katallinka

Tuto knihu jsem se snažila číst už asi počtvrté, ale bohužel pořád Pratchettovi nemůžu přijít na chuť. Opravdu jsem se snažila, ale u knihy se nesměji a ani nemám pocit, že se jedná o fantasy knihu.

Taková knížečka na tři hodinky nic nedělání. Čtivě napsaná i když hlavní hrdince Holly je dost těžké přijít na chuť a pochopit její pohnutky a styl nespoutaného života.

Čtení na jedno odpoledne. Na pár stránkách se dozvíme úplně strašné věci, nechápu, co si ti mladí museli všechno prožít a rozuzlení mě teda hodně překvapilo.

Velmi povedený díl, opět plný napětí a nečekaných zvratů.

Opět moc povedený komiks z válečného prostředí. Mám velmi ráda tento typ knih zachycující válečnou dobu. Tato kniha byla krátká, výstižná a chytající za srdce.

Velmi čtivá kniha s celkem vtipnou zápletkou. Exkurze do dějin módy byla zajímavá, ale poněkud zbytečná. Konec byl nádherný, přesně takový jak má u tohoto žánru vypadat. Nicméně hlavní hrdinka a začátek knihy hrůza. Myslela jsem, že knihu odložím. Naštěstí jsem to neudělala a myslím, že celkově to byla velmi příjemná kniha. Bez dalšího dílu se, ale asi obejdu.

Čtení mne příliš nezaujalo. Konec mi navíc připadal celkem uspěchaný. Co se mi na knížce líbí je, že ukazuje detaily z původní série z úplně jiného úhlu.

Tentokrát začátek dost zklamání, ale konec napravil velmi zajímavý zvrat.

Co to bylo?! Vůbec nechápu. Přečetla jsem jen Plešatou zpěvačku a lituji žaka, který si to dá k maturitě.

Neurazí, ale rozhodně nenadchne. Parkrát jsem se zasmala, ale za mě celkem o ničem.

Bohužel tento díl mne vůbec nechytl do čtení jsem se musela dost nutit. Moc se mi ale líbilo, že Mercy zavítá do Evropy a dokonce do Prahy.

Vždycky jsem se chtěla podívat na film, ale nebavil mne tolik, abych se dodívala. Toto zpracování se mi líbilo mnohem více. Kresby byly velmi povedené. Dlouho se mi žádný komiks svým zpracováním i příběhem tak nelíbil.

Opět příjemné čtení, i když tentokrát trošku pomalejší.

Opět moc pěkné a čím dal vic napínavé. Hned shanim další díl

Na můj vkus příliš červená knihovna. Nicméně příjemná oddechová kniha.

Už dlouho mě nic tak nezklamalo. Děj strašný a grafické zpracování taky dost slabé. Příště už sahnu jen po klasických knihách, které jsou mnohem propracovanější.

Opět příjemná letní oddychovka. Konec mi přišel trošičku přitažený za vlasy. Kniha se velmi dobře četla jako všechny od této autorky.

Měla jsem chuť na nějakou romantickou knížku, která mi navodí prázdninovou atmosféru. A to kniha splnila příjemná ,,slaďarna,, která se četla moc dobře. Nicméně hlavní hrdinka mi byla hrozně nesympatická, ale okolnosti a příběhy dalších postav se mi tak líbily, že jsem si na Milly během čtení zvykla.