Kacule88 komentáře u knih
Hana, co k ní říct? Tohle byl vážně knižní skvost. Asi na ní nebudu moct přestat dlouho myslet, vážně mě chytila za srdce. Hany mi bylo vážně líto, je smutné vidět, co s člověkem udělá válka.
Musím říct,že po Dívce ve vlaku jsem měla trochu z této knihy obavy. Dívka ve vlaku mi sice přišla čtivá, ale očekávala jsem daleko lepší zápletku. A jsem ráda,že můžu říct,že Do vody Dívku ve vlaku ve všech směrech předčilo. Kniha mi rychle utíkala, líbilo se mi vyprávění z různých úhlů pohledů a taky pohled do minulosti Jules. A navíc nevím, jestli jsem vůbec někdy četla knihu, kde se padoucha dozvíte opravdu až na poslední straně. :-)
Podle mě to byl super thriller. :-)
Krátké kapitoly,dvě vypravěčky a zápletka knihy mi nedovolovaly na moc dlouho knihu odložit. :-)
Trochu to podle mě pokazil jen závěr.
Moje první knížka od Hartla a musím říct,že to bylo super. :-)
Byla jsem zvědavá, proč se tato knížka stala nejlepší knihou roku 2015.
A musím říct, že se četla velice dobře a rychle, v postavách jsem se neztrácela.
Jediné, co mě zklamalo, byla ta konečná zápletka.Nepřišla mi vůbec ničím jedinečná.
Nemůžu jinak hodnotit než plným počtem! :-)
Postavy pro mě nebyly rozhodně chaotické, a i když jsem únosce odhalila asi 80 stran před koncem, neodhalila jsem jeho motivaci, tím pádem mě konec dostal!
Kniha mi poměrně rychle utíkala, četla se dobře.
Rozhodla jsem se tuto sérii číst od začátku a nepřeskakovat od osmého dílu k prvnímu, abych potom nemusela psát, že tento díl byl slabý.
Vraha jsem neodhalila. :-)
Začala jsem tady tímto dílem, Hypnotizér na mě teprve čeká.
Z knihy jsem nadšená, politické prostředí mi nevadilo, nebylo tam zbytečně moc postav.
Za mě super.
Tahle knížka byla velice dobrá a čtivá.
Velice jsem si oblíbila hlavní hrdiny, konec byl super.
Rozhodně v této sérii budu pokračovat. :-)
Tahle ta série mě prostě baví!
Moje sympatie vůči hlavnímu vyšetřovalskému týmu stále narůstají. :-)
Krátké kapitoly vás od knihy zaručeně nenechají odejít!
Naprosto úžasná kniha.
Postavy z knihy se staly skoro hned mými oblíbenými.
Kniha taky nemělo nouzi o dobrý humor a úžasnou hlavní zápletku.
Vrhám se na Ďábelské hry! :-)
Jedním slovem BOMBA!
Důkaz toho, že není nutné v thrilleru prolít mnoho krve proto, aby byl dobrý.
Tohle je tak skvělá série,že bych ji mohla číst pořád dokola a neomrzela by se mi.
Kniha mě bavila, nemohla jsem ji odložit.
Líbily se mi i vedlejší příběhy z minulosti, které se odehrávaly mimo hlavní děj.
Velmi napínavý a čtivý děj, který se četl sám. Konec mě nadchl! :-)