karin4338

Za mňa určite nie. Prečítala do knižku do strany 140, a stačilo. Kecy o ničom. Neviem, možno Kanada a Amerika si z neho sadá na zadok, ale mne to pripadalo ako informácie pre človeka, ktorý nemá žiadny rozhľad, vlastný názor, upadá do depresíí a trpí problémami s vlastnými hodnotami. Takže nič svetoborného táto kniha neposkytuje.

čo sa týká zápletky a dlho tiahnuceho sa deja, tak to bolo vážne slabé. Keď sa však človek nad tým zamyslí, tak autorka predstavila rôznych ľudí, z rôznych spoločenských vrstiev, kde štastie a peniaze sú iba relatívnymi pojmami. Keď niekto má peniaze, ešte neznamená, že má šťastný život, naproti tomu Annie a Stephen, i keď si žijú skromne, a majú svoje muchy, tak majú naplnený život rodinou a porozumením viac ako Cressida s Charlesom, ktorý síce dlho problémy s peniazmi nemali, ale určité skutečne dôležité hodnotu im chýbajú.
Dobrá knižka k zamysleniu, čo je naozaj dôležité. :)

Za mňa najslabší diel série. Zbytočně sa to tiahlo, aj keď bolo zaujímavé nakuknúť do klanu s´Hisbe a princezná príjemne prekvapila.

Dobrá knižka. Teddy a Emelie opät nesklamali. Emelie sa vydáva na sólovú právnickú dráhu, tak uvidíme, ako sa to vyvinie. Posledné posáže s Nicolou napovedajú, že ešte bude vzrúšo.

krásné popísaný príbeh obyčajných neobyčajných zberačov lanýžov a ich ťažký život, na druhej strane úžastná spolupatričnosť medzi obyvateľmi mestečka, kde Pauline v kaviarni stmeluje i tých nejrozdielnejších ľudí.

Krásne prepojenie 3 príbehov: Beth a Wrath, Sola a Assail, Selena a Trez. Okrajovo ako bonus Layla s Xcorom.
Súhlasím, že skákanie v čase a v príbehoch bolo niekedy závádzajúce.

strašné. Na začiaku knižky píše autorka o tom, ako skúšala piecť bez lepku, rôzne experimentovala, kým sa to podarilo. Vo finálne sú všetky recepty zo zmesí. To je teda frajerina kúpiť hotovú zmes od výrobcu a niečo upiecť. Škoda vyhodených peňazí na knižku. To som si radšej mohla kúpiť kilo bezlepkovej múky. Takéto niečo vydať je naozaj hanba.

(SPOILER) Kazdy ma svoj pribeh i ked z neho niekedy pozname iba cast.
Vanda mi prisla ako rozmaznany fracek,kde ju manzel vedie za rucicku a vyhrazanim ju drzi v hrsti. Keby nemala rodinu a s detmi bola na neho odkazana,tak to pochopim.Ale takto?
V zavere mi chybalo co sa stalo s Mateom. Zomrel alebo po lieceni zacal novu zivotnu púť?

(SPOILER) Pouze pro VIP nebola vôbec zlá. Zo začiatku som mala strašný problém zapamätať si postavy a jednotlivé časti príbehu, pretože ako sa to prelínalo, tak ma to dosť miatlo.
Inak bola knižka pohodová, Teddy je sympaťák jak blázen. Čo ma vytočilo je, že Phillip z toho vyviazol bez trestu. Také hovadá by po svete chodiť nemali.

Po pravde som mala celkom obavu o obsahu Blay vs. Quinn. Vo finále som nadšená ako vždy pokiaľ ide o túto sériu. Čtivé, vôbec nie pohoršujúce a roztomilé ako vždy. Teším sa na pokračovanie Layla vs. Xcor. Ešte bude vzrúšo :)

stále ma dokáže fascinovať, ako to všetko nakoniec zapadne do seba. Tohrment ma v niektorých situáciách pekne štval, tak ako aj Autumn, a to jej bičovanie. Niekedy to bolo vážne na facku, aby sa prebrali. Inak krásny príbeh, takže hor sa na další diel :)

Pekne ilustrovaná knižka o mode, jediná škoda, že všetky informácie boli len okrajové. Niektoré materiály alebo obdobia mody by si zaslúžili viac priestoru.

Nádherne napísaná knižka dobre spoločensky situovanej Olive v roku 1907, ktorá sa v dobe mužov musela postaviť na vlastné nohy a bojovať za lepšiu budúcnosť. Naproti tomu Amanda, ktorá v roku 2007 číta jej denník a snaží sa zachovať svoj butik.
Jednoznačne doporučujem kto máte radi nostalgiu starej éry a krásné príbehy. :)

Opäť krásne popisy starej prahy. Príbeh taktiež úžasný, logika mistra Peregrína stojí rozhodne za to.

Toto je prvý historický román - detektívka, akú som čítala. Prekvapil ma humor, to som veľmi nečakala keď to byla ťažká doba, ale ľudia si proste vedeli poradiť. Zaujímavé a páčila sa mi aj charizma mistra Pelegrina. :)

Krásne spojenie Johna a Xhex a veľmi vkusne zapojené príbehy z minulosti.
Opäť super :)

Zaujimave a prijemne citanie plne vzostupov a padov Evy a odhalovanie minulosti Grace. Krasny pribeh.

Voči Rehvovi som mala nejakú averziu, ale po tejto knižke som za neho všetkými desiatimi.
Sympatický to chlap :)

Nieže by knižka bola zlá. Proste toto nie je žáner, ktorý by ma nejako extrémne zaujímal. Autori ale píšu dobre, vplyv detstva, ktorý sa prelína pro prítomnosti lupičov. A základná idea - súdržnosť rodiny.
Celkom fajn ale zbytočne dlhá knižka.