KajkaMicinka

Tento příběh se četl jedním dechem. Příjemné, oddechové čtení na prázdniny.

Tahle kniha si získala moje srdce hned po pár stránkách. Už teď je jasné, že mi nějakou dobu potrvá, tento silný příběh zpracovat.

Námět je velmi dobrý, ale samotná kniha mě nezaujala. Bylo to nepřehledné (hodně postav, skákání do minulosti,)

Wow, tohle byla jízda. Velmi mě překvapily věnečky a Hanina minulost.

Pro milovníky ABBY je tato kniha ideální. Mně se osobně moc líbila, ale místy mi přišly některé informace úplně zbytečné.

Námět na příběh je velmi dobrý, ale styl psaní mě trochu při čtení vadil.

Velmi příjemné počtení. Všechny hrdinky mi byly sympatické.

Tento typ knih se moc nevyskytují v mé knihovně, ale na léto je toto ideální.

Kniha člověku promluví do duše, aby si vážil věcí. Které jsou pro nás v dnešní době samozřejmostí.

Knížka se četla jedním dechem. Autor kladl zajímavé otázky a pan Hecl moc hezky zodpovídal jeho dotazy. :)

Boží knížka s citáty o lásce, životě,…které člověk zná jako své boty.

Encyklopedie, mě totálně dostala. Krásně popsané věci doplněné ilustracemi.

Kniha je velmi pěkně napsaná. Člověk musí stále dávat pozor, protože hned jak bude v “jiném světě” nebude vědět o čem je řeč. Ke knize se určitě vrátím.

Příběh měl zajímavý nápad, nikdy jsem se s něčím podobným nesetkala. Není to úplně můj šálek kávy, ale i tak oceňuji.

Takhle knížka byla suprová. Nedokázala jsem se od ní odtrhnout. Nanejvýš doporučuji. :)))

Knihu jsem zhltla jak malinu za jeden den. Líbilo se mi grafické zpracování a střídání třech barev podle toho jak se Anna cítí.