Katherine271 komentáře u knih
Velice silná kniha, která popisuje hrůzy války se všemi podrobnostmi.
Naprosto skvělé, jen by se mohlo více popsat zkáza prvních 3 vln. Děj byl nabitý akcí, filozofickými úvahami (které by mohli někoho odradit, ale mně tam skvěle seděli), strachem z neznámého a ze smrti, láskou k rodině i láskou obecně. Už hledám další díl.
Kniha se vlekla, na začátku to ještě docela ušlo a líbil se mi retrospektivní pohled, ale od 2. poloviny se děj začal opakovat a konec mě naštval. Se Zpovědnicí by se dalo ještě hodně pracovat. Další díl si asi nepřečtu.
Naprosto úžasné. Moc často se mi nestává, že bych životy hlavních postav tak prožívala, ale tady jsem se strachovala o každého. I když Elide mi k srdci nepřirostla, i tak jsem se o ní na konci bála. Těším se na další díl.
Jedna z nejlepších YA knih, není to jen romanťárna a hlavní postava neřeší jen svůj milostný život, ale i svět kolem sebe, což se mi líbí. Těším se na další díl.
Kniha se mi líbila, ale konec byl takový neukončený, a jakoby čekal na další díl.
Kniha byla super, ale strašně mě rozčiloval Mikah. Ale líbil se mi pohled Calluma. Doporučuji