KatyM. KatyM. komentáře u knih

Musím tě zradit Musím tě zradit Ruta Sepetys

Jedna z nejlepších knih Ruty Sepetys. Autorka úžasně popisuje tyranii a manipulaci celého národa, Silný příběh, který vtáhne do děje a nepustí. Knihu doporučuji.

24.01.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Colleen nikdy nezklame. Opět to byla jízda, přečteno za dva večery. Krásné, dojemné, smutné. Už se těším na další knihu.

20.01.2023 5 z 5

Zámecká strašidla Zámecká strašidla Iva Hoňková

Pěkná kniha pro děti, synovi se kniha moc líbila.

20.01.2023 5 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Další velmi povedený díl série s Erikou a jejím týmem. Výborné jako vždy, už se těším na další díl.

16.01.2023 5 z 5

Kdo o tom ví? Kdo o tom ví? Lesley Kara

Příběh se rozjíždí pomalu, nečekaný závěr. Spíše než thriller bych knihu zařadila jako psychologický román.

13.01.2023 3 z 5

Na výletě v raketě Na výletě v raketě Dagmar Medzvecová

Krásná kniha pro děti.

10.01.2023 5 z 5

Pomalu hořící oheň Pomalu hořící oheň Paula Hawkins

Za mě kniha slabší průměr, děj se táhnul. S knihou Dívka ve vlaku se nedá srovnávat.

10.01.2023 3 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Další povedený díl série. Děj plný zápletek, napínavé až do konce. Autorka skvěle provázala pracovní a osobní život policistů. Těším se na 6. díl.

06.01.2023 5 z 5

Promrzlá volavka Promrzlá volavka Veronika Francová

Další krásný příběh o zvířátkách se šťastným koncem. Synovi se příběh velmi líbil.

06.01.2023 5 z 5

Nová doba Nová doba Marie Lamballe (p)

Kniha se dobře četla, již se těším na druhý díl.

20.12.2022 4 z 5

Pohádky do hajan Pohádky do hajan Zuzana Pospíšilová

Krátké pohádky před spaním. Synovi se líbili.

20.12.2022 5 z 5

Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Hájovna: Příběh o ztrátě svobody a mateřské lásce Karla Kubíková

Krásně napsaný příběh, který umí vtáhnout do děje. Příběh mladé ženy, které nešťastná náhoda změní celý život. Krásná obálka knihy.

20.12.2022 5 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Příběh nebyl zas až tak špatný, ale nijak vyjímečný. Námět zajímavý, i když chvílemi se mi zdál nereálný. Hodnotím jako průměr.

13.12.2022 3 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Silné, plné emocí. Více není třeba psát. Nelze jinak než dát 5 hvězdiček.

09.12.2022 5 z 5

Vesnice Vesnice Kristýna Trpková

První setkání s autorkou. Kniha se mě líbila, určitě si přečtu i 1.díl. Překvapivý závěr knihy.

05.12.2022 4 z 5

Starostlivá veverka Starostlivá veverka Zuzana Pospíšilová

Moc krásná kniha o zvířátkách se šťastným koncem. Syn byl velmi nadšen a kniha se mu moc líbila.

30.11.2022 5 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nádhera. Opět další úžasná kniha od Colleen. Nádherný příběh plný emocí, smutku, lásky a naděje. Dokonalé.

22.11.2022 5 z 5

Medovníček detektivem Medovníček detektivem Jan Lebeda

Další hezký příběh skřítka Medovníčka, synovi se kniha moc líbila.

18.11.2022 4 z 5

Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

U knih Angely Marsons jdu na jistotu. Další úžasný díl inspektorky Stoneové. Žádná hluchá místa, dobrá zápletka. Již se těším na další díl.

15.11.2022 5 z 5

Obyčejný skřítek aneb Z dalších příhod rodiny statečného skřítka Drnovce Obyčejný skřítek aneb Z dalších příhod rodiny statečného skřítka Drnovce Vítězslava Klimtová

Opět krásný příběh rodiny Drnovců. Syn byl nadšený.

10.11.2022 5 z 5