Kami33 Kami33 komentáře u knih

Noční koupání Noční koupání Megan Goldin

Zajímavý obsah. Knížka se četla dobře, děj rychle ubíhal a určitě si od autorky ještě něco přečtu.

28.04.2024 5 z 5

Ve stínu Ve stínu Dominik Dán

Hezké jako vždy.

20.04.2024 5 z 5

Pasažér 23 Pasažér 23 Sebastian Fitzek

(SPOILER) Knížka byla napínavá a hezky se četla. Nad psychologickou stránkou hlavního hrdiny se však nechci ani zamýšlet. Opravdu zkušený psycholog nepozná, co se mu děje doma? Ostatně ani pohnutky dalších hrdinů nejsou tak úplně logické. No nicméně, četla jsem, četla, dokud jsem nedočetla, takže to hodnotím kladně.

24.12.2023 4 z 5

Skryté obrázky Skryté obrázky Jason Rekulak

Pokud na tyto věci věříte, může se vám knížka líbit. Pokud ne, mohlo by vás zaujmout zpracování knihy, které příběhu hodně pomohlo.

24.12.2023 5 z 5

V temnotě V temnotě Cara Hunter

Hezké čtení. Nic není tak, jak se zpočátku zdá. Autorka rozuzlení dávkuje postupně a čtenáře tak udržuje v napětí.

24.09.2023 5 z 5

Perfektní manželství Perfektní manželství Jeneva Rose

Zajímavý námět. Knížka má spád a čte se skvěle. Za mě velká spokojenost.

19.09.2023 5 z 5

Mafie po česku, aneb, Jeden den Bohuslava Panenky Mafie po česku, aneb, Jeden den Bohuslava Panenky Zdena Frýbová

S trochou nostalgie jsem sáhla po této ve své době oblíbené knize. Četla jsem jí před lety a pamatovala jsem si o co rámcově šlo. I teď po letech se to čte hezky.

25.07.2023 4 z 5

Na pokraji sil Na pokraji sil Samantha M. Bailey

Nečekala jsem mnoho a byla jsem příjemně překvapená. Četlo se to svižně, děj sice nebyl až tak překvapivý (právě naopak), ale jako oddechovka proč ne.

02.05.2023 4 z 5

Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Začátek knížky je poměrně slibný. Střídání osob přispívá k tomu, že děj příjemně ubíhá. Nicméně zhruba v polovině mi přišlo, že se to nějak zaseklo. Tam, kde by mělo přicházet vyvrcholení, to stále plyne ve stejném tempu a v podstatě se nic neděje. Knížce by prospělo méně stran nebo více napětí. Tedy vlastně - prospělo by jí obojí.

27.03.2023 4 z 5

Strmý pád Strmý pád Linda Castillo

Další případ Kate, který se čte skoro sám. Je to moje oblíbená autorka, a proto není nutné psát víc.

21.03.2023 5 z 5

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Bylo to napínavé, bylo to zajímavé. Ale... už na začátku... nevím, proč vlastně Stela Claire najala. Po dočtení knihy to nedává vůbec smysl. A pak pokud by se člověk zamyslel nad technickými detaily... Většinou nad těmito věcmi u knih nepřemýšlím, ale tady jsem po dočtení měla pocit: Opravdu???
Nicméně čtivé to je. Ale Slušní lidé od téhož autora byli mnohem propracovanější.

05.03.2023 4 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Knížka se mi líbila. Zajímavý námět, i když závěr byl poněkud matoucí.

03.12.2022 5 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Mě se to líbilo - krátké kapitoly, střídání pohledů Liv a Adama, čtivost a nakonec žádný happyend.

01.11.2022 5 z 5

Už teď jsi mrtvá Už teď jsi mrtvá Sharon J. Bolton

Souhlasím s předchozími komentáři, že děj se odvíjel zpočátku pomalu a nebylo jasné, kam se posune. Pak začali věci do sebe zapadat a bylo to čím díl napínavější. Nakonec překvapení a já jsme spokojená.

08.10.2022 5 z 5

Amazonie Amazonie James Rollins (p)

Zábavné, napínavé, čtivé...

04.09.2022 5 z 5

Morový testament Morový testament Vlastimil Vondruška

Připadá mi, že menším útlumu opět pan Vondruška píše tak, jak jsme byli zvyklí. Zábavné, čtivé knížky, které přináší odpočinek a pohodu. Tato je podle mě jedna z nich.

22.07.2022 5 z 5

Trhlina Trhlina Jozef Karika

Čekala jsem víc. Ne příliš sympatický hlavní hrdina, konec nekonec... no a o těch vulgarismech už tu bylo také psáno. nicméně na druhou stranu čtení bylo poměrně napínavé.

22.07.2022 4 z 5

Matčina panenka Matčina panenka Abby Davies

Když si odmyslíme naprostou nepravděpodobnost příběhu a jak už bylo poznamenáno, velkou vyspělost hlavní hrdinky, jednalo o napínavou knížku, která se četla skoro sama. Takže za mě ano.

10.07.2022 5 z 5

Klubko zmijí Klubko zmijí Dominik Dán

Další příběh, další vyřešené případy a opět spokojenost. Není co dodat.

02.05.2022 5 z 5

Nevíš dne, nevíš hodiny Nevíš dne, nevíš hodiny Dominik Dán

Dva různé případy, žádná politika a opět velmi zábavná knížka.

24.04.2022 5 z 5