KAREL6725 komentáře u knih
Proč taková negativní hodnocení. Kniha o tom co bylo před Bratrstvem krve. Pohled na Gerhardovu minulost když ještě nebyl Gerhardem Určitě bych to četl před bratrstvem , pak to dává lepší smysl. Pro fanoušky Kotlety nezbytnost. Přirovnávat to k Štorchovi mě připadá přitažené za vlasy pokud si pamatuju tak se tam žádný lovec mamutu nevyskytuje . Pro mě dobré u Kotlety není slovo nuda.
Takže moje první setkaní s mistrem Kotletou, které mě okamžitě nadchlo. Tenkrát jsem ještě nevěděl, že Hustej nářez je fakt hustej. A už vůbec jsem netušil, že bude hustý pokračovaní. A proto díky za nářez a bože dej aby mistrovy tvorba vydržela. Ještě jednou srdečné díky do Bruntálu za hustotu.
Tuhle knihu jsem si užil jako všechny od mistra pera Kotlety. Prostě když někdo umí psát tak umí. Jako vždy divoká jízda akce stíhá akci . Velkolepá kniha. Kolektiv autoru české fantasy si prostě může hodit špagát. Bravo. Chci našup doufám , že tvorba vydrží a dočkáme se dalších podařených knih. Kulhánek se může jít bodnout.
Nevím co k tomu napsat , škoda že jeto poslední díl. Uteklo to strašně rychle. Plný počet hvězd. Luxusní to je to pravé slovo. Bylo mi ctí číst něco tak výborného. Nezoufejte příští týden by měla vyjít kniha - Příběhy ze světa Prachmistrů, snad bude tak dobrá jako tohle.
Jedním slovem nádhera, pokračování světa Prachmistrů . Čte se to samo. Na tuhle sérii mám jen slova chvály . Prostě stejné nadšení jak u prvního dílu.
Už dlouho nevyšlo nic tak výborného jako tahle kniha. Čtěte a žasněte nad světem Prachmistru. Prožijte osudy Tamase a Olema , ve světě kde se nevyplácí nasrat bohy. Jedná se o autorovu prvotinu , ale prostě excelentní .
Pokračování Trpaslíku stejně dobré jak první díl. Za mě plný počet hvězd. Já na tuhle sérii nedám dopustit . Pokud se někomu líbil Tolkien tak se mu bude líbit i tohle. Ještě bych k tomu přidal Alfy , aby Skrytá zem byla komplet.
Takže proč jsem to koupil. Protože mám rád draky. Taky jsem si říkal zkusíš něco jiného. Chyba a velká. Když vám bude někdo tvrdit že je to dobré tak nevěřte. Na téhle povídkové sbírce se ukázalo kdo umí psát a kdo ne. Je to stejná katastrofa jako když český pisálek píše příběh o Conanovy. Mě zamrazilo v zádech , ale ne z draku, ale z toho kolektivu autoru. Česká fantasy je v troskách , chtělo by to draka , aby tu slátaninu spálil. Přesto všechno mám draky rád.
Krimi nečtu , ale tohle jsem nemohl nechat ujít. Nalákali mě recenze a udělal jsem dobře. Četlo se to velice dobře . Tohle by měl zfilmovat Tarantino a bude to na Oscara. Doporučuji.
Klasický Kotleta akce stíhá akci přečteno na jeden zátah. Prostě paráda jako vždy, prosím našup.
Dobrá kniha i když to nejhorší co od Červenáka četl. Prostě bojující rusalky mě nebraly .
Tahle kniha snad nepotřebuje ani komentář. Tohle snad zná každý. Kapitán Elánius a Noční hlídka. Tahle kniha by snad měla být povinná školní četba. Nádhera. Děkuju pane Pratchette . Příběhy o hlídce jsou nejlepší.
Seznámení s vojínem Sharpem historické romány čtu málo , ale tohle mě bavilo . Už mám všechny díly, opravdu moc dobré, navíc seznámení s historii. Doplnil jsem si mezery ve vzdělání .
Pro mě jedna z nejhezčích knih co Gaiman napsal. Paráda jako vše od tohoto pána. Čtěte a držte palce Nikovi . Prostě když někdo umí tak umí. Gaiman umí vždy od něj se čte všechno samo. Děkuju za všechny krásné knihy.
Sbírka povídek která pobaví a nezklame. Jednohubka na odpoledne. Conan je lepší , ale i tak dobré.
Dočteno , ale musel jsem se nutit prostoduché moc jednoduché. Snad pro děti , aby se seznámily se žánrem fantasy.
Parádní čtení nasmál jsem se u toho víc než u Pratchetta. Spousta akce spoustu krve to se četlo samo kdyby to mělo pokračování tak bych se nezlobil.
Juraj Červenák patří mezi moje oblíbence. Mám zatím vše co napsal. Sbírka povídek u kterých jsem se královsky bavil. Vynikající. Pro ty co to neví tak Černý Rogan nebo kapitán Báthory jsou větší borci než Koniáš.
To nejlepší co Heitz napsal mám všechny díly. Fantasy jak řemen chytne a nepustí čteno dvakrát.
Tahle kniha mě dostala krása a smutek. Nádherná kniha doporučuji.