KAREL6725 komentáře u knih
Když jsem tuhle knihu kupoval ,tak jsem si říkal bože dej ,aby to bylo tak dobré jako LM. A fakt ,tohle je pecka, Correria rozjíždí hned od prvních stran novou sérii pěkně zběsile. Tohle je parádní čtení, která nezklame a pobaví. Doufám, že v následujících dílech udrží kvalitu. Pro mě stejně dobré jako LM. Tohle doporučuji , drsná jízda.
Hurá další dobrodružství kapitána Báthoryho je tady, jako vždy parádní jízda . Takže, vzhůru do sedel a hurá na Turka . Pro mě další krásné čtení od Juraje. Tuhle celou sérii hodnotím vysoko, plný počet hvězd. Už, aby vyšla Hradba západu.
Já mám postapo, rád tohle se mi četlo velice dobře. Začínám si myslet, že Bacigalupi má křištalovou koulí a tou vidí budoucnost lidstva. Ve svých knihách dokáže popsat atmosféru prostředí jako byste byli její součástí. Depresivní, ale dobré. Na Vodní nůž to nemá.
Já mám rád postapo, na tuhle knihu jsem se vyloženě těšil Kniha nezklamala tohle se čte velice dobře, děj vás vtáhne a už nepustí. Tohle jsem od knihy čekal a kniha moje očekávání splnila. Jedna z nejlepších knih ,která u nás minulý rok vyšla. Doporučuji, zkuste dát Melanii šanci, tohle opravdu stojí za přečtení.
Sbírka povídek od slovenského mistra pera byla pro mě velkým překvapením. Tohle jsem opravdu nečekal , odklon od fantasy , od historie a hurá na divoký západ. Tohle jsem si fakt užil, jako vždy perfektní čtení. Škoda , že to nebylo delší. Od té doby vím, že on dokáže napsat knihu , povídku z jakéhokoliv prostředí. Další knihy , které napsal jsou důkazem.
Nechal jsem se nalákat na recenzi .Námět mi přišel jako super nápad, příběh o čarodějnici potulující se městem. Že by to bylo vyloženě špatné to ne, ale takové vleklé a roztáhlé . Škoda, že autor ten nápad nezpracoval jinak.
Mě se tohle líbilo, děj pěkně plynul akce střídala akci. Několikrát jsem se v knize ztrácel holt jsem už starší generace. Ale jinak opravdu dobré, spokojenost.
Výborná sbírka povídek , odpočinková četba. Howard nikdy nezklame.
Mém rád dobrou fantasy a pivo. Tohle byla dobrá, zábavná fantasy. Doporučuji.
Tohle je pro mě nejkrásnější kniha od N. Gaimana. Srdcová záležitost, pokud chcete utéct realitě, utečte do Podlondýna podle mě nebudete litovat. Čteno dvakrát . Samozřejmě plný počet hvězd .
Nádherná kniha, zajímavý námět, z pera N. Gaimana. Moje další setkání s tímto autorem . Stín a pan Středa v příběhu , ve kterém netušíte jak to nakonec dopadne. Mě se to líbilo. Čteno dvakrát. Nyní koukám na seriál.
Bože tahle série není žádný omyl, tohle je ten nejlepší Červenák co jsem četl. Díl od dílu lepší. Juraj u téhle série nastavil latku vysoko a neustále ji zvedá víš a víš . Pecka, bomba, excelentní , to jsou slova které používám u jeho knih. Plný počet hvězd. Takhle umí psát jen on.
Pokračování dobrodružství kapitána Báthoryho, je to mazec . Žádné sci-fi nebo pohádka, ale jen čistá akce , potoky krve. Mě to bavilo stejně jako první díl. Kniha našlapaná dějem. Kolosální četba, doporučuji.
Takže, vzhůru do sedel přijíždí kapitán Kornelius Báthory. Začíná další úchvatné dobrodružství od mistra pera Juraje Červenáka . Tohle se čte samo, naprosto dokonalé, od první strany , děj pádí neustále kupředu. Juraj opět nezklamal. Skvělá četba , všem co nečetli doporučuji. Když někdo umí tak umí a Juraj umí o tom jsme se mohli již v minulosti přesvědčit v jeho dřívějších knihách. Plný počet hvězd.
Poslední sbírka povídek od Roberta Howarda, pořád dobré i když předcházející knihy byli o stupínek lepší. Jeho tvorba je pořád skvělá určitě stojí za přečtení.
Závěrečný díl trilogie je jedna velká paráda. Kecy v kleci , že je nejslabší. Téhle knize se nedá nic vytknout Dokonalé zakončení , děj graduje. Červenák je prostě mistr pera , proto tohle byla mistrná jízda. Vřele doporučuji, plný počet hvězd . To nejlepší co jsem od Juraje četl. A to jsem zatím četl vše co vyšlo.
Jedním slovem je to mazec. Druhý díl , navazuje tam , kde první skončil. Kniha vás nenechá na chvíli vydechnout a děj pádí mílovými kroky vpřed. Prostě tahle trilogie jako celek je kolosální, postavy jsou úžasné. Plný počet hvězd.
Moje první setkaní s mistrem pera pánem Červenákem. To je vážně už dávno od té doby jsem koupil a přečetl všechny jeho knihy , které zatím vyšli. První díl trilogie Bohatýr mix historické fantasy a ruských bylin. Dobrodružství Ilji Muromce a jeho družiny, patří mezi moje nejoblíbenější knihy od Juraje. I když kapitán Báthory není vůbec špatný. Nejlepší slovanská fantasy jakou kdy kdo napsal. Prodejnost jeho knih u nás mluví jasně , vždy když vyjde nová kniha je to pecka. Můžete psát co chcete , takového spisovatele můžeme Slovákům tiše závidět. Kolektiv autoru české fantasy nedosahuje ani polovičních kvalit pana Červenáka. Pokud se to nikomu nelibí , tak at to nečte.
Howarda mám komplet celého, proto nesmí chybět tahle sbírka povídek. Jako vždy kvalita. Jeho povídky nikdo nepřekonal , svět meče a magie. Pro mně odpočinková četba , která nezklame.
Moje první kniha od Pratchetta, teprve potom jsem četl Zeměplochu , dobré, ale Zeměplocha je lepší. Přesto velice zábavná kniha.