Kačka655 komentáře u knih
Opravdu kniha u které se nachechtáte, zamilujete, i rozněžníte :-) Top! Mám na to málo hvězdiček.. boží
Krásný a dojemný příběh :-) potěší knihomoly-:-) Milé postavy a v dnešní době to fakt pohladí po duši
Perfektní kniha! Není to klasický horor ale ta atmosféra a dějová linka top :-)
Boží a ke konci? :O Ale krásná kniha pěkný příběh :-)
Čokoládový koktejl :-) pěkná oddechovka o malinko lepší než 1 díl :-)
Amo opět nezklamala naprosto skvělé.. Jsem zvědavá na2 díl snad se dočkáme brzy! A snad i Dove .....
Naprosto supr příběh i postavy. Těším se na další díly. Thomas i Audrey jsou boží
Krásný příběh se skvělou atmosférou a supr postavami. Měl vše co sem čekala a špetku navíc
Příběh dobrý ale dlouhý.. a ten konec zase uspěchaný...
Horror ne fakt ne ... obálka supr anotace navnadí zbytek ble
Moc pěkný příběh:-) I sem se zasmála a jsem zvědavá na další díly :-)
Tato kniha mě vtáhla do děje byl to ůžasně napsaný příběh který vám fakt dlouho po dočtení vrtá v hlavě. Věřím že se to muže stát i v reálném životě a ten srdcebol a nespravedlnost a celkově život vás dojmou pohltí, rozemelou a vyplivnou. Catherine a Lucian ♥ ♥♥
Jeden z nejlepších thrillerů co jsem za poslední dobu četla! Mila je skvělá a je to skvěle promyšlené.. Fakt super!
Dneska jsem ji dočetla a BOMBA! Joe je naprosto super.. Beck se mi nelíbí přijde mi hrozně jednoduchá ale je to krásný příběh a vřele doporučuji! Jsem zvědava na druhý díl.