Kamili komentáře u knih
Krasny pribeh, ktery me chytl za srdce a zaver knihy dojal.
Hvezdicka dolu za za me rozpacity uvod, kdy jsem nemohla prijit na chut naivite doktora Craye a nekdy az slozite vysvetlovani vedeckych metod. Pak se ale pribeh rozjel a ja se nemohla odtrhnout. Tesim se na druhy dil. Palec nahoru za nadhernou a neotrelou obalku.
Pomalejsi zacatek, ale pak se pribeh rozjel a knizka se cetla sama. Tesim se na dalsi dily a hlavne na vyvoj mezi Amelii a Johnem ????
Nahodou jsem narazila na tuto knizku v regale knihkupectvi a i kdyz me dane tema zajima, tak jsem od ni moc necekala. Proto jsem ve finale prijemne prekvapena. Kniha byla vtipna a se sviznym tempem, uprimne obdivuji trpelivost Veroniky s nekterymi cestujicimi. Pokracovani by se mi libilo, protoze konec byl takovy nijaky neuzavreny.
Knihu jsem si vybrala na zaklade obalky. A ve finale je obalka i tim, co se mi na knize libilo nejvic. Nemuzu tvrdit, ze je kniha spatna, jen to proste neni muj styl, i kdyz konec me prekvapil.
Knih s podobnym tematem jsem jiz precetla mnoho, ale v teto se mi libil styl vypraveni a rozdeleni knihy na kratke kapitoly. Jedine minus bylo velke mnozstvi uvadenych jmen, po case jsem se jiz ztracela...
Z meho pohledu Hanu neprekona, i presto jsem se do knihy jednou tak zacetla, ze jsem prejela vlakem zastavku a musela cekat na vlak zpet. A to hovori za vse :-)
Po predchozim dilu Lovec kraliku prijemne prekvapeni. Zajimave tema knihy, rychly spad deje.