katves komentáře u knih
Knihy pana Hartla mám ráda. I tato se mi pěkně četla. 2 pohledy 2 lidí... Okamžiky štěstí...i s těžkými tématy je to odpočinková literatura.
Kniha se mi moc hezky četla. Propojení osob v jednotlivých příbězích a hledání společné linie vyzývalo k pozornému čtení. Bavilo mě to, četla jsem jí jedním dechem. Doporučuji.
Pro mě oddychové čtení, které se čas od času hodí.
Bohužel jsem se v průběhu nedokázala zorientovat, odradilo mě to a knihu jsem nedočetla.
Zkrátka lehké fejetony před spaním někdy s uvědoměním si nějaké podobnosti. Některé fejetony vydařené více, některé z méně. Specifický humor paní Deváté.
Není to z nejsilnějších knih,ale jistě v ní senioři mohou nalézt cenné informace a inspiraci ve cvičení.
Kniha odborně napsaná, je tam spousta zajímavých informací, ale za mě těžkopádně napsaná. Vyžaduje velké soustředění.
Pěkně popsány ásany, doplněno fotkami, cvičení popsáno krok za krokem od začátečníků po pokročilé jogíny. Patří k povedeným jógovým knihám.
Moc hezká kniha, pěkné fotografie, názorně ukázáno, lehce pochopitelné vazby. Jsem začátečník, byla jsem spokojená.
Po Bábovkach jsem byla navnazená,ale nezaujala mě, nedočetla jsem ji.
Fejetony paní Deváté mám ráda. Některý je povedený více, některý míň,ale mé očekávání odpočinkové literatury splňují. Zkrátka nic těžkého před spaním.
Kniha pěkně doplňuje kurz. Z mého pohledu lépe absolvovat kurz a knihu využít k opakování. Je pěkně zpracovaná s vysvětlením a fotkami. Ale cvičit jen podle knihy...nevim
Určitě v ní lze najít inspiraci pro pletení z pedigu, jsem začátečník,ale líbila se mi. Našla jsem, co jsem potřebovala.
Hezky se četla, obsahuje základní informace. Ale doma ji mít nemusím.
Hezky napsaná kniha. Splnila moje očekávání o předání základních informací o ájurvédě. Čtivě napsáno.
Z mého pohledu se jedná o populárně naučnou knihu, taková neurazí nenadchne. Některé pozice by se daly popsat jednodušeji a výstižněji. Na jin jógu budu hledat jinou knihu.
Moc se mi líbila, napsaná s lehkostí, jako pohádky. Našla jsem v ní inspiraci a určitě se tyto příběhy dají posílat dál. Krásně se četla.
Pěkně zpracované návody na různé lekce pro různě pokročilé a zaměření na různá témata v lekcich. Rozhodně je kniha inspirativní.