Kalina komentáře u knih
Dávám pouze 4*, vzhledem k tomu, že některé úseky byly pro mne zdlouhavé. Jinak námět a zpracování případu byl skvělý. Čekám balíček s knihou “Lucia. Uvidím a těším se.
Kniha se četla velice dobře. Kromě vyšetřování případu vraždy a únosu, se spisovatelka věnovala jednotlivým obyvatelům (vrahům), jejich životům a co je vedlo k tak otřesným činům. Skvěle napsané. Mohu doporučit.
Skvělá kniha. Ovšem deník mladého chlapce není ve stylu “ můj milý deníčku...” a určitě bych se obešla bez některých detailů. Ale kdo může říci, že se něco takového nemůže stát nebo dokonce, že už se nestalo....
Výborný příběh, který graduje. Vše má svůj smysl a nic není nadbytečné. Mohu pouze doporučit.
No, to byla jízda. Děj vás nenechá knížku odložit, tak jako u Kopíráka. Kdo rád čte i Cartera přijde si na své. Vlastně myslím, že je pro trochu otrlejší čtenáře.
Kniha je velice čtivá, ovšem přišla v druhé polovině část, kde se hodně diskutovalo a děj vázl. Jinak další pohled do historie a dost zajímavý.
Knihu jsem poslouchala v Audiolibrix. Pokud bych jí měla číst sama, nevím zda bych došla až do konce. Od poloviny je pro mne příběh místy zmatený různými vsuvkami - bible apod. Závěr nedotažený. Chyběly mi některé informace. Je na čtenáři si je domyslet.
Kniha se mi četla opravdu dobře. Opět musím konstatovat, že nebýt děj zasazen do desátého století, tak může být klidně ze současnosti. Honba za mocí a bohatstvím. U některých výrazů si nejsem jistá, že byly používány v tehdejší době, jako : porod koncem pánevním, kontrola dodržování požární ochrany atd. Rozhodně doporučuji k přečtení.
Kniha se čte velice dobře. Krutost války, která z žen, nositelek života, udělá zabijáky je tu popsána se vší hrůzou, kterou byly okolnostmi nuceny a ochotny podstoupit. Psychologie hlavních postav je také velice zajímavá. Přīběh je vyprávěn trochu románově, což ovšem na závažnosti neubírá.
Opět skvělá kniha. Je úžasné jak autor dokáže spojit právnickou práci s napínavým příběhem. Kéž by soudy v podobných kauzách pracovaly tak rychle jako v tomto případě.
Prostě skvělé. Vřele doporučuji všem milovníkům napínavého čtení.
Opět skvělý příběh, který se čte jedním dechem. A opět příliš detailně popsány některé kruté části děje, nevím pro mne je to zbytečné. A ještě bych chtěla požádat ty čtenáře, kteří do svého komentáře prozrazují konec příběhu, aby to prosím nedělali. Třeba já si podle komentářů vybírám některé knihy a potom už strácím chuť si jí přečíst. Děkuji.
Kniha se čte velice dobře. Člověk se nestačí divit kam až můžou zajít nedobré rodinné vztahy. Doporučuji k přečtení.
Báječná kniha. Děj krásně plyne a najednou zjistíte, že jste u konce příběhu. A ještě jsem se dozvěděla zajímavé věci z biologie. Doporučuji k přečtení.
Skvělá kniha. Obdivuji autory, kteří udrží pozornost čtenáře od začátku až do samého závěru. Doporučuji.
Skvělé napsaný příběh, čtivý, bez hluchých míst. Konečně jako vždy u tohoto skvělého spisovatele.
Trochu detektivka, trochu duchařina a trochu romantika. Nic náročného, ale určitě bych knihu zatím nezatracovala.
Kniha se četla dobře, ale jak už tady bylo řečeno děj byl předvídatelný a závěr no nevím co si myslet.
Nenáročné čtení. Příběhy žen jsou napsané čtivě, místy lehce překvapivé a konec knihy předvídatelný. Přesto mohu doporučit.