kannibal28 kannibal28 komentáře u knih

In nomine mortis In nomine mortis Cay Rademacher

pre mna dosť sklamanie dosť nudné čitanie plno neviem načo latinskych vyrazov a viet ktoré sú nakonci preložené ale je to už dosť zbytočné ked som knihu dočítal. Slovo inkvizitor tam tiež bolo strašne vela razi až mi to liezlo na nervy

27.07.2019 2 z 5

Zločin jako profese Zločin jako profese Janek Kroupa

nejako dej tejto knihy ma až tak nezaujal. Bolo to takénudné čitanie naštastie to nebolo také dlhé

24.07.2019 2 z 5

Scotland Yard zasahuje II. Scotland Yard zasahuje II. Václav Pavel Borovička

Ako vždy pán borovička nesklamal 7 zaujimavých kriminálných príbehov pri ktorých sa človek nenudi. Hlavne to bolo o znamej velkej vlakovej lupeži.

10.07.2019 5 z 5

Mimozemská svědectví Mimozemská svědectví Peter Fiebag

Docela dobrá danikenovka ale zas a zas len dohady

03.07.2019

Expres smrti Expres smrti Joseph Rance

Jednoducho Umbrtka v jej najvačej sláve. Film Speed zo Sandrou Bulock v hlavnéj ulohe mi pripominal tuto knihu len namiesto autobusu sa tu jednalo o vlak. Neskotučne mi robili problém tie japonské priezviská nevedel som poriadne kto je kto a tym pádom aj kniha sa horšie čítala

25.06.2019 3 z 5

Anjel Temnôt Anjel Temnôt Dennis McDougal

Nevedel som čo je to oxymoron tak som si to vygooglil a až som to dobre pochopil znamená to opak tak si myslim že anjel a temnota je asi oxymoron a ked nie nech to admin zruší. Kniha mohla byť aj kratšia lebonemalo to taký drive aký som očakával

19.06.2019 3 z 5

Tajnosti Egyptské Tajnosti Egyptské Paul Brunton

Velká spokojnosť pomerne lahko čitatelna zrozumitelný cestopis. SFINGY PYRAMIDY A fakíri to ma strasne bavilo knihu odporučam

09.06.2019 5 z 5

Plamene hriechu Plamene hriechu Marek Zákopčan

prva časť nič moc druhá časť o dosť zaujimavejšia ale duhy krát to čitať nebudem

30.05.2019 3 z 5

Kauza Cervanová I. Kauza Cervanová I. Peter Tóth

fú to bolo tažké a dlhé čítanie. Stale to iste po milion krát len vždy sa tam niečo zmenilo mal som s toho miš maš takže neviem či si kupim 2 časť lebo zas to bude asi to isté. Sú to riadne špiny z mojho mesta dokonca Andrašik byval v mojom baráku o tri vchody menej.

23.05.2019 4 z 5

Bůh není veliký Bůh není veliký Christopher Hitchens

Viera v boha nič dobré neprináša a je uplne zbytočná to tvrdím já aj autor tejto knihy . Dosť sa to podoba na Boži blud tak preto dám 4 hviezdy

04.05.2019 4 z 5

Uloupený život Uloupený život Jaycee Dugardová

Začalo to dobre ale čim dalej to bolo slabsie koho zajimaju koničky , mačičky keby to opisoval philip určite by to bolo zajimavejšie, Keby opisovala jazdy určite by to bolo omnoho lepšie. S toho konca bolo najlepšie podakovanie

19.04.2019 2 z 5

Profesionálové Profesionálové Owen Laukkanen

Autor nesklamal velmy dobre napísaná kriminálka a nebiť pár somarin čo sa mi nelubili dal by som 5 hviezd. Určite si ešte prečítam od autora volačo inšie

11.04.2019 4 z 5

Letopisy zločinu Letopisy zločinu Roman Cílek

menej známe prípady asi pravdivé ale mi je čudné že ked som o nich čítal tak som ich nepoznal a niektoré boli fakt brutálne

10.04.2019 4 z 5

Gorila Gorila Tom Nicholson

ved nič som sa nedozvedel v podstate že su všetci zlodeji to viem aj bez nikolsona

31.03.2019 2 z 5

Trest smrti v dějinách lidstva Trest smrti v dějinách lidstva Hermann Schreiber

v tejto knihe som čakal viac krve bolo jej tam málo

10.03.2019 3 z 5

Sesterstvo Sesterstvo Michael Palmer

prvá kniha od palmera velmi dobré dielo určite si ešte niečo od neho prčítam

09.03.2019 4 z 5

Děti, které přežily Mengeleho Děti, které přežily Mengeleho Eva Mozes Kor

Krátka knižočka v ktorej som sa nič nové nedozvedel málo toho bolo opísané to čo prežili už niekde okolo 140 strany ich rusi oslobodili tak že velké sklamanie

19.02.2019 3 z 5

Amberville Amberville Tim Davys

docela slušná kniha o plyšakoch len neviem čo tym autor myslel. Neviem si predstaviť ako had šoferuje auto alebo ako medved sa bojí gazely to boli také hluposti.

18.02.2019 3 z 5

Procesy, které vzrušily svět Procesy, které vzrušily svět Václav Pavel Borovička

Pán Borovička je skvelý spisovatel. Jeho knihy sú velmi zaujimavé aj poučné najme príbeh o kapitanovy Dreyffuovi tam sa čitatel dozvie aké špinavosti sa robia aj v súdnictve.

13.02.2019

Dřív než půjdu spát Dřív než půjdu spát S. J. Watson

slušný thriler ktorý určite nesklamal

15.01.2019