kalinka99 komentáře u knih
Perfektní kniha od začátku až do konce. Krásně vykreslená příroda s velmi sympatickou hlavní hrdinkou, která to neměla vůbec jednoduché.
Colleen Hoover je prostě perfektní spisovatelka. Umí při čtení vyvolat emoce a po celou dobu jsem prožívala silné pocity s hlavní hrdinkou.
Za mě nejslabší díl, ale nic na tom nic nemění, že celá série byla velice perfektní.
Výborná detektivka. Nemohla jsem se od příběhu odtrhnout. Docela mi trvalo než jsem vraha prokoukla.
Příběh plný psychopatů. Konec byl za mě urychlený. Ocenila bych pár napínavých kapitol navíc.
Příběh o tom jak jedna nešťastná náhoda může obrátit život vzhůru nohama.
Za mě třetí díl méně čtivý. Přišlo mi zbytečné zmiňovat v příběhu jejího ex a bratra, kteří tam neměli v podstatě žádný význam. Konec byl hodně překvapivý.
Kniha během večera přečtená a byl to moc smutný příběh. Cácorky mi bylo moc líto a pořád jsem si říkala, že se to už musí zvrátit k lepšímu v jejím životě a v rodině.
Příběh psaný, tak jak to bylo v pohraničí během válečných let a poté. Smutná doba a přes to se soužití dvou rodin zdá idylické nebýt nového pana předsedy.
Vždy skvělá Colleen napsala opět čtivý příběh, ale konec byl bohužel celou dobu předvídatelný.
Narazila jsem na autora náhodou a skvěle napsané. Příběh utíkal a neustále jsem přemýšlela, jak to asi dopadne? Nechybělo napětí, rodinné tajemství a tak si ráda přečtu něco dalšího od spisovatele.
Chvíli čtivé a chvílemi jsem se ztrácela o čem je příběh. Každopádně zajímavé z pohledu historie o povolžských emigrantů z Německa.
Kniha mě velice zaujala a popravdě jsem moc nevěděla, že bylo u nás tolik Řeků i přesto, že babička mi vyprávěla, že jich měla několik na základní škole a spoustu jich zde zůstalo.
Jodi Picoult umí psát čtivě a pojmout výborně těžké a většinou smutné téma. Tenhle příběh není výjimkou, kdy je hlavní příčinou rasismus.
No, tak klasická slaďárna. Ničím nepřekvapí a od začátku je jasné, jak to celé dopadne.
Skvělý detektivní příběh. Martina Cole opět nezklamala. Celou dobu jsem vraha tušila.
Kniha měla láskyplný nádech i přesto, že příběh je zasazený do válečného období ve Skandinávii.
Skoro do konce jsem netušila jak to dopadne. Claire, která se sama chtěla pomstít nakonec skončila jako oběť.