katka-kacav3318 komentáře u knih
Tak tohle bylo ještě o tolik lepší než první díl. Od začátku jsem jsem milovala vztah mezi Scarlet a Vlkem. Což se mi i vyplatilo. Nádherně propojené příběhy, i když v této knize mě moc nebraly pasáže s císařem Kaitem. Opět úžasně napsaná kniha. Už si brousím zubů na další díl.
Tak to bylo něco. Tak výborný reteling. Vždy obdivuju autory za to, jak to dokážou vymyslet. Moc mě nebere takové to asijské prostředí, ale tady mi to ani trochu nevadilo. Kaito naprosto boží. Knihu jsem zhltla za jediný den. A velice shipuju Cinder a Kaie
Ťopek je můj absolutně nejoblíbenější sportovec. Strašně moc ho obdivuju. Knihu jsem si velice užila a dodala pár informací, které jsem o Emilovi netušila.
Skvělá oddechovka. Příběh není zbytečně zamotaný. Při čtení vás zasáhne mnoho scén, které mě zahřály u srdíčka. S koncem jsem tedy velice nespokojená, ale to bude tím, že mám ráda šťastně konce.
Moc mě to nenadchlo, ale přečíst se to dá. Rozhodně existují lepší knihy, nad kterými můžete strávit večer:)
Ehm, že já jsem to nečetla ve správném pořadí. No samozřejmě že ano :)) takže nějaké to napětí jsem tam postrádala, ale mně osobně to nevadilo. Pokud se vam líbí série určitě povinné přečtení a žádné výmluvy;)
Na začátku druhého dílu jsem si vůbec nepamatovala, kdo je kdo a jelikož jsem byla moc líná si to zjistit, tak jsem se v tom plácala, až do půlky knihy. Hlavní hrdinka mě nesmírně vytáčela a díky bohu, že tam byl Reid a jeho zrzavé vlasy. Určitě slabší díl než jednička a to o dost, ale těším se na třetí díl.
Většinou dávám knihám pět hvězdiček, ale tady jsem opravdu nemohla, ale i tak si myslím, že kvůli hlavnímu hrdinovi byste si to měli přečíst ;)
Nikolaj je můj nejoblíbenější charakter ze světa Griši. Takže jsme nadšená, že dostal svoji knihu. Postavy, které naskytnou svůj pohled v pribehu si ziskaji vaši přízeň. A pokud jste četli Šest vran tak si jistě pobrecite u kapitol, které jsou z pohledu rudovlase hrdinky.
Zakončení série bylo super. Strašně se mi líbí vývoj Cardanovy postavy. Celkově to byla jedna z nejlepších sérii, co jsem kdy četla.
Nechytilo mě to jako Měsíční kroniky, ale i tak jsem si to užila. I když Nova mě irituje.
Opět jdu asi proti proudu, ale mě se takovéhle knihy líbí. Užila jsem si to. A bohužel si nemohu vypůjčit další díly kvůli nynější krizi.
Hodně jsem slýchala, že ta série za nic nestojí. Mně se ale velice líbí. Jak zajímavým světem, tak opět úžasným princátkem.( určitě víte o jakém z tě dvojice mluvím).
Čtu až po Šesti vranách, ale to nic nemění na tom, že se mi to velice líbilo. Přečetla jsem si to hlavně kvůli nadcházejícímu seriálu.
V nějakých částech mi to připadalo jako vykrádačka všech možných pohádek. Příběh ušel. Četlo se to samo a doufám, že další díly budou lepší, jak všichni tvrdí.
Měsíční kroniky prostě žeru. Jako Cress a Thorne moje další oblíbená dvojice. Chudák Vlk už jsem si myslela, že se se Scarlet nějak posunou a ono se stalo to co se stalo. Taky mám radost z Cinder a Kaie. No prostě další úžasný díl
Od té knihy se nejde odtrhnout.
Tenhle díl mě bavil o něco víc než ten první, ale to nemění nic na tom, že se to nehodí na nic jinýho než na zahnání nudy.