kackajh kackajh komentáře u knih

Utajená krása Utajená krása Teresa Medeiros

Tak to jsem si spravila chuť. Krásná kniha. Moc se mi příběh líbil.

05.08.2017 5 z 5

Nevěsta Bílého lva Nevěsta Bílého lva Tina St. John

Další nádherná středověká romantika :o) řadím do oblíbených.

27.07.2017 5 z 5

Srdce plamene Srdce plamene Tina St. John

Tato kniha mi přišla ze všech tří nejslabší, protože hrdina byl podivín, nemohla jsem mu nějak přijít na chuť, ale i přesto se mi moc líbila. Zachraňovali to zmínky o Breadonovi a Arianě.

20.07.2017 4 z 5

Holubičí srdce Holubičí srdce Tina St. John

Krásná. Rand byl chlap jak má být a Serena se mi taky líbila, přímá milá holka. Super.
Trochu jsem se bála, že chybí 4 díl, ale vůbec to nevadí, jelikož se všechno vyřešilo na konci trojky, nevím o čem by chtěla autorka ještě psát?

20.07.2017 5 z 5

Králův dar Králův dar Nicole Jordan

Mooooc hezká. Normanské rytíře já můžu v jakémkoli provedení.

26.06.2017 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Nějak nevím co si o knize myslet, na můj pokojný maloměstský život to bylo trochu moc komplikované a já si chci u knihy odpočinout a vypnout, né přemýšlet jestli to autorka jako fakt myslí vážně.

22.06.2017 3 z 5

Vábivý jako hřích Vábivý jako hřích Susan Johnson

No páni, podle komentů jsem tušila, že to bude ostřejší, jako porno v románech pro ženy jsem si představovala tak Prokletou nevěstu od RB, ovšem toto byl zdaleka jiný kalibr. Ale četlo se to dobře, to zase jo. Jen si další knihu od autorky budu muset lépe načasovat, né když je manžel služebně pryč :o)

12.05.2017 4 z 5

Ledové dvojče Ledové dvojče Jude Deveraux (p)

Skvělá, skvělá, těším se na Blair. Kane jako každej Judin hrdina na ránu, ale ty její hrdinky, skvělý.

10.05.2017 5 z 5

Pro krásné oči Pro krásné oči Rexanne Becnel

Já tyhle rytířský romance můžu, tady mi ovšem hrdinka dlouho bránila se do knihy začíst, ani nevím proč, ale něčím mi vadila, ještěže hrdina byl chlap jak řemen. Takže nakonec jsem si knihu užila.

09.05.2017 5 z 5

Nepřístupná dáma Nepřístupná dáma Rexanne Becnel

Moc pěkný příběh. Pro mě nejlepší ze série. Každá kniha byla o chlup lepší než předchozí a to nejlepší nakonec. Za přečtení Dámy rozhodně stojí všechny, RB je fakt dobrá.

08.05.2017 5 z 5

Sametová píseň Sametová píseň Jude Deveraux (p)

Mooc hezký. Jsem nadšená tím jak se jednotlivé dily prolinaji a navazují. Taky zmínka o Černém lvu a jeho lvici byla zajímavá, jen mě z toho vychází, že Alyx a Raine byli příbuzní? Škoda, že to víc autorka nerozvedla. Možná v poslednim díle.

29.04.2017 5 z 5

Horský samet Horský samet Jude Deveraux (p)

Na Stevenův příběh jsem moc těšila, v prvnim díle mě nadchnul, chlap s velkým CH, přímý, srdečný, odvážný, obětavý, ale tady bylo toto všechno tak vyhnáno do extrému, až byl neuvěřitelný a choval se jako eunuch. Bronwyn byla úděsná, všechno co jí řekl tu noc v opilosti byla pravda bezezbytku, sobecká, přehnaně hrdá, neústupná. Když od ní ujel konečně trochu zjihla a sklopila tu svoji hrdou hlavu, jenže Steven po návratu k ní svá slova popřel, to mě fakt zklamal. Ale i přes to se kniha opět četla náramně. Potěšilo mě nahlédnutí ke Gavinovi a Juditě.

28.04.2017 5 z 5

Sokoli z Montabardu Sokoli z Montabardu Elizabeth Chadwick

Tak tato kniha je skvělá. Dobře se četla. Sabin byl chlap jak řemen, pravda musel od života dostat přes ústa, ale pak dospěl a byl nepřekonatelný. Annais to neměla lehké, ale on ji to ulehčoval jak mohl. Byli krásný pár a doufám, že žili šťastně až do smrti v úctyhodném věku. Tohle se Chadwickove povedlo.

18.04.2017 5 z 5

Posedlost Posedlost Katherine Sutcliffe

Ano na červenou knihovnu to bylo zvláštní, ano konec byl nahonem a romantika jakžtakž proběhla v poslední kapitole. Ano bylo to misty depresivní. Ale takový je život. Ja si to užila, celou dobu jsem jim držela palce aby si k sobě nakonec cestu našli. Tato autorka to svým hrdinům nikdy nedá zadarmo a jejich osudy jsou pohnute. Tady to bylo víc než jinde, ale za přečtení příběh Marie a Treye stoji, je to silný příběh v obou knihách.

29.03.2017 5 z 5

Manželské lože Manželské lože Linda Needham

Nazývat v roce 1145 Anglii Británii, budiž. Mluvit o rozpadajícím se hradě jako o paláci, to jsem taky skousla. Ale nazývat středověkého rytíře seržantem?! Uaaaaa!
Jinak se kniha četla docela dobře. Mezi hrdiny byli milé a vtipné dialogy. Nelíbil se mi konec, poslední krásná scéna byla jak se o ni bál po závalu, pak už to nestálo za nic. Za to beru hvězdu.

26.03.2017 4 z 5

Zkrocení Zkrocení Jude Deveraux (p)

Liana byla hvězda! Teda jak ta s nima zatočila. Skvělá hrdinka. Chápu že jim nevadilo žít v chlivku, nic jineho neznali, pak už jim to vadilo hodně. Těším se až si knihu přečtu znova v klidu, na poprve jsem ji zhltla jednim dechem.

26.03.2017 5 z 5

Síla lásky Síla lásky Virginia Henley

Kniha byla skvělá. Ráda čtu o dobývání Anglie Normany a tento dobyvatel se mi opravdu líbil moc. Lillyth byla mladá a hloupá, pak i zoufalá a zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Přesto jsem si četbu užila, Guy mi to všechno vynahradil.

23.03.2017 5 z 5

Nezralý pro lásku Nezralý pro lásku Barbara Dawson Smith

Příběh pěkný. Hlavní hrdina taky, ale hlavni hrdinka byla na starou pannu dooost sebevědomé stvoření a chovala se celou knihu jako nána.

21.03.2017 4 z 5

Muž mých snů Muž mých snů Katherine Sutcliffe

Krásný romantický příběh, kde hrdina je hrdinou, i když ho nazývají vrahem. Moooc se mi to líbilo.

14.03.2017 5 z 5

Má jediná láska Má jediná láska Katherine Sutcliffe

To byla moc krásná kniha. Sice mě Miles ze začátku dost prudil, ale Olivia byla skvělá, našla v něm jen to dobré a doslova ho zachránila. Krásné to bylo.

07.03.2017 5 z 5