kačenka80 kačenka80 komentáře u knih

Travič Travič Sharon J. Bolton

Hezky a lehce napsáno pokračování Rakváře. Opět nic není jak vypadá na první pohled.

13.01.2021 3 z 5

Sestra lovce čarodějnic Sestra lovce čarodějnic Beth Underdown

Kniha se dala číst ale čekala jsem trochu něco více. Žádný spád a vše jen tak okrajově. Mohla to být super kniha o procesech s čarodějnicemi a praktiky, které vykonávali. Konec byl nejlepší :-D

18.11.2020 3 z 5

Hukvaldy a Budatín Hukvaldy a Budatín Petr Juřák

Kniha má pouze 149 stran a z toho asi 65 v českém a 10 ve slovenském jazyce. Další polovina knihy je v angličtině (překlad). Pár zajímavých informací několik fotek a asi 4 pověsti o hradu Hukvaldy.

25.08.2020 3 z 5

Co Alice neřekla Co Alice neřekla T. A. Cotterell

Horší knihu jsem už dlouho nečetla. Nudná a zbytečně zdlouhavá. Neustále odbíhání a rozepisování zbytečností zajistilo knize 300 stran. Asi autorka nevěděla co psát. Jinak by kniha měla možná jen 100 stran ale byla by stejně nudná a nezajímavá.

21.08.2020 1 z 5

Outsider Outsider Anthony Franze

Dalo se číst ale nic moc. Právnické prostředí a styl psaní mě nezaujal. Čekala jsem od knihy mnohem více.

17.08.2020 3 z 5

Evoluce Evoluce Bernard Beckett

Knihu jsem dočetla ale nuda. Zajímavý nápad ovšem nešťastně zpracován. Konec byl nečekaný.

19.06.2020 2 z 5

Nuly Nuly Chuck Wendig

Námět zajímavý ale kniha nic moc. Do poloviny nuda a ztrácela jsem se ze začátku kdo je kdo. Celkem spíše podprůměr a nuda. Čekala jsem mnohem více podle obsahu. Celkem zklamání.

17.05.2020 2 z 5

Všechny podoby lásky Všechny podoby lásky Aminatta Forna

Dostala jsem knihu jako dárek, tak jsem ji přečetla. Nic horšího a nudného jsem dlouho nečetla.

10.01.2020 1 z 5