kačenka80 komentáře u knih
Hezky a lehce napsáno pokračování Rakváře. Opět nic není jak vypadá na první pohled.
Kniha se dala číst ale čekala jsem trochu něco více. Žádný spád a vše jen tak okrajově. Mohla to být super kniha o procesech s čarodějnicemi a praktiky, které vykonávali. Konec byl nejlepší :-D
Kniha má pouze 149 stran a z toho asi 65 v českém a 10 ve slovenském jazyce. Další polovina knihy je v angličtině (překlad). Pár zajímavých informací několik fotek a asi 4 pověsti o hradu Hukvaldy.
Horší knihu jsem už dlouho nečetla. Nudná a zbytečně zdlouhavá. Neustále odbíhání a rozepisování zbytečností zajistilo knize 300 stran. Asi autorka nevěděla co psát. Jinak by kniha měla možná jen 100 stran ale byla by stejně nudná a nezajímavá.
Dalo se číst ale nic moc. Právnické prostředí a styl psaní mě nezaujal. Čekala jsem od knihy mnohem více.
Knihu jsem dočetla ale nuda. Zajímavý nápad ovšem nešťastně zpracován. Konec byl nečekaný.
Námět zajímavý ale kniha nic moc. Do poloviny nuda a ztrácela jsem se ze začátku kdo je kdo. Celkem spíše podprůměr a nuda. Čekala jsem mnohem více podle obsahu. Celkem zklamání.
Dostala jsem knihu jako dárek, tak jsem ji přečetla. Nic horšího a nudného jsem dlouho nečetla.