Katulinka69 komentáře u knih
Poklona autorovi za vyvedené pokračování Milénia
Miluji,záhady, tajemno,skutečnépříběhy...a první knížka byla super. Dlouho jsem o ní přemýšlela.
Trochu jsem čekala, že v této se dozvím něco více což se nestalo,ale i tak stálo za přečtení
Tak za mě nejslabší od autorky. Těšila jsem se až doctu
Možná trochu zbytečně rozsáhlejší, ale pořád super čtení
Oouuu, tak po přečtení komentářů se mi do toho moc nechtělo, ale dala jsem knížce šanci.
Každopádně souhlasím s většinou. Kniha je opravdu propadák. Nic mě nenadchlo, dokonce i jména postav mi lezla na nervy
Tak to bylo super. Za mě nejlepší od autora. Úplně něco jiného. Bála jsem se toho,ale bylo to úžasné.
Hlavně ten konec-zacatek??
Tajuplná jízda na horské dráze, pomalé stoupání, vrchol a sešup až do konce . Super
Čekala jsem díky komentářům nějakou hrůzu,ale zase tak desne to nebylo. Zajímavý, napínavý příběh
Tak tenhle díl je pro mě zklamáním vůbec mě to nebavilo, ale jdu číst další
Asi nejslabší z trilogie. Docela dlouho jsem se vracela do děje z předešlých dílů a ani na konci jsem si na vše nevzpomela. Než krimi,tak za mě spíše román ,ale určitě jsem na Cole nezanevrela.
Od začátku jasný děj, žádné zbytečné řádky navíc,vše krásně plynulo,trochu předvídatelné, ale za mě fajnové počteníčko.
Až na ten otevřený konec to bylo naprosto skvělé poctenicko. Doufám,další kniha od této spisovatelky bude následovat.