že se mi první díl nelíbil ,tak jsem šla do dvojky ,a bohužel tenhle díl, byl ještě horší než první
za mně, bylo to až moc dlouhé, protažené a byly tam zbytečné části
tohle je zajímavá kniha, těším se na další díl, protože určitě postoupíme do dalších, zajímavějších levelů a questů -nebo jak to je správně :D asi jí koupím bráchovi k narozeninám. mně se moc líbila
tahle kniha se mi nelíbila,protože (nechci házet spoilery) to o čem je ,už mi leze krkem, četla jsem jí strašně dlouho
:) Kazimír Brekeke :)...to nedostanu z hlavy,napadlo mě to v půlce knihy. :) Vůbec jsem se nemohla začíst, první půlka byla o ničem a přitom důležitá pro zbytek knihy.Věk hlavních postav byl taky MOC. Ta druhá samá nevydařená akce :) Myslim ,že na 5 hvězd to není ,ale 4 dám.snad se v příštím díle dočkám aspoň pusy :)