kacaaba kacaaba komentáře u knih

Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Další úžasná detektivka od této autorky, zajímavá až fantaskní zápletka, ale jako oddechovka perfektní.

Vraní oko Vraní oko Michaela Klevisová

Zajímavá detektivka, až do poslední kapitoly jsem si nebyla jistá vrahem a to mám ráda.

18.03.2023 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Znám filmy, ale ke knihám jsem se dostala až teď, takže asi zaujatost, za mě super.

Moje (tak trochu) dočasná chůva Moje (tak trochu) dočasná chůva Penelope Bloom

Taková oddechovka. Žádná literární bomba, ale na oddych příjemná četba.

18.03.2023 4 z 5

Bez tváře Bez tváře Rob Ashman

Napínavá detektivka, četla se dobře, zajímavá zápletka. Určitě se těším na další díl.

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Obálka se mi líbila, anonce byla poutavá, žánr jasný. Jen jsem od toho čekala trochu víc. Četlo se to dobře, žádná hluchá místa, ale přišlo mi to takové nedokončené. Postavy měli zajímavý život, ale přišli mi málo představený. Když jsem konečně začala někoho poznávat, autorka to najednou uťala a skočila dál. To mě dost mrzelo. Jako chování nadřízených při vyšetřování bylo až nechutný. Za mě takové neurazí, ale zrovna nenadchne. Třeba další díly budou lepší, úplně nezavrhuju.

11.03.2022 3 z 5

Nelíbánky Nelíbánky Christina Lauren

Tak až na ty žaludeční problémy na začátku, z kterých mi bylo dost špatně, a které ubraly jednu hvězdičku, se mi kniha líbila. Takové odpočinkové a vtipné čtení. Pobavilo mě mnoho scén, nechyběla romantika. Super, jen tak dál.

25.06.2021 4 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Když jsem uviděla obálku, myslela jsem si "další takové odpočinkové porno s příběhem". Ale žo to bude taková srdcovka a půlku knížky probrečím, tak to jsem tedy nečekala. Jasně, možná trochu fantasy, ale napsaný je to tak, že příběh chytil za srdíčko.

04.05.2021 5 z 5

Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Tak tento díl byl zase síla. Jak už jsem jednou psala Joona Linna je takový švédský Chuck Norris, Jackie Chan a Brad Pitt dohromady :D Ale rozhodně se to dobře čte a moc mě to baví. A ten závěr... už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

31.12.2020 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Tak tento díl byl taky síla. Ty příběhy jsou pekelně promyšlený. Célá série je skvělá.

15.10.2020 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Další úžasný díl. Líbí se mi Kim čím dál víc, už se těším na další díly.

01.10.2020 5 z 5

Gabrielův slib Gabrielův slib Sylvain Reynard

Takové dokreslení postav a jejich života. Jen je tam hodně otevřených záverů, tak doufám, že bude ještě nějaké pokračování.

23.09.2020 5 z 5

Oko za oko, manžel za manžela Oko za oko, manžel za manžela Alena Jakoubková

Mě se kniha líbila. Knihy od této autorky beru jako takové odreagování, nehledám v tom žádný strhující román. Je příjemné si číst o ženách, které se postaví na vlastní nohy a vybudují si nový život. Tak nějak to u mě k téhle autorce patří a proto si jí ráda přečtu.

17.09.2020 5 z 5

Holky někdy koušou Holky někdy koušou Chloe Neill

Dlouho jsem se do této série odhodlávala a teď mě mrzí, že jsem nezačala dřív. Kniha se mi líbila, je to takové typické fantasy upíři psané s humorem. Už se těším na další díl.

30.08.2020 5 z 5

Čekání na kocoura Čekání na kocoura Michaela Klevisová

Vtipný příběhy o kočkách a milovnících koček, u některých příběků mě mrzelo, že je víc autorka nerozvinula:-(.

26.08.2020 3 z 5

Přišla třetí blondýna Přišla třetí blondýna Alena Jakoubková

Další skvělá kniha od této autorky. Přečteno jedním dechem. Doufám, že bude další díl o Gábině a Kláře, určitě se tam musí ještě něco vyřešit :)

23.08.2020 5 z 5

Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Další skvělý díl z této série. Kniha měla spád, nenudila jsem se, jen ten záver byl na mě možná moc krátký, mrzí mě, že se víc nenakouklo do rodiny "vraha" a jak to ve vesničce, kde si vidí do talíře, vzali a jak dopali určité situace, které se jen nakousli.
Někde jsem četla, že dojde ke sfimování této série, už se na to moc těším.

19.08.2020 5 z 5

Paní půlnoci Paní půlnoci Cassandra Clare (p)

Další série o Lovcích stínů... pro mě asi zatím nejslabší.

06.08.2020 4 z 5

Rudé svitky magie Rudé svitky magie Cassandra Clare (p)

Kniha se mi moc líbila. Zvlášť když vím co se dělo potom. Bylo fajn poznat tyto postavy víc, v nástrojích hrály vedleší role a mě to někdy až mrzelo. Nemohu se doškat pokračování.

02.08.2020 5 z 5

Božská potvora Božská potvora Christina Lauren

Takové dokreslení příběhu, ale kdybych to nečetla, nic se mi nestane.

28.07.2020 2 z 5