kalinka99 komentáře u knih
Kniha se pěkně četla. Příjemný příběh o důležitých událostech a životě Kate s její sestřenicí Beccou.
Konec mi přišel najednou hrozně rychlý. Ocenila bych více napětí a akce. Jinak další fajn kniha, kterou jsem přečetla od této autorky.
Příjemná kniha ač začátek mi trochu váznul. Líbila se mi hlavně část psaná v minulosti. Určitě vyzkouším i jiné knihy od této autorky.
No, čekala jsem víc. Ten konec mi přišel odbytý. Příběh příjemný na oddechnutí.
Kniha, která mě po dlouhé době chytla za srdce. Smutné tři příběhy osob navzájem propojené během války. Nedovedu si představit být na jejich místě. Především být silná jako Matilda. Odvážná jako Elsa v ghettu nebo Willem, co odporuje nacistickému režimu.
Nemohla jsem se od toho odtrhnout. Pořád jsem si říkala to přece není možné, že to tomu Jackovi tak prochází. Prožívala jsem ten příběh s Grace. Akorát škoda toho psa to si autorka mohla tedy odpustit. Kniha se mi dostala do ruk náhodou a nelituji toho.
Druhý díl mi utekl o to rychleji, jak jsem se od něj nemohla odtrhnout. První díl byl sic akčnější, ale tu se začala konečně rozvíjet láska mezi Johnem a Pierce. Jsem zvědavá, co přinese další pokračování.
Příjemná oddechová kniha. Líbí se mi pojetí světa po smrti. Oba hlavní hrdinové jsou mi sympatičtí, tak jsem se hned musela pustit do pokračování.
Rozhodně nejlepší díl celé série. Konečně napětí, akce a sympatie hlavních postav se mi zalíbila o to více. Akorát většinu intimních části jsem už poté přeskakovala. Pořád to stejné dokola a navíc jsem už byla zvědavá jak se příběh celý vyvrbí.
No, nevím druhý díl mi přijde ještě horší než první. Pořád to stejné dokola. Poslední díl si přečtu už jenom ze zvědavosti, jak to dopadne a abych měla přečtenou celou sérii.
Většinu knihy jsem četla jen letmo. Příběh je o ničem a zhruba 450 stran mi přijde zbytečných, ale přesvědčil mě konec. Konečně se něco začalo dít, tak zkusím dát šanci druhému dílu.
Po dlouhé době kniha, která se mi v tomhle žánru líbí. Napětí, akce a jiné prostředí než bohatý šéf atd. Konec mě dostal, tak hned pokračuji v druhém díle.
Moc mě kniha neoslovila. Chyběl tam takový ten náboj do čtivosti. Chvilkami jsem byla i zmatená o kom čtu. Jediné, co se mi líbí je obálka knihy.
Příjemná oddechová knížka. Jinak sdílím stejný názor jako paní pode mnou v posledním příspěvku.
Krásná kniha. Konec mě naprosto dostal. Čekala jsem, že to klasicky dopadne šťastně, že jsou si hlavní hrdinové předurčení. Několikrát se mi i tlačily slzy do očí. Řekla bych, že tohle je zatím nejlepší kniha od autorky. Zvlášť, když psala o vlastní zkušenosti s domácím násilím.
Sice se dalo čekat, jak to celé dopadne, ale chtělo to trochu víc napětí. Posledních pár stran už jsem jenom čekala na ten konec, který mě ale zklamal. Na mě až moc přitažené za vlasy.Za mě byl určitě nejlepší 2.díl.
Řekla bych, že tenhle díl byl mnohem lepší. Celou dobu jim fandím, ale stále jim to něco kazí. Tyler mě překvapil na konci svým rozhodnutím a to mě hned nutí pokračovat v dalším příběhu. Doufám ve stejnou čtivost jako u předchozích knížek.
Ač je kniha čtivá, tak příběh je docela přitažený za vlasy. Více naivity než reality, ale beru to tak že je to dívčí román. Každopádně si přečtu další díl.