karimatka1 komentáře u knih
Knihu jsem si koupila hned po vyjití, ale nějak se mi do ní nechtělo. Teď se hodila, ilustrací tam je víc než dost. Některé jsou opravdu nádherné. Také mě mrzelo, že tam byly zajímavé upravené nebo nepoužité texty, ale jen angličtině. Osmileté děti asi ještě nečtou knihy v originále.
Cookovy knihy mám ráda, takže jsem si i tuto přečetla s chutí. Je zajímavé zamyslet se nad charakteristikami některých postav
Čas od času se ráda vracím k Perrymu Masonovi, takže pohodová rychlovka.
Už jsem to četla několikrát vnukovi a rád se ke knížce vrací
Zápletka zajímavá, ale ta ochota na úřadech s vycházením vstřís se mi nezdá reálná. Jinak oddychovka
Některé citáty velice pěkné a vtipné. Nevím, jestli se však na mne jako na sestru hodí. Asi budu až druhá (další) nejlepší na světě.
Když jsem hledala knihu, která ještě nemá 20 hodnocení, vybrala jsem si tuto. V období plném shonu, kdy počasí není takové, jako by mělo být, to byl pohodový oddych plný sluníčka a veselých příhod mladých junaček. Docela mne překvapilo, že tu knížku hodnotilo už 6 čtenářů. Četla jsem 2. vydání s jinou obálkou, knihu ilustroval Zdeněk Burian. Je pravdou, že už považuji děj za jednoduchý, ale jako oddechovka, dobré.
Dost náročné čtení, ze začátku jsem se nemohla začíst, ale bylo to zajímavé
Knížka, kterou, mít, čas, přečtu jedním dechem. Moc dobře se čte.
Ze začátku jsem se trochu nemohla začít, ale pak tradičně čtivý román, kdy jsem stále čekala nějaké nebezpečí a zázračné vyváznutí.
Autorka mi připomíná styl mého oblíbeného Dicka Francise, detektivky z dostihového prostředí mám ráda. Jen mi občas přijde neuvěřitelné, jak snáší hrdina různé bolesti a týrání. Že by lidé od koní takoví byli?
Asi proto, že se mi do ruky dostal dřív 2. díl, věděla jsem, o koho jde a vlastně jsem jen čekala na vysvětlení, k čemu před staletími došlo. O to víc se mi asi líbil ten 2. díl, protože jsem nevěděla, kdo je kdo.
Moc smutný příběh, přečetla jsem ho jedním dechem. Byla to druhá autorčina kniha, kterou během několika dní a i když v Pohárech touhy bylo dost drsných věcí, tohle bylo na mne až dost.