KarolínaKájink komentáře u knih
Kniha byla úžasné, příběh mě velmi zaujal a knihu jsem přečetla jedním dechem.
Úžasná kniha, velmi dobře se četla, děj neměl chybičku. Rozhodně doporučuji si přečíst.
Kniha se mi moc líbila, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Hned jdu na další díl.
Jako vždy mě autorka nezklamala, kniha mě velmi bavila. Ideální na odpočinek.
Velmi zajímavá kniha, i když bych asi konec představila trošku jinak, trošku víc "boje", ale i tak se mi líbila. Klasická jednodenní knížka na odpočinek.
Úžasná romantika, rozhodně jsem takový vývoj děje nečekala. Velmi mě to bavilo.
Krásné odpočinkové čtení, co máte za jediný den přečtené. Vtipné pasáže, dobře napsané. Čte se to samo. Vřele doporučuji k odpočinku
Úžasná kniha, sice trošku neaplikovatelné na život, ale je to velmi dobré odpočinkové čtení, na to se jen tak pobavit. Rozhodně doporučuji!!!
Kniha se mi hrozně moc líbila. Patří mezi mé nejoblíbenější romantické knížky. Jako bonus, je plná erotických scén. Prostě bomba.
Moc pěkný romantický příběh, děj krásně pokračoval dál. Nic nepřibývalo, ani nechybělo. Moc se těším na další díl.
Velmi působivý příběh, děj má spád a čte se to velmi dobře. Krásné oddechové čtení.
První díl byl sice lepší, ale i tato se mi moc líbila. Ideální k odpočinku na zahradě. Velmi rychle se to čte. Moc pěkné.
Úžasná kniha, děj se sice trošku táhla, ale za celkový výsledek to rozhodně stálo. Rozhodně doporučuju
Úžasná kniha, moc se mi líbila. Nemohla jsem ji odložit. Rozhodně doporučuji. Furt se tam něco děje a moc se neřeší pocity.
Kniha se mi velmi líbila, sice se to ze začátku trochu táhlo a autorka skákala od jednoho děje k jinému, ale ve výsledku to bylo úžasné. Vřele doporučuji
Jako vždy mě spisovatelky nezklamaly. Úžasný příběh, děj dobře plynul. Už se těším až dočtete druhý díl. Rozhodně doporučuji
Prvním dvěma dílům nemá šanci se to vyrovnat. Na mě až moc odpočinkové čtení, nic moc se tam nedělo, ale když nemáte co číst přijde k chuti i tohle. Velmi rychle přečtené a nemusíte u toho moc přemyšlet.
Kniha se dobře četla, moc zvratů ani překvapení tam není. I když má 272 stran, tak se tam podstatě nic nestalo. Zaujal mě motiv té knihy a doufám že se to v dalším díle konečně rozjede.
Kniha se mi líbila, i když měla docela rychlí děj. Moc dobře se četla a měla jsem jí hned přečtenou.
Na mě to mělo až moc přímí děj, sice to šlo hezky rychle, ale někdy až moc. I přes to , to nebylo to nejhorší co jsem kdy četla a ve výsledku se mi knížka líbila.