kannibal28 komentáře u knih
pre mna dosť sklamanie dosť nudné čitanie plno neviem načo latinskych vyrazov a viet ktoré sú nakonci preložené ale je to už dosť zbytočné ked som knihu dočítal. Slovo inkvizitor tam tiež bolo strašne vela razi až mi to liezlo na nervy
nejako dej tejto knihy ma až tak nezaujal. Bolo to takénudné čitanie naštastie to nebolo také dlhé
Ako vždy pán borovička nesklamal 7 zaujimavých kriminálných príbehov pri ktorých sa človek nenudi. Hlavne to bolo o znamej velkej vlakovej lupeži.
Jednoducho Umbrtka v jej najvačej sláve. Film Speed zo Sandrou Bulock v hlavnéj ulohe mi pripominal tuto knihu len namiesto autobusu sa tu jednalo o vlak. Neskotučne mi robili problém tie japonské priezviská nevedel som poriadne kto je kto a tym pádom aj kniha sa horšie čítala
Nevedel som čo je to oxymoron tak som si to vygooglil a až som to dobre pochopil znamená to opak tak si myslim že anjel a temnota je asi oxymoron a ked nie nech to admin zruší. Kniha mohla byť aj kratšia lebonemalo to taký drive aký som očakával
Velká spokojnosť pomerne lahko čitatelna zrozumitelný cestopis. SFINGY PYRAMIDY A fakíri to ma strasne bavilo knihu odporučam
prva časť nič moc druhá časť o dosť zaujimavejšia ale duhy krát to čitať nebudem
fú to bolo tažké a dlhé čítanie. Stale to iste po milion krát len vždy sa tam niečo zmenilo mal som s toho miš maš takže neviem či si kupim 2 časť lebo zas to bude asi to isté. Sú to riadne špiny z mojho mesta dokonca Andrašik byval v mojom baráku o tri vchody menej.
Viera v boha nič dobré neprináša a je uplne zbytočná to tvrdím já aj autor tejto knihy . Dosť sa to podoba na Boži blud tak preto dám 4 hviezdy
Začalo to dobre ale čim dalej to bolo slabsie koho zajimaju koničky , mačičky keby to opisoval philip určite by to bolo zajimavejšie, Keby opisovala jazdy určite by to bolo omnoho lepšie. S toho konca bolo najlepšie podakovanie
Autor nesklamal velmy dobre napísaná kriminálka a nebiť pár somarin čo sa mi nelubili dal by som 5 hviezd. Určite si ešte prečítam od autora volačo inšie
menej známe prípady asi pravdivé ale mi je čudné že ked som o nich čítal tak som ich nepoznal a niektoré boli fakt brutálne
ved nič som sa nedozvedel v podstate že su všetci zlodeji to viem aj bez nikolsona
v tejto knihe som čakal viac krve bolo jej tam málo
prvá kniha od palmera velmi dobré dielo určite si ešte niečo od neho prčítam
Krátka knižočka v ktorej som sa nič nové nedozvedel málo toho bolo opísané to čo prežili už niekde okolo 140 strany ich rusi oslobodili tak že velké sklamanie
docela slušná kniha o plyšakoch len neviem čo tym autor myslel. Neviem si predstaviť ako had šoferuje auto alebo ako medved sa bojí gazely to boli také hluposti.
Pán Borovička je skvelý spisovatel. Jeho knihy sú velmi zaujimavé aj poučné najme príbeh o kapitanovy Dreyffuovi tam sa čitatel dozvie aké špinavosti sa robia aj v súdnictve.