Kami33 Kami33 komentáře u knih

Na podpatcích Na podpatcích Dominik Dán

Netřeba opakovat již napsané. Super. Ale fakt bylo nutné toto Borisovi provést? (To je jen řečnická otázka :-))

30.12.2020 5 z 5

Temná cesta Temná cesta Linda Castillo

Oblíbená autorka, napínavý děj bez zbytečných odmlk, prostě super.

30.12.2020 5 z 5

Dopis ze záhrobí Dopis ze záhrobí Dominik Dán

Bezvadné. Jdu na další.

02.09.2020 5 z 5

Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Nevím, co psát jiného než je v předchozích komentářích. Hezká, čtivá detektivka bez hluchých míst.

02.09.2020 5 z 5

Mort Mort Terry Pratchett

Mort se stává Smrťovým pomocníkem a málem ho i nahradí. Naštěstí vše se vrátí do správných kolejí. A Smrť je jednoznačně skvělý hrdina.

17.06.2020 5 z 5

Zkurvenej příběh Zkurvenej příběh Bernard Minier

Začátek o něco pomalejší rozjezd, aby mohl vyniknout strhující závěr. Mě se to líbilo a hezky četlo.

18.03.2020 5 z 5

Karlík a továrna na čokoládu Karlík a továrna na čokoládu Roald Dahl

Byla jsem zvědavá a nebyla jsem zklamaná. Při čtení jsem se usmívala a užívala si bohatost textu. Taková osvěžující drobnost pro zlepšení nálady.

08.12.2024 4.5 z 5

Kameník Kameník Camilla Läckberg

Příjemná detektivka, která se hezky čte. A i když je třetím dílem série o Patrikovi a Erice, je možné ji číst i samostatně.

28.05.2024 5 z 5

Břicho nestvůry Břicho nestvůry Louise Penny

Za mě opět příjemné čtení, i když tento díl byl pro mě maličko slabší. I tak to ale bylo skvělé počtení.

11.02.2024 5 z 5

Poslední zrada Poslední zrada Patricia Gibney

Napínavé, rychlé čtení, . Sice jsem některé díly vynechala, ale v tomto případě to nevadilo. Za mě povedená detektivka, i když rozuzlení bylo dost jasné.

20.01.2024 5 z 5

Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Docela hezká detektivka. Lottie není zrovna sympatická, ale upřímně to zde není asi nikdo. Třeba se to změní. Určitě jí dám ještě šanci.

15.10.2023 4 z 5

Hospodyně Hospodyně Natalie Barelli

Souhlasím s předchozími komentáři - nenáročná knížka, která se přečte poměrně svižně. A ano závěr je sladký, ale na druhou stranu proč ne.

15.10.2023 4 z 5

Vražedná povaha Vražedná povaha John Connolly

Moje oblíbená série. Skvělý, tajemný Charlie Parker, jeho přátelé Louis a Angel, trocha mystiky, děsivý nepřítel a další skvělé počtení je tu. Oceňuji, že není nezbytné číst knížky chronologicky.

10.07.2023 5 z 5

Bremeno minulosti Bremeno minulosti Dominik Dán

Není co dodat.

25.02.2023 5 z 5

Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Začátek trochu pomalejší. Děj možná zbytečně překombinovaný. Z přečtených dílů zatím nejslabší, ale i tak čtivé.

22.06.2022 4 z 5

Lepší být mrtvý Lepší být mrtvý Lee Child

Nenapíšu nic nového. Jack Reacher je již řadu let můj oblíbený hrdina, ale... Pro mě poněkud překombinovaný příběh, nové technologie, trochu jiný Reacher. Stále mu dávám šanci, ale doufám, že příští příběh bude zajímavější.

22.06.2022 4 z 5

Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Mám trochu problém, jak hodnotit. Námět super. Čtivost také. Jen něco malinko schází. Ale i tak stojí za přečtení.

15.05.2022 4 z 5

Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Napínavé, čtivé, těším se na další.

03.04.2022 5 z 5

Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Tuto sérii mám poměrně ráda. Hezký námět, čte se snadno od prvních stránek. No a plus celé série je, že i když jí nečtete po sobě, nic strašného se nestane.

28.03.2022 4 z 5

Popel všechny zarovná Popel všechny zarovná Dominik Dán

Byť první kniha série, četla jsem jí až nyní, když už mám pár "dánovek" přečtených. A to je dobře. V tomto díle je více politiky a méně humoru. Za mě to mám raději opačně.

26.02.2022 4 z 5