KajkaMicinka KajkaMicinka komentáře u knih

Pan Smraďoch Pan Smraďoch David Walliams

krásná knížka, hlavně srandovní

Půlnoční gang Půlnoční gang David Walliams

tuto knížku jsem poslouchala jako audio. Poslouchala jsem ji nejmíň 6 krásná a vtipná stejně jako ostatní knihy od Davida Walliamse

Bez tebe to není léto Bez tebe to není léto Jenny Han

dvěma slovy: letní bomba

Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

nádherná knížka, mám ráda příběhy které se odehrávají v létě

Rychlé šípy Rychlé šípy Jaroslav Foglar

Rychlé šípy, jsem znala od mala, mám tu knížku strašně ráda

Vždycky budeme mít léto Vždycky budeme mít léto Jenny Han

tyto tři série mě nikdy nezklamou, nádherná knížka

Třída A Třída A Robert Muchamore

tato knížka mi doslova vyrazila dech, napínavá, čtivá, můžu doporučit. Knihu jsem zhltla za 2 dny, tak jako předchozí díl.

17.04.2021 5 z 5

Zákopy: Příběh vojáka z první světové války, 1914-1918 Zákopy: Příběh vojáka z první světové války, 1914-1918 Jim Eldridge

Krátká, ale nádherná knížka, měla jsem z toho husí kůži když jsem se dozvěděla jak to chodilo.

15.04.2021 5 z 5

Nováček Nováček Robert Muchamore

(SPOILER) Knížka mě opravdu moc nadchla mě začátku mi to přišlo divné ale od poloviny knížky to bylo napínavé krásné čtení už se těším až si přečtu druhý díl. Kniha nováček pojednává o životě chlapci kterémuZemřela matka a dostal nabídku se učit v agentské škole.

15.04.2021 5 z 5

Zlatá klec Zlatá klec Jacqueline Wilson

Tato knížka mě velice potěšila, krásně se četla, od této autorky mám spoustu knih a každou si hned oblíbím.

14.04.2021 5 z 5

Dívka v sedle Dívka v sedle Terence Blacker

Tato knížka hodně předčila mému očekávání, myslela jsem si že to moc nebude souviset s koňmi ale myslela jsem si pravý opak. Knížka byla nádherná až se člověk dokázal úplně vcítit do hlavní postavy “Jay” dokázala koním porozumět což se mi na tom líbilo nejvíc, šla si za svým snem který si splnila i přes několik překážek.

21.02.2021 5 z 5

Navždy s láskou, Lara Jean Navždy s láskou, Lara Jean Jenny Han

U tohoto dílu jsem se zarazila, první a druhý díl byl skvělý a tento byl hodně zamotaný. Podle mě bylo zbytečné tam dávat svatbu jejího táty. Moc jsem tomu nerozuměla. doporučuji první a druhý díl.

09.11.2020 5 z 5

Sama doma Sama doma Jacqueline Wilson

Kniha se mi líbila. Dala bych jí všechny hvězdy, ale nemůžu, jelikož to místy bylo suché

10.11.2019 4 z 5

První láska První láska Jacqueline Wilson

Tuto knihu opravdu doporučuji těm co mají první lásku a nějaké trable. Mě se knížka opravdu moc líbila, ale já na tyhle románky moc nejsem...

02.09.2019 4 z 5

Leonardo da Vinci - Úsměv Mony Lisy Leonardo da Vinci - Úsměv Mony Lisy Veronika Válková

Kniha byla super:-) mám ráda historické knížky které jsou v příbězích

14.06.2019

Ďábelská zubařka Ďábelská zubařka David Walliams

:-/
:-(
:-Nemůžu se rozhodnout? Tak poraďte mi jakého smajlíka???

13.06.2019 4 z 5

Babička drsňačka Babička drsňačka David Walliams

Kniha se mi líbila. Já miluji knížky od Davida Walliamse :-)

13.06.2019 5 z 5

Mrtvé město Mrtvé město Erin Hunter

Kniha byla morbitní. Obálka je pěkná, ale jinak NE!!!!

12.06.2019

Nejhorší děti na světě Nejhorší děti na světě David Walliams

Kniha se mi líbila. Kniha vypráví o zvláštních dětí, které jsou (srandovní, naštvané...)

12.06.2019 5 z 5

Každý má svou lajnu Každý má svou lajnu Petra Dvořáková

Kniha byla super. Každý má svou lajnu je pro milovníky florbalu...

12.06.2019 5 z 5