KajkaMicinka komentáře u knih
tuto knížku jsem poslouchala jako audio. Poslouchala jsem ji nejmíň 6 krásná a vtipná stejně jako ostatní knihy od Davida Walliamse
nádherná knížka, mám ráda příběhy které se odehrávají v létě
Rychlé šípy, jsem znala od mala, mám tu knížku strašně ráda
tato knížka mi doslova vyrazila dech, napínavá, čtivá, můžu doporučit. Knihu jsem zhltla za 2 dny, tak jako předchozí díl.
Krátká, ale nádherná knížka, měla jsem z toho husí kůži když jsem se dozvěděla jak to chodilo.
(SPOILER) Knížka mě opravdu moc nadchla mě začátku mi to přišlo divné ale od poloviny knížky to bylo napínavé krásné čtení už se těším až si přečtu druhý díl. Kniha nováček pojednává o životě chlapci kterémuZemřela matka a dostal nabídku se učit v agentské škole.
Tato knížka mě velice potěšila, krásně se četla, od této autorky mám spoustu knih a každou si hned oblíbím.
Tato knížka hodně předčila mému očekávání, myslela jsem si že to moc nebude souviset s koňmi ale myslela jsem si pravý opak. Knížka byla nádherná až se člověk dokázal úplně vcítit do hlavní postavy “Jay” dokázala koním porozumět což se mi na tom líbilo nejvíc, šla si za svým snem který si splnila i přes několik překážek.
U tohoto dílu jsem se zarazila, první a druhý díl byl skvělý a tento byl hodně zamotaný. Podle mě bylo zbytečné tam dávat svatbu jejího táty. Moc jsem tomu nerozuměla. doporučuji první a druhý díl.
Kniha se mi líbila. Dala bych jí všechny hvězdy, ale nemůžu, jelikož to místy bylo suché
Tuto knihu opravdu doporučuji těm co mají první lásku a nějaké trable. Mě se knížka opravdu moc líbila, ale já na tyhle románky moc nejsem...
Kniha byla super:-) mám ráda historické knížky které jsou v příbězích
:-/
:-(
:-Nemůžu se rozhodnout? Tak poraďte mi jakého smajlíka???
Kniha se mi líbila. Já miluji knížky od Davida Walliamse :-)
Kniha se mi líbila. Kniha vypráví o zvláštních dětí, které jsou (srandovní, naštvané...)
Kniha byla super. Každý má svou lajnu je pro milovníky florbalu...