KAREL6725 komentáře u knih
Jedna z nejlepších sbírek povídek od Roberta Howarda , pokud vynecháme Conana. Tohle se čte samo, meč a magie. spousta hrdinu , krásných žen , spousta krve a dobrodružství. Jedna povídka , je lepší než druhá. Za ty roky co knihu mám čteno několikrát , nikdy nezklamala. Povídky od Howarda zatím nikdo nepřekonal.
Nechal jsem se nalákat na obálku a nelituju toho. Mix historické detektivky a fantasy odehrávající se v Londýně. Čtyři svitky , čtyři příběhy mě se to líbilo moc. Navíc kniha je nádherně ilustrována samotnou autorkou Janou Šouflovou. Téhle knize je potřeba zatleskat , takových knih je málo. Doporučuji všem co to nečetli. Za mě plný počet hvězd. Bravo, tahle kniha zůstane dlouho ve vaši paměti .
Nechal jsem se nalákat recenzi , a vůbec nelituju. Krásná kniha, ale i velice smutná. Kniha o přátelství , hledání , naději, touze. Když jsem to dočetl byl jsem z toho hotovej. Už dlouho mě nějaká kniha nedostala jako tato. A proto plný počet hvězd, aby PSÍ HVĚZDY zářily, na všechny co to ještě nečetli.
V televizi říkali , že dobrý slunce bude svítit dalších 5 miliard let. Taky říkali ,že do konce Milenia přibyde dalších 4 miliard lidí. Tak že dobrý, si klidný. Co už tam neříkali kde lidstvo vezme pitnou vodu. Opravdu hrozí tento svět , opravdu se budou lidé zabíjet kvůli pitné vodě. Já mu to věřím svět bez vody zajde velice reálný scénář . Tvrdý příběh v tvrdém světě, Děsivé postapo, které nemá daleko k realitě . Tahle kniha mě dostala a nutila přemýšlet. Plný počet hvězd.
Sbírka povídek , která , vám nedá vydechnout. Jedna dobrá povídka střídá druhou. Bacigalupiho tvorbu bud milujete nebo nenávidíte. Já patřím do první skupiny, Jeho představa budoucího světa mi vyhovuje, drsná představa, ale velice reálná. . Za mě plný počet hvězd. Taky jsem jí pracně sháněl přes 2 roky, ale vyplatilo se je to skvost. Doporučuji určitě stojí za přečtení.
Pro mě horší než původní LM. V žádném případě není Ringo lepší než Correia. Plnou hubu kecu jak to napíše on. Dobré , ale v každém případě horší než původní série LM. Můj názor spíš jim uškodil než prospěl. Daleko mín zábavné. Dočteno, ale spíš z povinnosti .
Moje první setkání s tvorbou Paola Bacigalupiho. Tohle postapo mě bavilo. Od přečtení této knihy jsem sehnal vše co napsal. Téhle představě o konci světa věřím, velice reálné. S jeho tvorbou jsem objevil nový svět, jaký bych si nepřál. Mě dostal každou svojí novou knihou . Doporučuji tohle stojí za přečtení.
Shrnutí celé série , dobré lepší průměr. Podle mě to nejlepší co pan Mostecký dokázal napsat.
Mám slabost pro Vikingy , na české poměry slušné čtení.
Tak že UPKM napsalo . že jdeme do finále , poslední díl LM. V hlavní roli agent Franks. Opět perfektní příběh , nemá chybu . Celou sérii jsem si neskutečně užil prostě parádní čtení moc často se nestává , aby každý díl byl tak skvělí. Doporučuji každému kdo nečetl.
Psalo UPKM, že ve Vegas je nějaký .sraz LM. Že tam bude i pan účetní osobně. Přátele Owen se vrátil a sním spousta kámošů Samo sebou taky spousta potvor. U téhle série je největší problém ,že se čte skvěle a za chvíli je na konci. Jako vždy výborné komu se LM dostali pod kůži tak už nepustí. Přihlásil jsem na kurz účetního tak uvidíme.
Už nevím co napsat k této výborné knižní sérii. Koho zajímá historie a téma Vikingu tak toho bude bavit. Celou dobu jsem fandil Vikingum , aby vyhráli . Tahle kniha chytne a nepustí.
Fakt jsem první který píše komentář k této knize. Tohle je výborná kniha o alternativní historii. Boj mezi Vikingy a křestany. Shef otrok povstal a stal se králem. Nejhorší co mohlo lidstvo potkat bylo křestanství. Staří bohové, vize, sny, touha po moci . Navíc se to drží reálných historických postav. Seriál Vikingové v té nejlepší knižní podobě.
Psali s UPKM , že Owen si musí odpočinout , že toho má plný kecky. Jestli nevadí když zaskočí Earl Harbinger. Já nato , že uvidíme co bude. A že toho bylo trojka LM nezůstává pozadu za předchozími díly. Jiné hlavní obsazení , ale pořád je to jízda. Tohle neomrzí, prostě LM nezklamou.
Tak my napsali s UPKM co jako říkám na ten druhý díl. No co by pan Correia se zase předvedl v tom nejlepším světle . Spousta akce , krve , zombíku, zbraní. Tak my proboha řekněte koho by to nebavilo. Tohle pobaví a nezklame. Plný počet hvězd.
Správně seznamte se přichází první díl slavných Lovců monster. Spousta zbraní spousta krve spousta potvor která chtějí zničit náš svět. Aneb jak účetní k lepší práci přišel, zachránil svět. Tohle se čte samo, neznám nikoho komu by se to nelíbilo. Hustý jak Hustej nářez . Když jsem tuhle knihu dočetl tak jsem věděl že v příštím životě chci být účetní. První díl výborný. Bylo to potěšení číst.
Ale jo šlo to , dobrá kniha s tématem vikingu. Na české poměry dobré. Ale na Kladivo a Kříž to nemá ani náhodou.
Čteno několikrát, historie Británie když ještě nebyla jednotná. Kdo četl tak se musel líp orientovat v seriálu Vikingové. Vikingové, staří bohové versus křestanství. Pro mě pecka. Shef otrok versus Sigurd Hadí oko.
Četlo se to dobře, lepší průměr. Mám rád historickou fantasy a téma vikingu. V žádném případě nedosahuje kvalit Juraje Červenáka.
Tak se nám to v té naši malé zemičce nějak posralo. Pro mě nejlepší kniha od Kotlety. A to Hustej hodnotím vysoko. Tohle postapo mě dostalo. Drsná atmosféra drsná akce. Prostě Kotletovka jak má být. Není co vytknout . Kotleta je borec tak jak píše on nepíše tady nikdo. Pro zbytek pisálku české fantasy nastala doba SPADU. Čtěte a žasněte co zas mistr napsal. Už aby vyšla Rázová vlna.