KateChatt komentáře u knih
Jsem opravdu zvědavá jak to dopadne. Jinak taky vám přijde hrozně divné, že America a Maxon jsou o dvacet let starší a jsou rodiči?
Kniha mě začala bavit až v polovině, což je docela škoda, protože jsem se na ní hodně těšila.
Dokonalé zakončení téhle série, jen mě mrzí, že Kishan nezůstal s nima. Jinak doufám že nejsem jediná kdo u téhle knihy hodně brečel.
Úžasná kniha jako vždy. Trochu mě překvapil můj nynější pohled na Rena a Kishana. V prvním díle byl Kishan jenom mladším bratrem Rena, nevybouřený puberťák a teď je tak vážný a starostlivý. Ani na Rena se nedívám stejně jako v prvním díle, dřív to pro mě byl princ z pohádky a teď mě občas trochu štve, ale musím uznat, že básně má skvělé :)
Wow, začíná se to opravdu hodně zamotávat, jsem fakt zvědavá kdo je vrah!
Pořád mi dělá problémy, že mrtvá Sutton a Sutton předtím než umřela, jsou jedna a ta samá osoba. Jako mrtvá je úplně jiná.
Kaiden nebo Kopano? - Toť otázka na kterou není správná odpověď (alespoň pro mě). Jinak kniha byla velmi dobrá.
Dokonalá kniha, menší výtku bych dala tomu jejich myšlení - ,,stačí jen někam dojít a kletba je pryč".
Nakonec to nebylo tak špatný, jak jsem si myslela a jak tady každý píše.
Rozhodně jsem nečekala, že to bude tak úžasná knížka :3
Skvělá knížka, přečtená jedním dechem. Akorát jak jsem psala k předchozímu dílu, že jsem začala mít ráda Arizonu, tak se Summer je to přesně naopak.Škoda :( BTW: Proč musel Logan umřít????!!!
Lepší než první díl (i když ten byl taky dobrej). Akorát se stala jedna věc, kterou jsem nečekala: Začla jsem mít ráda Arizonu...