kalinka99 komentáře u knih
Zajímavý příběh. Celou dobu jsem byla v napětí, jak to celé dopadne.
Není kniha, která by mě to této autorky nenadchla, ale tahle je za mě zatím nejvíce emotivní. Už z toho, že jsem sama Rumunsko navštívila a mohla jsem se vcítit do hlavních postav, kde se vše odehrávalo.
Mě se kniha líbila. Byla správně ztřeštěná. Klidně bych ji brala i delší s rozvinutější zápletkou v mafiánském prostředí.
Skvěle napsaný thriller. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Sympatický a odvážný mladý hrdina se kterým se život vůbec nemazlí. Příběh i přesto, že je morbidnější, tak nabídne také pevné přátelství mezi kamarády nebo protínající se minulost s přítomností malého zapadákova.
Knihu jsem sice měla rychle přečtenou, ale děj nic moc. Pořád jsem čekala napětí a pořádné drama podle anotace, ale to se nedostavilo.
Píšu komentář již s odstupem a těžko se mi příběh vybavuje. Vím, že příběh rychle ubíhal a byl i čtivý, ale vadilo mi jak byla vyšetřovatelka vykreslena. Věčné pití whisky a dalšího alkoholu mě spíše otravovalo.
Mám ráda tohoto autora. Umí si skvěle poradit s tématem, které je založeno na základě skutečných událostí a to posouvá příběh ještě výš.
Na knihu jsem narazila náhodou a výborný počin české autorky. Možná to mohlo být ještě víc hororovější.
Asi mě nebavil ten začátek než se hlavní postava dostala do lazaretu. Dlouhé pasáže popisu v lékařství mě nebavily.
Další kniha od Sepety a opět překonala mé očekávání. Výborný příběh zasazený do 50. let ve Španělsku. Popravdě jsem nevěděla vůbec nic o historii za vlády Franca a jsem o něco zase více obohacena.
Krásný příběh na zajímavé téma odehrávající se na hřbitově a osudné propojení lásky a smutku.
Vtipné momenty s romantickým nádechem a příjemné postavy. Příběh mě naladil na dobrou náladu.
Příjemný příběh ač trochu smutnější, ale to je prostě styl psaní Colleen Hoover.
Za mě nic moc. Příběh se vlekl. Ke konci se začalo něco dít, ale to bylo všechno.
Zajímavý příběh, ale něco tomu chybělo. Stránky ubíhaly, ale scházel tomu pořádný zvrat a byl najednou konec.
Perfektní kniha od začátku až do konce. Krásně vykreslená příroda s velmi sympatickou hlavní hrdinkou, která to neměla vůbec jednoduché.