kannibal28 kannibal28 komentáře u knih

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Gillian Flynn je pani spisovatelka možno to bolo troška zdlhavé ale zajimavé až do konca.Dávam 5 hviezdiček a idem zháňať dálšie knihy od tejto spisovatelky.

01.02.2017 5 z 5

Smrteľný chaos Smrteľný chaos Matt Dickinson

celkom zaujimavý príbeh

23.01.2017 3 z 5

Rohy Rohy Joe Hill (p)

čakal som o trošku viac

12.01.2017 3 z 5

Prach Prach Patricia Cornwell

prva kniha od tejto spisovatelky čo som čítal, až tak ma nechytila asi preto lebo mi to pripomenulo televiznu sériu csi ktoru nemusím ale dám jej ešte šancu ked sa dostanem k nejakej knihe od paťi

27.12.2016 3 z 5

Netopýr Netopýr Jo Nesbø

prvá kniha od nesba prečítana a určite budem čítať aj ostatné že vraj su ešte lepšie jak táto preto dávam 4 body

13.12.2016 4 z 5

Nepoznaný Nepoznaný René Unischewski

bezva kniha a prekkvapivý záver

03.12.2016 5 z 5

Kremeľské ženy Kremeľské ženy Larisa Vasiljeva

celkom fajn kniha o prvých dámach ruska

18.11.2016 3 z 5

Démonolog Démonolog Andrew Pyper

prva časť knihy velmi ma zaujala ale to bolo všetko potom to bolo také nemastne neslané skratka o ničom, ešte že som ju kupil v celkom dobrej akcii

09.11.2016 3 z 5

Za hranicemi života Za hranicemi života Janet P. Cave

minule životy, prevtelovanie, ducharina je to výmysel alebo skutočnosť?? neviem, kniha ma až ta nezaujala

25.10.2016 3 z 5

Spomienky na budúcnosť Spomienky na budúcnosť Erich von Däniken

pán Dannikan vdaka už tolko krát prečítaná a omielaná ale stále sa to dá čítať

17.10.2016 4 z 5

Potok stínů Potok stínů Joy Fielding

celkom normalna kniha aj ked som si uplne iný dej predstavoval ked som si ju kupoval

10.10.2016 3 z 5

Nebezpečná zóna Nebezpečná zóna Joy Fielding

ešte som nečítal od pani fieldingovej nič toto bola prvá kniha a velice som spokojný. nebolo tam vela mien tak sa to lahko čítalo a nestrácal som sa v deji. Knih je velmi dobre napisaná doporučujem

29.09.2016 5 z 5

Havranie dievča Havranie dievča Erik Axl Sund

od tejto knihy som čakal omnoho viac reklamu mala skvelú ale čitanie bolo dosť nezaujimave nemalo to také grády ako to malo mať ale dam šancu aj ostatnym častiam uvidime.

16.09.2016 3 z 5

Divosi Divosi Don Winslow

čakal som od tejto knihy viac nebolo to zlé ale ani nič vynimočné a hlavne mi vadili tie jednoriadkove kapitoly

01.09.2016 2 z 5

Ženy z bloku 10 - Lékařské pokusy v Osvětimi Ženy z bloku 10 - Lékařské pokusy v Osvětimi Hans-Joachim Lang

nebola to sranda títo ženy si museli vela vytrpeť strachu a bolesti

23.08.2016 3 z 5

Tigrova žena Tigrova žena Téa Obreht

velmi čudná kniha od ktorej som očakával o hodne viac a hlavne čosi inšie, NEVIEM čI JE Emir Kusturica aj spisovatel ale táto spisovatelka bola určite ním ovplivnená.

02.08.2016 1 z 5

Po stopách Martina Bormanna Po stopách Martina Bormanna Lev Alexandrovič Bezymenskij

som myslel že budeme trošku viac pátrať po martinovi bormanovi

20.07.2016 2 z 5

Mám v pätách mafiu Mám v pätách mafiu Jano Hargaš

hargaš je velmi mladý slovenský spisovatel ktorý má určite velky talent len treba na nom ešte trocha popracovať. V tomto príbehu mi trochu vadilo že mafia naháňa mladého chlapca. Ale to bola len taká maličká chybička v kráse. Príbeh ma zaujal a učite mu dám ešte šancu ked niečo od neho vyjde

14.07.2016 4 z 5

Bosoráctvo a čierna mágia Bosoráctvo a čierna mágia Angus Hall

Po dlhej dobe som si prečítal znova túto knihu a znova ma bavila aj ked som si myslel že to už nebude ono dávam plný počet

06.07.2016 5 z 5

Zjavenia Zjavenia Erich von Däniken

trochu iný daniken jak sme zvyknutí ale samozrejme aj tu nezabudol spomenúť mimozemšťanov

28.06.2016 4 z 5