kalinka99 komentáře u knih
Naprosto mě tahle kniha nebavila i když Metallicu jako kapelu mám ráda a chápu, že každý fanoušek tu hudbu vnímá jinak jenom se mi to za chvilku motalo do jednoho a nějak mi to neutkvělo v paměti.
Tenhle díl mě trval o něco déle než ty ostatní. Hlavně ze začátku jsem se do toho nemohla začíst, kdy jsem se dozvěděla, že jsou původní hrdinové z předchozích dílů starší o 20 let. A ještě mě zklamal konec jak byl ukončen tak stroze. Proto dávám jenom 4 hvězdičky.
Rozhodně nejlepší biografie o Metallice, co jsem četla. Je tam vše od počátků až do dnešních let. Je vidět, že i autor se v metalu pohybuje a píše další skvělé knihy o žánrově podobných kapel. Takže za mě určitě plný počet hodnocení :)
Jeden den jsem ji našla zatoulanou ve sklepě a mile mě překvapilo jak název knihy odpovídá i samotným příběhům. Určitě si přečtu i další knihy od tohoto autora.
Kniha se silným příběhem a silnou ženou. Na jejím místě si sebe nedokážu vůbec představit. Na druhou stranu kdyby tenkrát nevzala ten inzerát, tak se ani člověk nedoví jaké to je v její situaci a ostatních dívek.
Nikdy jsem neměla ráda detektivky a jen ze zvědavosti podle obalu jsem si tuhle přečetla a můj názor se i nadále nemění.
Krásný pravdivý příběh o prvním vodním doktorovi :) Jsem ráda, že na doporučení od mé mamky jsem si to přečetla a poznala tehdejší dobu o něco blíže.
Připojuji se k dalším pozitivním ohlasům. Velice pěkná čtivá knížka a hned se vrhnu na další díl. :)
Neskutečně silný příběh z kterého mě mrazí. Je strašné jak se k ní vlastní matka chovala a to mělo bohužel i následky po celý její krátký život. Po celou dobu jsem ji fandila ať se z toho dostane i když jsem věděla dopředu, že její život nebyl dlouhý.
Tak tahle knížka se povedla. Sice to není takové drsné jako v Heroinových denících, ale i tahle má něco do sebe. Chvilkami jsem měla pocit jakoby mi mluvil z duše. Hodně inspirativní myšlení a k tomu úžasné fotografie,
Čekala jsem, že mě to nějak nebude bavit, ale byla jsem překvapena. Hlavně mě zaujala Vídeň koncem 19. a začátkem 20. století. Chvilkami jsem měla i pocit, že jsem se octla v příběhu. Myslím, že kdyby rodinu nepostihl během války takový osud, tak by ta kniha nebyla ani tak zajímavá. Za mě určitě plný počet hvězd a podle mě s filmem se tahle kniha nedá vůbec srovnávat.
Tuhle knížku jsem měla přečtenou za dopoledne ve škole. Je velice jednoduše psaná a něco se zase navíc člověk dozví. Příběh na mě velmi zapůsobil a holčičky měly jediné štěstí, že to přežily, protože každý to štěstí neměl. Pro mě je to něco nepředstavitelné někde takhle být ponižována atd. Tuhle knihu určitě doporučím dál.
Tuhle knihu jsem si vzala na čtení na dobré doporučení a jsem za to ráda. Měla jsem ji zhruba přečtenou za jeden den a ještě teď jsem z ní optimisticky naladěná :)
Velice pěkná čtivá knížka, ale jen ten konec mi přišel nějak urychlený. Škoda, že autorka nepřidala více stránek navíc.