KatyM. KatyM. komentáře u knih

Promrzlá volavka Promrzlá volavka Veronika Francová

Další krásný příběh o zvířátkách se šťastným koncem. Synovi se příběh velmi líbil.

06.01.2023 5 z 5

Nová doba Nová doba Marie Lamballe (p)

Kniha se dobře četla, již se těším na druhý díl.

20.12.2022 4 z 5

Pohádky do hajan Pohádky do hajan Zuzana Pospíšilová

Krátké pohádky před spaním. Synovi se líbili.

20.12.2022 5 z 5

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Krásně napsaný příběh, který umí vtáhnout do děje. Příběh mladé ženy, které nešťastná náhoda změní celý život. Krásná obálka knihy.

20.12.2022 5 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Příběh nebyl zas až tak špatný, ale nijak vyjímečný. Námět zajímavý, i když chvílemi se mi zdál nereálný. Hodnotím jako průměr.

13.12.2022 3 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Silné, plné emocí. Více není třeba psát. Nelze jinak než dát 5 hvězdiček.

09.12.2022 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

První setkání s autorkou. Kniha se mě líbila, určitě si přečtu i 1.díl. Překvapivý závěr knihy.

05.12.2022 4 z 5

Starostlivá veverka Starostlivá veverka Zuzana Pospíšilová

Moc krásná kniha o zvířátkách se šťastným koncem. Syn byl velmi nadšen a kniha se mu moc líbila.

30.11.2022 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nádhera. Opět další úžasná kniha od Colleen. Nádherný příběh plný emocí, smutku, lásky a naděje. Dokonalé.

22.11.2022 5 z 5

Medovníček detektivem Medovníček detektivem Jan Lebeda

Další hezký příběh skřítka Medovníčka, synovi se kniha moc líbila.

18.11.2022 4 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

U knih Angely Marsons jdu na jistotu. Další úžasný díl inspektorky Stoneové. Žádná hluchá místa, dobrá zápletka. Již se těším na další díl.

15.11.2022 5 z 5

Obyčejný skřítek aneb Z dalších příhod rodiny statečného skřítka Drnovce Obyčejný skřítek aneb Z dalších příhod rodiny statečného skřítka Drnovce Vítězslava Klimtová

Opět krásný příběh rodiny Drnovců. Syn byl nadšený.

10.11.2022 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Kniha mě nezaujala, nápad zajímavý, ale od prvních stránek mě kniha nesedla, nedokázala jsem se vžít do děje.

10.11.2022 2 z 5

Slib Slib Sharon J. Bolton

Jedna z nejlepších knih od S.J. Bolton. Od začátku do konce skvělá, nedá se odložit. Dokonalá zápletka, dlouho jsme nečetla tak napínavou knihu. Doporučuji.

10.11.2022 5 z 5

Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy) Pipi Dlouhá punčocha (4 příběhy) Astrid Lindgren

Knihu jsem měla ráda jako dítě, nyní čteno se synem, který si příběhy Pipi také oblíbil.

09.11.2022 5 z 5

Další příhody rodiny statečného skřítka Drnovce aneb Bukvínkova kouzelná píšťalka Další příhody rodiny statečného skřítka Drnovce aneb Bukvínkova kouzelná píšťalka Vítězslava Klimtová

Další dobrodružství rodiny Drnovců. Synovi se kniha velmi líbila.

07.11.2022 5 z 5

Celá pravda Celá pravda Cara Hunter

Opět další super díl, série se mi moc líbí. Již se těším na další díl.

04.11.2022 5 z 5

Norské dřevo Norské dřevo Haruki Murakami

Tato kniha mě nezaujala. Nelíbil se mi styl, jakým byla psána ani děj mi nepřišel nějak převratný.

04.11.2022 2 z 5

Elizino tajemství Elizino tajemství Dominik W. Rettinger

Smutný příběh, který mě chytil a nepustil. Příběh o snaze přežít a udělat vše pro přežití. O přátelství, o starostlivosti. Příběh o vlastní síle a vůli přežít. Kniha se čte velmi dobře a rozhodně doporučuji.

04.11.2022 5 z 5

Staré pověsti české Staré pověsti české Jana Eislerová

Kniha velmi pěkně zpracována pro menší čtenáře. Čteno se synem, kniha se mu líbila.

18.10.2022 5 z 5